Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Διάφορα Προϊόντα: 8.90€ για Σετ 2 Τεμαχίων Οικολογικές Τσάντες GRAB BAG, για Ψώνια, επαναλαμβανόμενης χρήσης

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€14.9
Έκπτωση
40%
Κερδίζεις
6.00

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • Κουπόνι x,x€ (από x.x€) για ένα (x) Σετ x Τεμαχίων Οικολογικές Τσάντες GRAB BAG, για Ψώνια, επαναλαμβανόμενης χρήσης, με παραλαβή από το κατάστημα.
  • Κουπόνι x,x€ (από x.x€) για ένα (x) Σετ x Τεμαχίων Οικολογικές Τσάντες GRAB BAG, για Ψώνια, επαναλαμβανόμενης χρήσης, με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Οικολογικές Τσάντες για Ψώνια - Επαναλαμβανόμενης Χρήσης - Σετ 2 Τεμαχίων
 • Τέλος στις χιλιάδες άχρηστες πλαστικές σακούλες που ξεχειλίζουν τα ντουλάπια μας, στοιχίζουν χρήματα γιατί μας τις χρεώνουν και κυρίως καταστρέφουν το περιβάλλον!!
 • Με τις οικολογικές τσάντες για Ψώνια, θα μεταφέρετε τα ψώνια σας στο σπίτι, τα βιβλία σας, ρούχα, εργαλεία και ότι άλλο φανταστείτε!!
 • Διαθέτουν και ειδικά στηρίγματα για να τις στηρίζετε στο καροτσάκι του supermarket!!
 • Χρησιμοποιήστε τις για το γυμναστήριο, την παραλία, τα παιχνίδια, τα αξεσουάρ του αυτοκινήτου!! Δεν παθαίνουν τίποτα γιατί είναι πολύ ανθεκτικές!!
 • Διαθέτουν και μεγάλη εξωτερική τσέπη για να αποθηκεύετε το πορτοφόλι σας ή το κινητό σας !!
 • Διπλώστε τις και χρησιμοποιήστε τις ξανά και ξανά.
 • Διαστάσεις: περίπου 37Χ25Χ25cm

Περιγραφή

8.90€ για Σετ 2 Τεμαχίων Οικολογικές Τσάντες GRAB BAG, για Ψώνια, επαναλαμβανόμενης χρήσης

Οικολογικές Τσάντες για να μεταφέρετε τα ψώνια σας, όσες φορές θέλετε, με ανθεκτικό υλικό κατασκευής, εξωτερική τσέπη για τα προσωπικά σας αντικείμενα και ειδικά στηρίγματα για το καροτσάκι του super market Οικολογικές Τσάντες για Ψώνια - Επαναλαμβανόμενης Χρήσης - Σετ 2 Τεμαχίων Τέλος στις χιλιάδες άχρηστες πλαστικές σακούλες που ξεχειλίζουν τα ντουλάπια μας, στοιχίζουν χρήματα γιατί μας τις χρεώνουν και κυρίως καταστρέφουν το περιβάλλον!! Με τις οικολογικές τσάντες για Ψώνια, θα μεταφέρετε τα ψώνια σας στο σπίτι, τα βιβλία σας, ρούχα, εργαλεία και ότι άλλο φανταστείτε!! Διαθέτουν και ειδικά στηρίγματα για να τις στηρίζετε στο καροτσάκι του supermarket!! Χρησιμοποιήστε τις για το γυμναστήριο, την παραλία, τα παιχνίδια, τα αξεσουάρ του αυτοκινήτου!! Δεν παθαίνουν τίποτα γιατί είναι πολύ ανθεκτικές!! Διαθέτουν και μεγάλη εξωτερική τσέπη για να αποθηκεύετε το πορτοφόλι σας ή το κινητό σας !! Διπλώστε τις και χρησιμοποιήστε τις ξανά και ξανά… ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οικολογικές - Επαναλαμβανόμενης χρήσης Διπλώνουν και πιάνουν ελάχιστο χώρο Ανθεκτικό υλικό κατασκευής Καθαρίζονται εύκολα - απλά σκουπίστε τις με ένα υγρό πανί!! Μεγάλη μπροστινή τσέπη με άφθονο χώρο για τα πορτοφόλια, τα κινητά τηλέφωνα κ.α. Για τα καθημερινά ψώνια Για αποθήκευση ρούχων, βιβλίων, παιχνιδιών κ.α. Για την Παραλία Για την εκδρομή Για το αυτοκίνητο Έξυπνος σχεδιασμός

Η συσκευασία περιλαμβάνει: Δύο Οικολογικές Τσάντες για Ψώνια επαναχρησιμοποιούμενες

Διαστάσεις: περίπου 37Χ25Χ25cm

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Magichole]
5 out of 5 (based on 1 ratings)