Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Live Deal F.A.Q. - Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις για τα Live Deal

Τι είναι το LiveDeal;

Κάθε μέρα το LiveDeal προσφέρει σε όλους εσάς μία μοναδική προσφορά - Deal σε υπηρεσίες και προϊόντα από διάφορες επιχειρήσεις στην πόλη σας. Μπορούμε και σας προσφέρουμε τόσο μεγάλες εκπτώσεις, γιατί υποσχόμαστε στις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε έναν ελάχιστο αριθμό αγοραστών. Αυτό ονομάζεται “συλλογική αγοραστική δύναμη!"

Γιατί διαφέρει το LiveDeal;

Ο πρώτος λόγος που το LiveDeal διαφέρει είναι γιατί κοιτάμε πάντα οι προσφορές που ψάχνουμε για εσάς να είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες, οικονομικές και προπάντων να αξίζουν τα λεφτά τους! Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι δυνατότητες διαχείρισης που προσφέρουμε Δωρεάν στα μέλη μας, δεν υπάρχουν πουθενά αλλού σε παρόμοια site και είναι πραγματικά πρωτοποριακές, μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις δωρεάν δυνατότητες διαχείρισης μελών πατώντας εδώ.

Θα πρέπει να καλέσω και άλλους να εγγραφούν για να πάρουμε το LiveDeal;

Δεν είναι απαραίτητο – τα μέλη μας είναι εκατοντάδες και αποτελούν ένα ήδη τεράστιο Group. Σε περίπτωση όμως που θα θέλετε να μοιραστείτε ένα Deal με τους φίλους σας, μπορείτε να τους καλέσετε στο LiveDeal και όλοι μαζί να διασκεδάσετε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Μου αρέσει το σημερινό LiveDeal - Πως μπορώ να το πάρω;

Απλά πατήστε "Αγόρασέ το" πριν τα μεσάνυχτα όμως, όπου η προσφορά θα λήξει. Αν ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός αγοραστών δηλώσει συμμετοχή, θα χρεώσουμε τον λογαριασμό σας και θα σας στείλουμε το απαραίτητο link στο LiveDeal όπου θα μπορείτε να εκτυπώσετε το κουπόνι σας. Αν δεν λάβουν αρκετά άτομα συμμετοχή, κανείς δεν παίρνει το Deal και φυσικά κανείς δεν χρεώνεται τίποτα, γι’ αυτό καλέστε όσο πιο πολλούς μπορείτε για να πάρουν μέρος και να ενεργοποιηθεί το Deal, πριν αυτό λήξει!

Αγόρασα την προσφορά, πότε παίρνω το κουπόνι μου; 

Το κουπόνι που μόλις αγοράσατε από εμάς είναι αμέσως διαθέσιμο στο λογαρισμό σας προς εκτύπωση. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να λήξει η προσφορά. Αμέσως μετά την αγορά σας και αφού η προσφορά ενεργοποιηθεί, μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Πως μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής / Προπληρωμένης κάρτας - Paypal - Πορτοφόλι και με Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό (δείτε εδώ).

Τι θα συμβεί αν ένα LiveDeal δεν καταφέρει να φτάσει τον απαιτούμενο αριθμό αγοραστών για να γίνει ενεργό;

Αν ένα Deal δεν καταφέρει να φτάσει τον απαιτούμενο αριθμό αγοραστών, τότε ακυρώνεται και δεν χρεώνεστε τίποτα. Σας ευχόμαστε καλύτερη τύχη την επόμενη φορά! Έτσι, αν πραγματικά θέλετε την προσφορά του LiveDeal, φροντίστε να την πάρουν και οι φίλοι σας, στο χέρι σας είναι.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το LiveDeal κουπόνι την ίδια ημέρα που θα το αγοράσω;

Όχι. Τα περισσότερα LiveDeal κουπόνια έχουν ημερομηνία λήξης, αλλά δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσετε την ίδια ημέρα που τα αγοράσατε.

Αγόρασα ένα Deal από το LiveDeal - πως θα το χρησιμοποιήσω;

Μόλις ενεργοποιηθεί η προσφορά και ολοκληρωθεί η χρέωση σας, θα λάβετε ένα email με το κουπόνι σας όπου θα μπορείτε να το εκτυπώσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε είσοδο στο LiveDeal και να το εκτυπώσετε και εκεί. Το κουπόνι θα έχει όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε για να το εξαργυρώσετε, όπως επίσης και χάρτη της επιχείρησης! Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σύστημά μας αποστέλει το κουπόνι σας με έναν κωδικό όπου είναι μοναδικός και δεν χρειάζεται Ονοματεπώνυμο.

Αγόρασα ένα Deal αλλά το κουπόνι δεν ήρθε στο email μου.

Αν η προσφορά δεν έχει ενεργοποιήθεί ακόμα, το κουπόνι θα σας σταλεί μόλις αυτό γίνει. Αν η προσφορά ενεργοποιήθηκε, τότε το κουπόνι σας θα σταλεί στο email σας αμέσως μετά την αγορά ή μετά από 2 λεπτά, επίσης το κουπόνι που αγοράσατε θα υπάρχει και στη σελίδα του λογαριασμού σας, στην καρτέλα "τα κουπόνια μου".

Προσοχή: να ελέγχετε πάντα και την Ομαδική ή Ανεπιθύμητη αλληλογραφία του e-mail σας καθώς τα e-mail που στέλνουμε μπορεί να σας έρχονται εκεί λόγω του ότι μπορεί να μην έχετε δηλώσει ως ασφαλή αποστολέα το info@livedeal.gr.

Το κουπόνι μου εμφανίζεται με περίεργους χαρακτήρες, τι πρέπει να κάνω;

Το LiveDeal χρησιμοποιεί κωδικοποίηση χαρακτήρων (encoding) UNICODE UTF-8. Αν δεν εμφανίζεται σωστά το κουπόνι σας στη διαδικασία εκτύπωσης θα πρέπει να ρυθμίσετε την κωδικοποίηση χαρακτήρων στον browser που χρησιμοποιείτε σε "UTF-8" / Αυτόματος Εντοπισμός "Universal" / Αυτόματη Επιλογή (ανάλογα τον browser που χρησιμοποιείτε π.χ. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Chrome κ.λ.π.). Συνήθως ρυθμίζετε από το κεντρικό μενού του browser πατώντας "προβολή" και μετά "κωδικοποίηση χαρακτήρων".

Γιατί το κουπόνι μου δεν αναγράφει το ονοματεπώνυμό;

Στα κουπόνια που σας δίνει το LiveDeal δεν χρειάζεται να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας, φυσικά για λόγους ασφαλείας, απορρήτου και διευκόλυνσης (π.χ. να το δώσετε σε φίλο σας). Ο "Μοναδικός Κωδικός" που εμφανίζεται στο κουπόνι σας επάνω δεξιά και το μοναδικό QR Code, αρκεί για να το εξαργυρώσετε στην αντίστοιχη επιχείρηση. Επίσης, θα πρέπει ο χρήστης της υπηρεσίας ή του προϊόντος, να συμπληρώσει τα στοιχεία του στο αντίστοιχο πεδίο που θα υπάρχει στο κουπόνι.

Μπορώ να αγοράσω ένα LiveDeal και να το κάνω δώρο σε κάποιον άλλο;

Ναι. Ενημερώνουμε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το LiveDeal ότι διαθέτουμε στα μέλη μας και Δωροκουπόνια, αν κάποια επιχείρηση δε συμφωνεί, αναγράφεται στη σελίδα της προσφοράς, αν συμφωνεί, τότε κάντε το Δώρο σας γρήγορα! Για να στείλετε το Δώρο σας, επιλέξτε "αγορά προσφοράς ως Δώρο" στη σελίδα πληρωμής. Τα Δωροκουπόνια δεν αναγράφουν τιμή.

Μισό λεπτό, είστε σίγουροι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως δώρο;

Ναι!

Αν δεν χρησιμοποιήσω όλη την αξία του κουπονιού που αγόρασα από το LiveDeal σε μία επίσκεψη, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο κάποια άλλη φορά;

Όχι, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε κάποια υπηρεσία με κάποια άλλη, αλλά ούτε και να σας επιστραφούν χρήματα για κάτι που δεν χρησιμοποιήσατε. Φέρτε και ένα φίλο μαζί - μάθετε να μοιράζεστε!

Μπορώ να συνδυάσω μία προσφορά από το LiveDeal με κάποια άλλη προσφορά;

Όχι, εκτός αν το LiveDeal ορίζει ρητά το αντίθετο για την προσφορά.

