Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Υγεία: 15€ για ένα Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Βοτανοθεραπείας με Τηλεμετρική Μέθοδο, για να μάθετε ποια βότανα ενισχύουν το μεταβολισμό σας, την ενέργεια και τη φυσική σας κατάσταση και βοηθούν στην αντιμετώπιση οργανικών διαταραχών, της κυτταρίτιδας και της παχυσαρκίας ΚΑΙ ΔΩΡΟ ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα ΚΑΙ φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση, στο Body and Health! Αρχική 50€

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€50
Έκπτωση
70%
Κερδίζεις
35.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε ένα (x) Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Βοτανοθεραπείας με Τηλεμετρική Μέθοδο.
 • ΔΩΡΟ Ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα ΚΑΙ Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή).
 • Η έκδοση των αποτελεσμάτων γίνεται παρουσία σας.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Εξατομικευμένο Τεστ Δυσανεξίας Βοτάνων (Βοτανοθεραπεία), για να μάθετε ποια βότανα ωφελούν στην ενίσχυση του μεταβολισμού, της ενέργειας και φυσικής σας κατάστασης, αλλά και για αποτελεσματική αντιμετώπιση οργανικών διαταραχών, όπως εύκολη κόπωση, πονοκεφάλους, πεπτικές διαταραχές, ακμή, δυσμηνόρροια, μυοσκελετικούς πόνους, κυτταρίτιδας και παχυσαρκίας.
 • Η μέθοδος πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο αισθητήρες ανιχνεύοντας την επαγωγική συμβατότητα βοτάνων με πεδία του σώματος.
 • ΔΩΡΟ Ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα με εξειδικευμένη ιατρική συσκευή ΚΑΙ Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση από πτυχιούχο φυσικοθεραπευτή.

Περιγραφή

Επειδή κάθε βότανο επιδρά περισσότερο ή λιγότερο ωφέλιμα στον κάθε οργανισμό, μάθετε τα βότανα που έχουν αποτελεσματικότητα εξατομικευμένα στον οργανισμό σας. Η μέθοδος πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο αισθητήρες ανιχνεύοντας την επαγωγική συμβατότητα βοτάνων με πεδία του σώματος. Η διαδικασία ελέγχου των βοτάνων ευεργετικών για εσάς και η έκδοση των αποτελεσμάτων γίνεται παρουσία σας, με χρονική διάρκεια 15-20 λεπτών.

ΔΩΡΟ: Ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα με εξειδικευμένη ιατρική συσκευή, εντελώς πρωτοποριακή ΚΑΙ Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση από πτυχιούχο φυσικοθεραπευτή.

Η εταιρία Body and Health ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.