Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Τι είναι το LiveDeal;

Κάθε μέρα το LiveDeal προσφέρει σε όλους εσάς μοναδικές προσφορές - Deals σε υπηρεσίες και προϊόντα από διάφορες επιχειρήσεις στην πόλη σας. Μπορούμε και σας προσφέρουμε τόσο μεγάλες εκπτώσεις, γιατί υποσχόμαστε στις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε έναν ελάχιστο αριθμό αγοραστών. Αυτό ονομάζεται “συλλογική αγοραστική δύναμη!"

Μου αρέσει το σημερινό LiveDeal - Πως μπορώ να το πάρω;

Απλά πατήστε "Αγόρασέ το" πριν τα μεσάνυχτα όμως, όπου η προσφορά θα λήξει. Αμέσως μετά την αγορά θα στείλουμε το κουπόνι σας για εκτύπωση!

Αγόρασα την προσφορά, πότε παίρνω το κουπόνι μου;

Το κουπόνι που μόλις αγοράσατε από εμάς είναι αμέσως διαθέσιμο στο email και στο livedeal λογαρισμό σας προς εκτύπωση. Αν το αγοράσετε με αντικαταβολή θα σας σταλεί ακτυπωμένο στο χώρο σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να λήξει η προσφορά. Αμέσως μετά την αγορά σας, μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το χρησιμοποιήσετε (διαβάζετε πάντα τις προϋποθέσεις της κάθε προσφοράς).

Πως μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής / Προπληρωμένης κάρτας, με Paypal, Πορτοφόλι, με Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό και με Αντικαταβολή.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το LiveDeal κουπόνι την ίδια ημέρα που θα το αγοράσω;

Όχι. Τα περισσότερα κουπόνια έχουν ημερομηνία λήξης, αλλά δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσετε την ίδια ημέρα που τα αγοράσατε.

Αγόρασα ένα Deal από το LiveDeal - πως θα το χρησιμοποιήσω;

Μόλις ολοκληρωθεί η χρέωση σας, θα λάβετε ένα email με το κουπόνι σας όπου θα μπορείτε και να το εκτυπώσετε. Διαβάστε τις οδηγίες στο κουπόνι σας και επικοινωνήστε με την επιχείρηση για να το εξαργυρώσετε!

Μπορώ να αγοράσω ένα LiveDeal και να το κάνω δώρο σε κάποιον άλλο;

Ναι. Ενημερώνουμε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί μας ότι διαθέτουμε στα μέλη μας και αυτή τη δυνατότητα, αν κάποια επιχείρηση δε συμφωνεί, αναγράφεται στη σελίδα της προσφοράς, αν συμφωνεί, τότε κάντε το Δώρο σας γρήγορα! Για να στείλετε το Δώρο σας, επιλέξτε "αγορά deal ως Δώρο" στη σελίδα πληρωμής.

Μισό λεπτό, είστε σίγουροι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως δώρο;

Ναι!

Αν δεν χρησιμοποιήσω όλη την αξία του κουπονιού που αγόρασα από το LiveDeal σε μία επίσκεψη, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο κάποια άλλη φορά;

Όχι, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε κάποια υπηρεσία με κάποια άλλη, αλλά ούτε και να σας επιστραφούν χρήματα για κάτι που δεν χρησιμοποιήσατε. Φέρτε και ένα φίλο μαζί - μάθετε να μοιράζεστε!

Μπορώ να συνδυάσω μία προσφορά από το LiveDeal με κάποια άλλη προσφορά;

Όχι, εκτός αν το LiveDeal ορίζει το αντίθετο στην προσφορά.

Μπορώ να ακυρώσω την αγορά μου;

Ναι, μπορείτε να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα από την αγορά σας εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, με έγγραφη κοινοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση (info@livedeal.gr). Ακολούθως, εμείς σας επιστρέφουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του Κουπονιού με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που πληρώσατε και μας επιστρέφετε αντιστοίχως το Κουπόνι το οποίο δεν έχει εξαργυρωθεί και ακυρώνεται.

Τι ισχύει γενικά για κάθε κουπόνι του LiveDeal (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην προσφορά):

Το κουπόνι δεν εξαργυρώνεται σε μετρητά. Δεν εξαργυρώνεται για άλλη υπηρεσία ή προϊόν. Πρέπει να εξαργυρωθεί στην πρώτη επίσκεψη. Δεν καλύπτει φόρους ή φιλοδωρήματα αν προκύψουν. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην προσφορά). Μερική εξόφληση: Αν εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για μικρότερη αξία από αυτή που αναγράφεται σε αυτό, δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα επιστροφής μετρητών για την υπόλοιπη αξία αυτού. Θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εμπόρου να εξαργυρώσετε την υπόλοιπη αξία με κάποια άλλη υπηρεσία ή προϊόν που παρέχει ο έμπορος. Αν το κουπόνι σας λήξει θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εμπόρου να: (1) σας επιτρέψει να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για την υπηρεσία ή το προϊόν που αναγράφεται στο κουπόνι ή (2) σας επιτρέψει να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για κάποια άλλη υπηρεσία ή προϊόν που θα ισούται με την αξία που πληρώσατε. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί για υπηρεσίες και προϊόντα μόνο στην επιχείρηση που αναγράφεται σε αυτό. Ο έμπορος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την εξαργύρωση του κουπονιού. Τα κουπόνια δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε μετρητά. Σε καμία περίπτωση το LiveDeal αλλά και ο έμπορος δεν είναι υπεύθυνοι αν το κουπόνι χαθεί ή καταστραφεί. Η ορθή χρήση κουπονιών υπόκεινται στις Προϋποθέσεις Χρήσης όπως αναγράφονται στο LiveDeal. Οι προσφορές που χρειάζονται περισσότερες επισκέψεις, συνεδρίες κ.α. για να ολοκληρωθούν, δεν είναι μεταβιβάσιμες και δεν μπορείτε να τις μοιραστείτε με τρίτους αν τις ξεκινήσετε.

Είναι ασφαλές το LiveDeal;

Εξαιρετικά. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται μέσω ασφαλής σύνδεσης και κωδικοποιούνται με το πρωτόκολλο SSL. Σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύουμε στοιχεία πιστωτικών καρτών στη βάση δεδομένων μας.

Τι πρέπει να επιλέξω κατά τη διαδικασία πληρωμής;

Θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους τρόπους πληρωμής που επιθυμείτε, Paypal, Κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη), Πορτοφόλι, Κατάθεση ή Αντικαταβολή.

Τι θα συμβεί μετά την πληρωμή;

Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα αποδεικτικό email που θα επιβεβαιώνει την επιτυχή αγορά του κουπονιού και στο δεύτερο email θα λάβετε το κουπόνι σας. Επίσης το κουπόνι σας θα περιλαμβάνει αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να το εξαργυρώσετε. Εάν η προσφορά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, το δεύτερο email με το κουπόνι σας θα φτάσει όταν αυτό γίνει.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες Συνεργαζόμενες Τράπεζες Συνεργαζόμενες Τράπεζες
Συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρίες

Πιστοποίηση για ασφαλής online συναλλαγές με Paypal από το 2007

CardLink