Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

F.A.Q. Δωρεάν Κουπονιών - Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Τι είναι τα Δωρεάν Κουπόνια που προσφέρετε;

Τα Δωρεάν Κουπόνια προσφέρονται εντελώς δωρεάν για εκτύπωση στα μέλη μας και σας δίνουν τη δυνατότητα να επωφεληθείτε εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα από διάφορες επιχειρήσεις χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κάτι σε εμάς.

Πως εκτυπώνω το Δωρεάν Κουπόνι μου;

Μόλις πατήσετε "Ολοκλήρωση" παραπάνω - και αφού έχει ενεργοποιηθεί η προσφορά, θα μπορείτε αμέσως να εκτυπώσετε το δωρεάν κουπόνι σας από το email σας ή από τη σελίδα του λογαριασμού σας.

Τι θα συμβεί μετά;

Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα αποδεικτικό email που θα επιβεβαιώνει την επιτυχή απόκτηση του δωρεάν κουπονιού σας και στο δεύτερο email θα λάβετε το δωρεάν κουπόνι σας. Επίσης, το δωρεάν κουπόνι σας θα περιλαμβάνει αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να το εξαργυρώσετε. Εάν η προσφορά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, το δεύτερο email με το δωρεάν κουπόνι σας θα φτάσει όταν αυτό γίνει. Εάν η προσφορά δεν καταφέρει να ενεργοποιηθεί πριν τελειώσει ο χρόνος κανείς δεν παίρνει την προσφορά.

Τι γίνεται αν θέλω να στείλω ένα δωρεάν κουπόνι ως δώρο σε φίλο μου (Δωροκουπόνι);

Όταν θέλετε να στείλετε ως δώρο σε ένα φίλο σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα δωρεάν κουπόνι, ένα email θα σταλεί στον παραλήπτη αμέσως αφού πατήσετε "Ολοκλήρωση", με όλες τις οδηγίες που χρειάζεται για να εξαργυρώσει το δωρεάν δωροκουπόνι του. Αυτό θα γίνει βέβαια, όταν η προσφορά γίνει ενεργή. Εάν η προσφορά δεν καταφέρει να ενεργοποιηθεί πριν τελειώσει ο χρόνος που χρειάζεται, ο φίλος σας δεν παραλαμβάνει κανένα σχετικό email.

Μπορώ να ακυρώσω ένα Δωρέαν Κουπόνι;

Μπορείτε να ακυρώσετε το δωρεάν κουπόνι σας αυτόματα μέσα από την καρτέλα του λογαριασμού σας επιλέγοντας "ακύρωση", μέχρι όμως η προσφορά να γίνει ενεργή, έτσι δίνετε τη δυνατότητα και σε άλλους να μπορέσουν να λάβουν το δωρεάν κουπόνι τους σε περίπτωση που τελικά δεν το χρησιμοποιήσετε εσείς ή δεν βρίκατε κάποιον φίλο σας να το εξαργυρώσει αντί εσάς!

Θα πρέπει να καλέσω και άλλους να εγγραφούν για να πάρουμε το Δωρεάν LiveDeal;

Δεν είναι απαραίτητο – τα μέλη μας είναι εκατοντάδες και αποτελούν ένα ήδη τεράστιο Group. Σε περίπτωση όμως που θα θέλετε να μοιραστείτε ένα δωρεάν Deal με τους φίλους σας, μπορείτε να τους καλέσετε στο LiveDeal και όλοι μαζί να διασκεδάσετε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Μου αρέσει το σημερινό Δωρεάν LiveDeal - Πως μπορώ να το πάρω;

Απλά πατήστε "Εκτύπωσέ το" πριν τα μεσάνυχτα όμως, όπου η προσφορά θα λήξει. Αν ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός μελών δηλώσει συμμετοχή, θα στείλουμε το κουπόνι σας για εκτύπωση, επίσης θα μπορείτε να το εκτυπώσετε και μέσα από το λογαριασμό σας στο LiveDeal. Αν δεν λάβουν αρκετά άτομα συμμετοχή, κανείς δεν παίρνει το Deal, γι’ αυτό καλέστε όσο πιο πολλούς μπορείτε για να πάρουν μέρος και να ενεργοποιηθεί το δωρεάν Deal, πριν αυτό λήξει!

Πάτησα Εκτύπωσέ το και ολοκλήρωσα τη διαδικασία, πότε παίρνω το κουπόνι μου; 

Το κουπόνι που μόλις δηλώσατε ενδιαφέρον και πατήσατε Εκτύπωσέ το από εμάς είναι αμέσως διαθέσιμο στο λογαρισμό σας προς εκτύπωση. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να λήξει η προσφορά. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και αφού η προσφορά ενεργοποιηθεί, μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Πληρώνω κάτι για να πάρω ένα Δωρεάν Κουπόνι;

Δεν πληρώνετε απολύτως τίποτα στο LiveDeal για να εκτυπώσετε το δωρεάν κουπόνι σας, είναι εντελώς Δωρεάν. Πληρώνετε μόνο στην επιχείρηση κατά στην εξαργύρωση (διαβάστε τις προϋποθέσεις της αντίστοιχης προσφοράς προσφοράς που σας ενδιαφέρει).

