Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Οδηγίες Εξαργύρωσης Κουπονιών για Merchants

1. Βήματα Αυτόματης Εξαργύρωσης Κουπονιών

Το LiveDeal πρωτοπορεί και παρέχει τη δυνατότητα σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να μπορούν να εξαργυρώνουν τα κουπόνια των πελατών τους αυτόματα και χωρίς πολλές διαδικασίες, αρκεί να έχουν μία QR code reader εφαρμογή στο κινητό ή tablet τους. 

Τι είναι τα QR Codes;

Τα QR Codes είναι τα Bar Codes του 21ου αιώνα, παρέχουν κωδικοποιημένες πληροφορίες και δεν απαιτούν ειδική συσκευή. Είναι αναγνώσιμα από όλες τις συσκευές που διαθέτουν κάμερα και σύνδεση στο Internet. Οι κωδικοποιημένες πληροφορίες μπορεί να είναι σταθερές είτε να μεταβάλλονται δυναμικά όπως οποιαδήποτε σελίδα στο web. Μπορούν να φιλοξενούν κείμενο, φωτογραφίες ακόμα και video! Ουσιαστικά προσφέρουν την άμεση δυνατότητα άντλησης πληροφοριών για κάθε θέμα που διαθέτει αντίστοιχη σελίδα και φυσικά έχει το δικό του QR κώδικα.

Πως εξαργυρώνω αυτόματα τα κουπόνια των πελατών μου στο LiveDeal;

Πολύ απλά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα...

1. Κατεβάστε στη συσκευή σας μία free "qrcode reader" εφαρμογή.

2. Κάνετε είσοδο στο LiveDeal στο link touch.livedeal.gr με τα στοιχεία Merchant που λάβατε κατά την εγγραφή (Email & Pass).

3. Ανοίξτε την εφαρμογή "qrcode reader" που κατεβάσατε στη συσκευή σας.

4. Μόλις ανοίξει η εαφρμογή τοποθετείστε την κάμερα της συσκευής σας ώστε να δείξει το QR Code του κουπονιού στην οθόνη για να μεταφερθείτε στην ειδική σελίδα με όλες τις πληροφορίες του.

 


Ποτέ μην παραλαμβάνετε και μην εξαργυρώνετε κουπόνια αν δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία αυτού που το εξαρυρώνει πάνω σε αυτό και αν δεν ταυτοποιήσετε τα στοιχεία αυτά με ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο. Στην περίπτωση που η προσφορά σας διαθέτει επιλογή αποστολής στο χώρο του αγοραστή τα στοιχεία θα σας τα στείλει ο αγοραστής στο email, οπότε δεν χρειάζεται να συμπληρώσει κάτι επάνω στο κουπόνι. 

Στα κουπόνια που είναι με Μέθοδο Προκαταβολής (για παράδειγμα: 2€ κουπόνι τώρα και 40€ στην επιχείρηση κατά την εξαργύρωση) - με αυτά τα κουπόνια ο αγοραστής πληρώνει σε εμάς μία μικρή προκαταβολή και όταν εξαργυρώσει το κουπόνι του πληρώνει το υπόλοιπο σε εσάς - το υπόλοιπο πληρωμής κατά την εξαργύρωση αναγράφεται και πάνω στο εκάστοτε κουπόνι.

Προσοχή: Ο πελάτης θα πρέπει κατά την άφιξη να προσκομίσει το κουπόνι και την ταυτότητά του και να έχει συμπληρώσει τα στοιχεία του στο απαραίτητο πεδίο που υπάρχει στο κουπόνι (εκτός αν ορίζεται διαφορετικός-εναλλακτικός τρόπος εξαργύρωσης στις προϋποθέσεις της προσφοράς σας). Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από οποιονδήποτε το προσκομίσει, καθώς τα κουπόνια δεν είναι ονομαστικά και είναι μεταβιβάσιμα.  Αν για οποιοδήποτε λόγο κάποια συναλλαγή αμφισβητηθεί από την τράπεζα, θα πρέπει να προσκομίσουμε το συμπληρωμένο κουπόνι για την απόδειξη της συναλλαγής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@livedeal.gr ή στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00).