Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

F.A.Q. Δωρεάν Κουπονιών

Πως εκτυπώνω το Δωρεάν Κουπόνι μου;

Μόλις πατήσετε "Ολοκλήρωση" παραπάνω - και αφού έχει ενεργοποιηθεί η προσφορά, θα μπορείτε αμέσως να εκτυπώσετε το δωρεάν κουπόνι σας από το email σας ή από τη σελίδα του λογαριασμού σας.

Τι θα συμβεί μετά;

Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα αποδεικτικό email που θα επιβεβαιώνει την επιτυχή απόκτηση του δωρεάν κουπονιού σας και στο δεύτερο email θα λάβετε το δωρεάν κουπόνι σας. Επίσης, το δωρεάν κουπόνι σας θα περιλαμβάνει αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να το εξαργυρώσετε. Εάν η προσφορά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, το δεύτερο email με το δωρεάν κουπόνι σας θα φτάσει όταν αυτό γίνει. Εάν η προσφορά δεν καταφέρει να ενεργοποιηθεί πριν τελειώσει ο χρόνος κανείς δεν παίρνει την προσφορά.

Τι γίνεται αν θέλω να στείλω ένα δωρεάν κουπόνι ως δώρο σε φίλο μου (Δωροκουπόνι);

Όταν θέλετε να στείλετε ως δώρο σε ένα φίλο σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα δωρεάν κουπόνι, ένα email θα σταλεί στον παραλήπτη αμέσως αφού πατήσετε "Ολοκλήρωση", με όλες τις οδηγίες που χρειάζεται για να εξαργυρώσει το δωρεάν δωροκουπόνι του. Αυτό θα γίνει βέβαια, όταν η προσφορά γίνει ενεργή. Εάν η προσφορά δεν καταφέρει να ενεργοποιηθεί πριν τελειώσει ο χρόνος που χρειάζεται, ο φίλος σας δεν παραλαμβάνει κανένα σχετικό email.

Μπορώ να ακυρώσω ένα Δωρέαν Κουπόνι;

Μπορείτε να ακυρώσετε το δωρεάν κουπόνι σας αυτόματα μέσα από την καρτέλα του λογαριασμού σας επιλέγοντας "ακύρωση", μέχρι όμως η προσφορά να γίνει ενεργή, έτσι δίνετε τη δυνατότητα και σε άλλους να μπορέσουν να λάβουν το δωρεάν κουπόνι τους σε περίπτωση που τελικά δεν το χρησιμοποιήσετε εσείς ή δεν βρήκατε κάποιον φίλο σας να το εξαργυρώσει αντί εσάς!