Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Θεσσαλονίκη και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Υγεία: 30€ για Βασικό Check-up Ενηλίκων (γενική αίματος, ΤΚΕ, σάκχαρο, κρεατινίνη, ουρικό οξύ, χοληστερίνη, HDL, LDL, τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, γενική ούρων), στο Πρότυπο Πολυιατρικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη - Αρχική αξία 90€

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€90
Έκπτωση
67%
Κερδίζεις
60.00

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε ένα (x) Βασικό Check-Up Ενηλίκων που περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:
  • Γενική αίματος,
  • ΤΚΕ,
  • Σάκχαρο,
  • Κρεατινίνη,
  • Ουρικό Οξύ,
  • Χοληστερίνη,
  • HDL,
  • LDL,
  • Τριγλυκερίδια,
  • SGOT,
  • SGPT,
  • Γενική ούρων.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο και για δώρο).
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα με το εργαστήριο στο νούμερο που εμφανίζεται στο κουπόνι σας μετά την αγορά (Δευτέρα- Παρασκευή x.x-x.x).
 • Η διεύθυνση του εργαστηρίου και λοιπά στοιχεία θα εμφανιστούν στο κουπόνι σας.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Βασικό Check-up Ενηλίκων, ένας πολύ σημαντικός έλεγχος της υγείας του οργανισμού.
 • Με το βασικό check-up ελέγχονται παράγοντες προδιάθεσης & γίνεται ανίχνευση των βασικότερων νοσημάτων του ανθρώπου (διαβήτης, καρδιαγγειακά, ηπατοπάθειες).
 • Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
 • Ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες υγείας στη Θεσσαλονίκη.
 • Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και οι εξαίρετοι ιατροί τους θα σας εξυπηρετήσουν με συνέπεια και επαγγελματισμό στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις τους χωρίς καθυστερήσεις.

Περιγραφή

30€ για Βασικό Check-up Ενηλίκων (γενική αίματος, ΤΚΕ, σάκχαρο, κρεατινίνη, ουρικό οξύ, χοληστερίνη, HDL, LDL, τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, γενική ούρων), στο Πρότυπο Πολυιατρικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη - Αρχική αξία 90€

- Με τη γενική αίματος και την ΤΚΕ (Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών) μπορούμε να εκτιμήσουμε την αιμοδυναμική του οργανισμού και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος. Περιπτώσεις αναιμίας, φλεγμονών, καθώς και πολλών διαταραχών γίνονται αντιληπτές μέσω των αναλύσεων αυτών. Είναι οι πρώτες εξετάσεις που εκτελούνται όταν υπάρχει ένδειξη κούρασης, καχεξίας ή πυρετού.

- Με την ανάλυση του σακχάρου νηστείας ανιχνεύουμε την προδιάθεση του οργανισμού για την ανάπτυξη διαβήτη, στοιχείο ιδιαίτερης σημασίας σε περιπτώσεις ατόμων με οικογενειακό ιστορικό διαβήτη, παχυσαρκίας ή μακροχρόνιου στρες.

- Με την ουρία και την κρεατινίνη αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα και τη λειτουργία των νεφρών. Οι εξετάσεις αυτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση και εκτίμηση καταστάσεων αφυδάτωσης, διατροφικών διαταραχών, καρδιακής ανεπάρκειας κ.ά.

- Το ουρικό οξύ αποτελεί πρωταρχικό δείκτη για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα (ειδικά σε περιπτώσεις που έχουμε πόνους σε συνδέσμους και αρθρώσεις), αλλά και δείκτη καταπόνησης των αρθρώσεων, ειδικά σε αθλητές. Χρησιμοποιείται στην ανίχνευση της ουριχαιμίας και της ποδάγρας, καθώς και για τη ρύθμιση των διατροφικών συνηθειών.