Τι ισχύει γενικά για κάθε κουπόνι του LiveDeal (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην προσφορά):

Δεν ισχύει για επιστροφή μετρητών. Δεν εξαργυρώνεται για άλλη υπηρεσία ή προϊόν. Πρέπει να εξαργυρωθεί στην πρώτη επίσκεψη. Δεν καλύπτει φόρους ή φιλοδωρήματα αν προκύψουν. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά για την προσφορά). Μερική εξόφληση: Αν εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για μικρότερη αξία από αυτή που αναγράφεται σε αυτό, δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα επιστροφής μετρητών για την υπόλοιπη αξία αυτού. Θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εμπόρου να εξαργυρώσετε την υπόλοιπη αξία με κάποια άλλη υπηρεσία ή προϊόν που παρέχει ο έμπορος. Αν το κουπόνι σας λήξει θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εμπόρου να: (1) σας επιτρέψει να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για την υπηρεσία ή το προϊόν που αναγράφεται στο κουπόνι ή (2) σας επιτρέψει να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για κάποια άλλη υπηρεσία ή προϊόν που θα ισούται με την αξία που πληρώσατε. Το κουπόνι αυτό μπορεί να εξαργυρωθεί για υπηρεσίες και προϊόντα μόνο στην επιχείρηση που αναγράφεται σε αυτό. Ο έμπορος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την εξαργύρωση του κουπονιού. Τα κουπόνια δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε μετρητά από εμάς ή να επιστραφούν σε εμάς σε καμία περίπτωση. Σε καμία περίπτωση το LiveDeal αλλά και ο έμπορος δεν είναι υπεύθυνοι αν το κουπόνι χαθεί ή καταστραφεί. Η ορθή χρήση κουπονιών υπόκεινται στις Προϋποθέσεις Χρήσης όπως αναγράφονται στο LiveDeal. Οι προσφορές που χρειάζονται περισσότερες επισκέψεις, συνεδρίες κ.α. για να ολοκληρωθούν, δεν είναι μεταβιβάσιμες και δεν μπορείτε να τις μοιραστείτε με τρίτους αν τις ξεκινήσετε.

Χρεώνομαι για κάτι αν λάβω μέρος στο LiveDeal της ημέρας;

Όχι - χρεώνεστε μόνο αν η προσφορά του LiveDeal καταφέρει να φτάσει τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό αγοραστών που θα χρειαστεί, για να γίνει ενεργή.

Είναι ασφαλές το LiveDeal;

Εξαιρετικά. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται μέσω ασφαλής σύνδεσης και κωδικοποιούνται με το πρωτόκολλο SSL 128bit. Σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύουμε στοιχεία πιστωτικών καρτών στη βάση δεδομένων μας.

Μπορώ να επιστρέψω ένα κουπόνι που αγόρασα από το LiveDeal;

Διαβάστε αυτό και μετά αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@livedeal.gr ή τηλεφωνήστε μας στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00). Επίσης, μπορείτε να ακυρώσετε το κουπόνι σας αυτόματα μέσα από την καρτέλα του λογαριασμού σας και χωρίς πολλές διαδικασίες επιλέγοντας "ακύρωση", μέχρι όμως η προσφορά να γίνει ενεργή (με αυτό τον τρόπο, το ποσό ακύρωσης επιστρέφεται στο πορτοφόλι του λογαριασμού σας για μελλοντικές αγορές). Προσοχή: σε περίπτωση που ο χρήστης πατήσει "διαγραφή" σε κάποιο κουπόνι του, το LiveDeal.gr δε θα φέρει καμία ευθύνη για αυτή την ενέργεια. Διαβάστε περισσότερα και στις "Προϋποθέσεις Χρήσης".

Τι θα συμβεί αν αγοράσω ένα LiveDeal κουπόνι και η επιχείρηση που συνεργάζεστε κλείσει;

Αν συμβεί κάτι που καθιστά αδύνατη την εξόφληση τoυ κoυπoνιoύ πoυ αγoράσατε από το LiveDeal, να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Πως μπορώ να συνεργαστώ κι εγώ ως επιχείρησή με το LiveDeal;

Αν έχετε επιχείρηση και θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα πατώντας εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00) και μέσω email στο info@livedeal.gr.

