Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Επιχειρήσεις

Τι κερδίζετε αν συνεργαστείτε με το LiveDeal που δεν μπορείτε να κερδίσετε αλλού;

 

Πολύτιμους Νέους Πελάτες, Εγγυημένα. 

Δεδομένου ότι ένας ελάχιστος αριθμός πελατών θα πρέπει να αγοράσουν την προσφορά για να ενεργοποιηθεί και να είναι έγκυρη, το LiveDeal σας εγγυάται νέους πελάτες για την επιχείρησή σας. Αυτοί οι πελάτες δεν αναζητούν μόνο "την καλύτερη προσφορά", αλλά κυρίως "ψάχνουν" την τέλεια δικαιολογία για να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Υπολογίζεται ότι οι πελάτες μας ξόδευαν κατά μέσο όρο 60% περισσότερα σε σχέση με τις τιμές που έχουν οι προσφορές του LiveDeal. Δεν θέλετε κι εσείς νέους πελάτες και εξασφαλισμένο κέρδος για την επιχείρησή σας;

 

 

Αποδοτικότητα, Αποτελεσματικότητα, Χωρίς ρίσκο Marketing. 

Δεν κοστίζει τίποτα να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στο LiveDeal. Κερδίζουμε μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό από κάθε LiveDeal προσφορά που πουλάμε. Με λίγα λόγια, κερδίζουμε μόνο αν κερδίζετε κι εσείς – και ξέρετε τι κερδίζετε σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό, όταν μάλιστα δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα;

 

 

Παρουσιάζουμε την Επιχείρησή σας, Αποκλειστικά!  

Όταν η επιχείρησή σας θα είναι η "Προσφορά της Ημέρας" στο LiveDeal, είστε και ο μοναδικός Πρωταγωνιστής! Καμία άλλη προσφορά δεν θα παρουσιάζεται εκείνη την ημέρα για την πόλη σας. Θα είστε μόνο εσείς και τα χιλιάδες μέλη του LiveDeal.gr πρόθυμα να την αγοράσουν.

 

Μεγαλύτερη Προβολή. 

Ένα χαρακτηριστικό που έχουν οι προσφορές στο LiveDeal είναι ότι σας "τοποθετούμε" ακριβώς μπροστά από χιλιάδες μέλη πανελλαδικά. Τα μέλη μας για να κερδίσουν την προσφορά, τη διαδίδουν μοιράζοντάς την με όποιον γνωρίζουν, μέσα από κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook & Twitter, αλλά και απευθείας, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων - emails. Αυτή η διαφήμιση "από στόμα σε στόμα" που θα δημιουργηθεί για εσάς, θα συνεχίζει να φέρνει πελάτες στην επιχείρησή σας ακολουθώντας σας για μήνες.

 

Τελικά, γιατί αξίζει μία συνεργασία με το LiveDeal...

Σίγουρα, μια διαφήμιση σε περιοδικό-εφημερίδα, ένα ραδιοφωνικό σποτ ή μία διαφήμιση στη τηλεόραση, θα σας κοστίσει και δεν θα πάρετε απολύτως καμία εγγύηση απόδοσης.

Το LiveDeal, από την άλλη, σας προσφέρει μία γρήγορη, εύκολη και χωρίς κινδύνους εναλλακτική λύση που θα πετύχει τους στόχους σας, σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης.

 

Θέλετε να... LiveDeal.gr logo Περιοδικά/Τύπος TV/Ράδιο Άλλα Online/Email
Φέρετε νέους πελάτες, εγγυημένα;
Εκμεταλλευτείτε μία βάση δεδομένων με ενεργά μέλη, που είναι τεράστια και συνεχώς μεγαλώνει;
Να πληρώσετε μόνο σε πελάτες που θα έρθουν σίγουρα στην επιχείρησή σας;
Να είστε η μοναδική επιχείρηση που θα προβάλλεται;
Να μάθει για την επιχείρησή σας κόσμος από ολόκληρη την Ελλάδα;
Δημιουργήσετε μία προβολή που ο κόσμος θα αναγκαστεί να τη συζητάει από στόμα σε στόμα;

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@livedeal.gr ή στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00).

Μάθετε περισσότερα