- Με τις αναλύσεις χοληστερίνης, HDL, LDL και τριγλυκεριδίων εκτιμούμε τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων (έμφραγμα μυοκαρδίου, εγκεφαλικό κ.ά.) που μπορούν να προκληθούν από διαταραχές στο μεταβολισμό των λιπιδίων. Με τα αποτελέσματά τους εκτιμούμε την ενδογενή παραγωγή των χοληστερινών, αλλά και τη διατροφική επιβάρυνση των ζωικών λιπαρών στον οργανισμό, πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τις διατροφικές συμβουλές ή θεραπευτικές αγωγές που πρέπει να δοθούν.

- Οι Τρανσαμινάσες και η γ-GT  ελέγχουν την ηπατική λειτουργία και εκτιμούν την επιβάρυνση του ήπατος από αλκοόλ, φάρμακα, πολυφαγία. Με τις εξετάσεις αυτές μπορούν επίσης να ανιχνευθούν έγκαιρα μολυσματικά νοσήματα, όπως η ηπατίτιδα Β και C (σεξουαλικά και ιατρογενώς μεταδιδόμενα), ώστε να δοθούν άμεσα οι κατάλληλες ιατρικές οδηγίες.

- Η γενική ούρων χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του βαθμού ενυδάτωσης του οργανισμού, της υγείας του ουροποιητικού συστήματος και για την ανίχνευση τυχόν λοιμώξεων του. Μπορούν επίσης να διαπιστωθούν έγκαιρα επικίνδυνες διαταραχές του μεταβολισμού, όπως σε περιπτώσεις απότομης απώλειας βάρους.

Σαν προετοιμασία για την πρωινή αιμοληψία και εξέταση, προτείνονται τα εξής:

- να γίνει υποχρεωτικά λήψη γεύματος το προηγούμενο βράδυ.

- η λήψη του τελευταίου γεύματος να γίνει μέχρι και 11-12 ώρες πριν την αιμοληψία.

- Εάν το βραδινό γεύμα εμπεριέχει τυριά, λιπαρά γαλακτοκομικά και κρέατα, τότε να έχει τα λιγότερα δυνατά ζωικά λιπαρά.

- το πρωί να μη γίνει λήψη γεύματος (με εξαίρεση καφέ και μία φρυγανιά). Η κατανάλωση νερού είναι ελεύθερη.

Για τη λήψη των ούρων:

- συλλέγονται τα πρώτα πρωινά.

- τοπική πλύση με άφθονο νερό, χωρίς σαπούνι (πριν τη συλλογή).

- τα πρώτα ούρα της ούρησης τα απορρίπτουμε και συλλέγουμε μία μικρή ποσότητα από τα μεσαία της ούρησης, σε ειδικό ουροσυλλέκτη.

Τα Πρότυπο Πολυιατρικό Κέντρο ιδρύθηκε το 2015 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου με σεβασμό προς τον άνθρωπο βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο άριστης ποιότητας Ιατρικών Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους λειτουργούν τα εξής τμήματα:

ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Δέχεται όλα τα περιστατικά ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας)
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ( Ιατρείο Αθλητικών Κακώσεων & Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης)
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ( Holter Ρυθμού/ Πίεσης & Ηλεκτροκαρδιογράφος)
ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ – ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ – ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ (Γυναικολογικός έλεγχος - Test Pap)
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ (Ιατρείο Ύπνου & Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος)
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ( Ιατρείο Μαστού & Ιατρείο Ορθού κ Αιμορροΐδων)
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ - BΙΟΧΗΜΙΚΟ - ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ - ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ – ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ

Στον φιλόξενο χώρο των Πολυιατρείων σας προσφέρουν τις άριστες ιατρικές υπηρεσίες τους αναγνωρίζοντας και ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή με αξιοπρέπεια, οικονομικά και χωρίς καθυστερήσεις.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και οι εξαίρετοι Ιατροί τους θα σας εξυπηρετήσουν με συνέπεια και επαγγελματισμό στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις τους χωρίς καθυστερήσεις.