Μόλις έστειλα πρόσκληση για ένα LiveDeal σε έναν φίλο μου - τι γίνεται μετά;

Αν ο φίλος σας κάνει την πρώτη του αγορά στο LiveDeal μέσα στην περίοδο που αναγράφουμε από τη στιγμή που πάτησε στο link που του στείλατε, θα σας στείλουμε ένα σχετικό email που θα σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός σας πιστώθηκε. Θυμηθείτε να στέλνετε προσκλήσεις σε άλλους μέσω του LiveDeal και των ειδικών συνδέσμων που υπάρχουν.

Τι γίνετε αν κάποιος φίλος που προσκάλεσα, έκανε εγγραφή στο LiveDeal - παίρνω κάτι γι' αυτό;

Φυσικά! Αν κάποιος που προσκαλέσατε κάνει εγγραφή μέσα στην περίοδο που αναγράφουμε, θα πιστώσουμε τον λογαριασμό σας, μόλις κάνει την πρώτη του αγορά από εμάς.

Μπορώ να σας προτείνω σε όσους θέλω;

Ναι!

Πώς μπορώ να προτείνω το LiveDeal σε άλλους;

Σε κάθε σελίδα προσφοράς υπάρχουν σχετικά links, που σας βοηθάνε να μας προτείνετε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων “email”, Facebook και Twitter! Επίσης, στη σελίδα του λογαριασμού σας, μπορείτε να βρείτε το προσωπικό σας link πρόσκλησης και να το μοιραστείτε όπου και με όποιον εσείς θέλετε.

Τι είναι η υπηρεσία Πορτοφολιού που προσφέρετε;

Στο πορτοφόλι σας αποθηκεύονται τα ποσά που κερδίζετε από προσκλήσεις φίλων, μπορείτε να προσθέσετε και μόνοι σας χρήματα εκεί για να είστε πάντα έτοιμοι για την επόμενη αγορά σας από εμάς και προσθέτονται χρήματα που καταθέσατε σε τράπεζα για την αγορά προσφοράς!

Πως ξοδεύω τα χρήματα που με πιστώσατε;

Απλά, μόλις φτάσετε στη σελίδα πληρωμής, επιλέξτε να πληρώσετε με τα χρήματα που έχετε στο πορτοφόλι σας! Αν τα χρήματα που βρίσκονται εκεί, δεν είναι αρκετά για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, τότε θα μπορείτε να συμπληρώσετε το υπόλοιπο του ποσού με ένα διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Πόσες προσκλήσεις μπορώ να πραγματοποιήσω μέσω της υπηρεσίας σας;

Δεν υπάρχει όριο σε προσκλήσεις που θέλετε να κάνετε, αρκεί να μη γίνεται κατάχρηση της υπηρεσίας.

Έλαβα κωδικούς πρόσκλησης από τρία άτομα - επιβραβεύονται όλοι;

Όχι, μόνο o τελευταίος κωδικός που θα επιλέξετε πριν κάνετε την πρώτη σας αγορά θα επιβραβευτεί. Προσέξτε ποιόν θα προτιμήσετε … μπορεί κάποιος να παρεξηγηθεί!

Γιατί παρουσιάζετε μόνο μία προσφορά την ημέρα; Θέλω περισσότερες!

Θέλουμε να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα για εσάς και όχι να τα δυσκολέψουμε. Αντί να σας παρέχουμε πληθώρα επιλογών με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι να διαλέξετε, εμείς εστιάζουμε σε μία και την προσφέρουμε σε πραγματικά αχτύπητη τιμή! Μείνετε ζωντανά συνδεδεμένοι στο LiveDeal για λίγες ημέρες και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Τι σημαίνει το όνομα "LiveDeal";

Το όνομα του LiveDeal τα λέει όλα από μόνο του. Ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, προσφορές για ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε και να κάνετε στην πόλη σας. “Συμβαίνει τώρα” … και δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα!

Πότε θα έρθει και στη πόλη μου το LiveDeal;

Η επιθυμία σας είναι «διαταγή»! Σκοπός του LiveDeal είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αν θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς σε αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@livedeal.gr, τηλεφωνικά στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00) ή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα πατώντας εδώ.

Που είναι η έδρα του LiveDeal;

Το LiveDeal εδρεύει στην Αθήνα και το δίκτυο των συνεργατών του «απλώνεται» μέρα με τη μέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα.Ενημερώσου για προσφορές σε 3 βήματα

(μπορείς να διαγραφείς όποτε θελήσεις)

1
2 3→