Τι θα συμβεί αν ένα Δωρεάν LiveDeal δεν καταφέρει να φτάσει τον απαιτούμενο αριθμό ενδιαφερόμενων για να γίνει ενεργό;

Αν ένα δωρεάν Deal δεν καταφέρει να φτάσει τον απαιτούμενο αριθμό ενδιαφερόμενων, τότε ακυρώνεται. Σας ευχόμαστε καλύτερη τύχη την επόμενη φορά! Έτσι, αν πραγματικά θέλετε την προσφορά του LiveDeal, φροντίστε να την πάρουν και οι φίλοι σας, στο χέρι σας είναι.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το Δωρεάν κουπόνι την ίδια ημέρα που θα το εκτυπώσω;

Όχι. Τα περισσότερα δωρεάν κουπόνια έχουν ημερομηνία λήξης, αλλά δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσετε την ίδια ημέρα που τα εκτυπώσατε.

Εκτύπωσα ένα Δωρεάν Deal από το LiveDeal - πως θα το χρησιμοποιήσω;

Μόλις ενεργοποιηθεί η προσφορά, θα λάβετε ένα email με το κουπόνι σας όπου θα μπορείτε να το εκτυπώσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε είσοδο στο LiveDeal και να το εκτυπώσετε και από εκεί. Το δωρεάν κουπόνι θα έχει όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε για να το εξαργυρώσετε, όπως επίσης και χάρτη της επιχείρησης! Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σύστημά μας αποστέλει το κουπόνι σας με έναν κωδικό όπου είναι μοναδικός για ασφάλεια.

Δήλωσα ενδιαφέρον για ένα Δωρεάν Deal και ολοκλήρωσα τη διαδικασία αλλά το κουπόνι δεν ήρθε στο email μου.

Αν η προσφορά δεν έχει ενεργοποιήθεί ακόμα, το δωρεάν κουπόνι θα σας σταλεί μόλις αυτό γίνει. Αν η προσφορά ενεργοποιήθηκε, τότε το κουπόνι σας θα σταλεί στο email σας αμέσως μετά την αγορά ή μετά από 2 λεπτά, επίσης το δωρεάν κουπόνι σας θα υπάρχει και στη σελίδα του λογαριασμού σας, στην καρτέλα "τα κουπόνια μου".

Προσοχή: να ελέγχετε πάντα και την Ομαδική ή Ανεπιθύμητη αλληλογραφία του e-mail σας καθώς τα e-mail που στέλνουμε μπορεί να σας έρχονται εκεί λόγω του ότι μπορεί να μην έχετε δηλώσει ως ασφαλή αποστολέα το info@livedeal.gr.

Το Δωρεάν κουπόνι μου εμφανίζεται με περίεργους χαρακτήρες, τι πρέπει να κάνω;

Το LiveDeal χρησιμοποιεί κωδικοποίηση χαρακτήρων (encoding) UNICODE UTF-8. Αν δεν εμφανίζεται σωστά το δωρεάν κουπόνι σας στη διαδικασία εκτύπωσης θα πρέπει να ρυθμίσετε την κωδικοποίηση χαρακτήρων στον browser που χρησιμοποιείτε σε "UTF-8" / Αυτόματος Εντοπισμός "Universal" / Αυτόματη Επιλογή (ανάλογα τον browser που χρησιμοποιείτε π.χ. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Chrome κ.λ.π.). Συνήθως ρυθμίζετε από το κεντρικό μενού του browser πατώντας "προβολή" και μετά "κωδικοποίηση χαρακτήρων".

Γιατί το Δωρεάν κουπόνι μου δεν αναγράφει το ονοματεπώνυμό;

Στα δωρεάν κουπόνια που σας δίνει το LiveDeal δεν χρειάζεται να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας, φυσικά για λόγους ασφαλείας, απορρήτου και διευκόλυνσης (π.χ. να το δώσετε σε φίλο σας). Ο "Μοναδικός Κωδικός" που εμφανίζεται στο κουπόνι σας επάνω δεξιά και το μοναδικό QR Code, αρκεί για να το εξαργυρώσετε στην αντίστοιχη επιχείρηση. Επίσης, θα πρέπει ο χρήστης της υπηρεσίας ή του προϊόντος, να συμπληρώσει τα στοιχεία του στο αντίστοιχο πεδίο που θα υπάρχει στο δωρεάν κουπόνι κατά την εξαργύρωση.

