Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Μάθετε πως λειτουργεί το LiveDeal.gr | Μεγάλες προσφορές & deals μόνο στο LiveDeal.gr


Πως λειτουργούν τα Deals

 


Πώς λειτουργεί το LiveDeal.gr

Πως λειτουργούν τα Δωρεάν Κουπόνια

Πως λειτουργούν τα Δωρεάν Κουπόνια

 

 


 

Πως λειτουργεί

1. Κάθε μέρα σας προσφέρουμε κάτι cool που μπορείτε να κάνετε, σε αχτύπητη τιμή.

2. Μπορείτε να το πάρετε μόνο αν λάβουν μέρος αρκετά άτομα εκείνη την ημέρα ... οπότε καλέστε και τους φίλους σας! 

3. Επισκεφθείτε μας ξανά και την επόμενη μέρα και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε πάλι κάτι φοβερό που θα μπορείτε να κάνετε!

Ακόμα έχετε απορίες; Επισκεφθείτε τη σελίδα FAQ


Το LiveDeal για Επιχειρήσεις  

Με την ικανότητα που έχουμε να οδηγούμε εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες πελάτες στην πόρτα της επιχείρησής σας, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός πως το 95% των επιχειρήσεων που συνεργαστήκαμε θέλει να συνεργαστεί ξανά με το LiveDeal. Διαβάστε περισσότερα για τον τρόπο προβολής και της δικής σας επιχείρησης μέσω του LiveDeal.


Σχετικά με το LiveDeal

Το LiveDeal ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 σαν μέρος της "The Point", μία πλατφόρμα για συλλογική δράση. Ξεκινήσαμε το LiveDeal για να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα, να μπορούν να απολαμβάνουν πράγματα στην πόλη τους με το μικρότερο δυνατό κόστος. Το καταφέρνουμε παρουσιάζοντας καθημερινές προσφορές σε αχτύπητες τιμές και λόγω της δύναμης που έχει η συλλογική αγορά.

 

 

Χρησιμοποιώντας το LiveDeal θα έχετε ήσυχη την οικολογική σας συνείδηση.

Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται ώστε οι Server μας να λειτουργούν χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

 

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας όπως θα θέλαμε να αντιμετωπίζουν και εμάς, δε διαφέρουμε καθόλου από εσάς.

Κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μετατρέψουμε το "πολυ καλό για να είναι αληθινό" σε πραγματικό και από τη στιγμή που αγοράζετε μία προσφορά από το LiveDeal να ξέρετε ότι θα είμαστε δίπλα σας, ακόμα και την ημέρα που θα τη χρησιμοποιήσετε.