Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Τρόποι Πληρωμής του LiveDeal.gr

   

Με την κάρτα σας Online

Πατήστε ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ στην προσφορά που θέλετε και συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη) στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank. Αμέσως μετά θα λάβετε το κουπόνι σας. Απλά και Γρήγορα! Δεχόμαστε VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO και DINERS.

Πατήστε ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ και επιλέξτε "Κάρτα" στη σελίδα πληρωμής.

   

Με Κατάθεση σε Τράπεζα

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση την αξία του κουπονιού της προσφοράς που θέλετε στο κισσέ της τράπεζας. Οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε και μπορείτε να κάνετε την κατάθεσή σας είναι η Eurobank, η Alpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς όλα τα απαραίτητα στοιχεία κατάθεσης θα σταλούν στο email σας. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση σε λίγα λεπτά θα βρείτε το κουπόνι στο e-mail και στον LiveDeal λογαριασμό σας.

Πατήστε ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ και επιλέξτε "Κατάθεση" στη σελίδα πληρωμής.

 

   

Με λογαριασμό PayPal τι είναι η PayPal?

Αν έχετε λογαριασμό PayPal (και αν δεν έχετε) μπορείτε να επιλέξετε την αντίστοιχη επιλογή στη σελίδα πληρωμής και να πληρώσετε με την ασφαλή διαδικασία της PayPal. Αμέσως μετά θα λάβετε το κουπόνι σας. Το Livedeal δεν σας επιβαρύνει με καμία προμήθεια και επιπλέον χρέωση για αγορές μέσω PayPal - πληρώνετε μόνο την αξία του κουπονιού σας.

Πατήστε ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ και επιλέξτε "PayPal" στη σελίδα πληρωμής.

 

   

Σε μηχάνημα ΑΤΜ

Είναι αργά και έχουν κλείσει οι τράπεζες; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού που επιθυμείτε στα συνεργαζόμενα ATM σε όλη την Ελλάδα 24 ώρες το 24ωρο συμπληρώνοντας μόνο τον κωδικό πληρωμής που θα λάβετε στο email σας.

Πατήστε ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ και επιλέξτε "Κατάθεση" στη σελίδα πληρωμής.

 

   

Τραπεζικό Έμβασμα Online

Αν έχετε πρόσβαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσω e-banking μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας για το κουπόνι σας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς εκτελώντας ένα ηλεκτρονικό έμβασμα 24 ώρες το 24ωρο.

Πατήστε ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ και επιλέξτε "Κατάθεση" στη σελίδα πληρωμής.

   

Πορτοφόλι (credits)

Στο πορτοφόλι αποθηκεύονται ποσά που κερδίζετε από προσκλήσεις φίλων και δωροεπιταγές που σας έστειλαν μέσω της ιστοσελίδας μας. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε και εσείς χρήματα (credits) μέσω του διαχειριστικού σας για να είστε πάντα έτοιμοι για την επόμενη αγορά σας! (για να εμφανισθεί η επιλογή Πορτοφόλι πρέπει να έχετε κάνει σύνδεση)

Σε περίπτωση που υπάχρει επαρκές υπόλοιπο στο πορτοφόλι σας Πατήστε ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ και επιλέξτε "Ποστοφόλι" στη σελίδα πληρωμής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@livedeal.gr ή στο (030) 211 800 8044 (10:00-16:00).