Μπορώ να αγοράσω ένα Δωρεάν LiveDeal και να το κάνω δώρο σε κάποιον άλλο;

Ναι. Ενημερώνουμε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το LiveDeal ότι διαθέτουμε στα μέλη μας και Δωροκουπόνια, αν κάποια επιχείρηση δε συμφωνεί, αναγράφεται στη σελίδα της προσφοράς, αν συμφωνεί, τότε κάντε το Δώρο σας γρήγορα! Για να στείλετε το Δώρο σας, επιλέξτε "Στείλε το deal ως Δώρο" στη σελίδα ολοκλήρωσης απόκτησης του δωρεάν κουπονιού.

Μισό λεπτό, είστε σίγουροι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως δώρο;

Ναι!

Μπορώ να συνδυάσω μία προσφορά από το LiveDeal με κάποια άλλη προσφορά;

Όχι, εκτός αν το LiveDeal ορίζει ρητά το αντίθετο για την προσφορά.

Τι ισχύει γενικά για κάθε Δωρεάν κουπόνι του LiveDeal (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην προσφορά):

Δεν ισχύει για επιστροφή μετρητών. Δεν εξαργυρώνεται για άλλη υπηρεσία ή προϊόν. Πρέπει να εξαργυρωθεί στην πρώτη επίσκεψη. Δεν καλύπτει φόρους ή φιλοδωρήματα αν προκύψουν. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά για την προσφορά). Μερική εξόφληση: Αν εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για μικρότερη αξία από αυτή που αναγράφεται σε αυτό, δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα επιστροφής μετρητών για την υπόλοιπη αξία αυτού. Θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εμπόρου να εξαργυρώσετε την υπόλοιπη αξία με κάποια άλλη υπηρεσία ή προϊόν που παρέχει ο έμπορος. Αν το κουπόνι σας λήξει θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εμπόρου να: (1) σας επιτρέψει να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για την υπηρεσία ή το προϊόν που αναγράφεται στο κουπόνι ή (2) σας επιτρέψει να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για κάποια άλλη υπηρεσία ή προϊόν που θα ισούται με την αξία που πληρώσατε. Το κουπόνι αυτό μπορεί να εξαργυρωθεί για υπηρεσίες και προϊόντα μόνο στην επιχείρηση που αναγράφεται σε αυτό. Ο έμπορος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την εξαργύρωση του κουπονιού. Τα κουπόνια δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε μετρητά από εμάς ή να επιστραφούν σε εμάς σε καμία περίπτωση. Σε καμία περίπτωση το LiveDeal αλλά και ο έμπορος δεν είναι υπεύθυνοι αν το κουπόνι χαθεί ή καταστραφεί. Η ορθή χρήση κουπονιών υπόκεινται στις Προϋποθέσεις Χρήσης όπως αναγράφονται στο LiveDeal. Οι προσφορές που χρειάζονται περισσότερες επισκέψεις, συνεδρίες κ.α. για να ολοκληρωθούν, δεν είναι μεταβιβάσιμες και δεν μπορείτε να τις μοιραστείτε με τρίτους αν τις ξεκινήσετε.

Χρεώνομαι κάτι αν λάβω μέρος στο Δωρεάν LiveDeal της ημέρας;

Όχι.

Πως μπορώ να συνεργαστώ κι εγώ ως επιχείρησή με το LiveDeal;

Αν έχετε επιχείρηση και θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα πατώντας εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00) και μέσω email στο info@livedeal.gr.

Μόλις έστειλα πρόσκληση για ένα Δωρεάν LiveDeal σε έναν φίλο μου - τι γίνεται μετά;

Οι προσκλήσεις και οι ανταμοιβές προσκλήσεων δεν υποστηρίζονται για τα Δωρεάν Κουπόνια.

Πώς μπορώ να προτείνω το LiveDeal σε άλλους;

Σε κάθε σελίδα προσφοράς υπάρχουν σχετικά links, που σας βοηθάνε να μας προτείνετε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων “email”, Facebook και Twitter! Επίσης, στη σελίδα του λογαριασμού σας, μπορείτε να βρείτε το προσωπικό σας link πρόσκλησης και να το μοιραστείτε όπου και με όποιον εσείς θέλετε.

Πότε θα έρθει και στη πόλη μου το LiveDeal;

Η επιθυμία σας είναι «διαταγή»! Σκοπός του LiveDeal είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αν θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς σε αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@livedeal.gr, τηλεφωνικά στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00) ή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα πατώντας εδώ.

Που είναι η έδρα του LiveDeal;

Το LiveDeal εδρεύει στην Αθήνα και το δίκτυο των συνεργατών του «απλώνεται» μέρα με τη μέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα.