Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

F.A.Q. Πληρωμών

Τι πρέπει να επιλέξω κατά τη διαδικασία πληρωμής;

Θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους τρόπους πληρωμής που επιθυμείτε, "Κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη)" ή "Πορτοφόλι". Επιλέγοντας το πρώτο πληρώνετε με την Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σας. Επιλέξτε το "Πορτοφόλι", σε περίπτωση που έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας από συστάσεις, από τραπεζική κατάθεση η μετά από ηλεκτρονική εντολή πληρωμής μέσω εναλλακτικών τρόπων πληρωμής.

Τ είναι οι εναλλακτικές μέθοδοι πληρωμής που προσφέρετε στα μέλη σας;

Είναι οι νέοι τρόποι πληρωμής που παρέχουμε μόνο στα μέλη μας εκτός από την πληρωμή με κάρτα. Με αυτούς τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στο online "πορτοφόλι" σας για να ολοκληρώσετε την αγορά σας και προσφέρουν ευελιξία σε εκείνους που δεν έχουν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάρτα. Επίσης, δίνεται και η δυνατότητα για άτοκες δόσεις αλλά μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας και μόνο για προσφορές που φέρουν το σήμα "Κουπόνι".

Δεν έχω λογαριασμό μέλους, μπορώ να πληρώσω με Μετρητά ή με την Κάρτα μου ή με άλλο τρόπο;

Φυσικά. Αν θέλετε να πληρώσετε με κατάθεση μετρητών σε τράπεζα μπορείτε να δείτε εδώ, για άλλους τρόπους πληρωμής δείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00) ή στο info@livedeal.gr για να σας ενημερώσουμε πως . Αν θέλετε να πληρώσετε με κάρτα, επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή, πατήστε το κουμπί "Ολοκλήρωση Αγοράς" και θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της Eurobank, όπου εκεί θα μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας.

Τι θα συμβεί μετά την online πληρωμή μέσω κάρτας, paypal ή πορτοφολι μέλους;

Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα αποδεικτικό email που θα επιβεβαιώνει την επιτυχή αγορά του κουπονιού και στο δεύτερο email θα λάβετε το κουπόνι σας. Επίσης το κουπόνι σας θα περιλαμβάνει αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να το εξαργυρώσετε. Εάν η προσφορά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, το δεύτερο email με το κουπόνι σας θα φτάσει όταν αυτό γίνει. Εάν η προσφορά δεν καταφέρει να ενεργοποιηθεί πριν τελειώσει ο χρόνος, η κάρτα σας τελικά δεν χρεώνεται και κανείς δεν παίρνει την προσφορά.

Τι θα συμβεί μετά την offline πληρωμή μέσω άλλων τρόπων πληρωμής που προσφέρετε;

Ακολουθήστε της οδηγίες στην εκάστοτε σελίδα πληρωμής που θα επιλέξετε.

Τι γίνεται αν θέλω να στείλω την προσφορά ως δώρο σε φίλο μου (Δωροκουπόνι);

Όταν αγοράζετε μία προσφορά και θέλετε να τη στείλετε ως δώρο σε ένα φίλο σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα email θα σταλεί στον παραλήπτη αμέσως μόλις η κάρτα σας χρεωθεί, με όλες τις οδηγίες που χρειάζεται για να εξαργυρώσει το δωροκουπόνι του. Αυτό θα γίνει βέβαια, όταν η προσφορά γίνει ενεργή. Εάν η προσφορά δεν καταφέρει να ενεργοποιηθεί πριν τελειώσει ο χρόνος που χρειάζεται, η κάρτα σας δεν χρεώνεται και ο φίλος σας δεν παραλαμβάνει κανένα σχετικό email.

Τι γίνεται αν θέλω να στείλω μια Δωροκάρτα σε φίλο μου;

Όταν θέλετε να αγοράσετε μία Δωροκάρτα για ένα φίλο σας και τη στείλετε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο (email), απλά ακολουθήστε τα βήματα και ένα email θα σταλεί στον παραλήπτη αμέσως μόλις η κάρτα σας χρεωθεί, με όλες τις σχετικές οδηγίες που θα χρειαστεί για να εξαργυρώσει την Δωροκάρτα του.

Μπορώ να ακυρώσω την αγορά μου;

Διαβάστε αυτό και μετά αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@livedeal.gr ή τηλεφωνήστε μας στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00). Επίσης, μπορείτε να ακυρώσετε το κουπόνι σας αυτόματα μέσα από την καρτέλα του λογαριασμού σας και χωρίς πολλές διαδικασίες επιλέγοντας "ακύρωση", μέχρι όμως η προσφορά να γίνει ενεργή (με αυτό τον τρόπο α. το ποσό ακύρωσης επιστρέφεται στο πορτοφόλι του λογαριασμού σας για μελλοντικές αγορές από εμάς αν η συναλλαγή σας πραγματοποιήθηκε με κάρτα η μέσω του πορτοφολιού σας και β. αν πραγματοποιήθηκε με PayPal, απλά δεν θα χρεωθείτε κατά την ενεργοποίηση του deal). Προσοχή: σε περίπτωση που ο χρήστης πατήσει "διαγραφή" σε κάποιο κουπόνι του, το LiveDeal.gr δε θα φέρει καμία ευθύνη για αυτή την ενέργεια. Διαβάστε περισσότερα και στις "Προϋποθέσεις Χρήσης".

Δεν μου φτάνει το υπόλοιπο που έχω στο λογαριασμό μου για να ολοκληρώσω μία αγορά, τι να κάνω;

Κάντε πρώτα είσοδο σαν μέλος και πατήστε "Πρόσθεσε Χρήματα", είτε από τον λογαριασμό σας, είτε από από αυτή τη σελίδα, δίπλα από την αναγραφή του υπολοίπου σας. Στη σελίδα που θα μεταφερθείτε θα μπορέσετε να προσθέσετε τα χρήματα που σας χρειάζονται για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Είναι αυτό ασφαλές;

Εξαιρετικά ασφαλές. Η διαδικασία πληρωμής, πραγματοποιείται σε ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον “SSL secure 256bit” , και το μικρό «λουκέτο» στο εικονίδιο του browser σας, το επιβεβαιώνει. Σε καμία περίπτωση. τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στους server μας!

Συνεργαζόμενες Τράπεζες      Συνεργαζόμενες Τράπεζες      Συνεργαζόμενες Τράπεζες

Πιστοποίηση online συναλλαγών Paypal από το 2007

        

Online αγορές με την εγγύηση της Eurobank

Πιστοποίηση για ασφαλής online συναλλαγές με Paypal από το 2007

        

Online αγορές με την εγγύηση της Eurobank


Ενημερώσου για προσφορές σε 3 βήματα

1
2 3→