Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Ηράκλειο και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς... δεν πρόλαβες αυτή την προσφορά του LiveDeal!

Γράψε το email σου για να μη χάσεις ξανά άλλη προσφορά του LiveDeal!

Προσφορά για Εκπαίδευση: 74€ για ένα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Τεχνική Αποτρίχωσης με Κερί (Ρευστό και Ρολέτα) (FullPractice) από την MasterTrainer Αθηνά Ψυλλάκη στο Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας Santé στο Ηράκλειο Κρήτης - Αρχική 372€

Sante - Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας Ατσιπάδων 24, Ηράκλειο

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€372.03
Έκπτωση
80%
Κερδίζεις
298.03

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

  • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
  • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν επικοινωνίας).
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (και για δώρο).
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε ένα (x) Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Τεχνική Αποτρίχωσης με Κερί (Ρευστό και Ρολέτα) (FullPractice) από την MasterTrainer Αθηνά Ψυλλάκη - δείτε περιγραφή
  • Μετά την αγορά του κουπονιού για πληροφορίες επικοινωνήστε στο x x ή στο x.
  • Απαιτείται η επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση κατά την άφιξη.
  • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

  • Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Τεχνική Αποτρίχωσης με Κερί (Ρευστό και Ρολέτα) (FullPractice) από την MasterTrainer Αθηνά Ψυλλάκη.
  • Το Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας με τον διακριτικό τίτλο Santé στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι μία καταξιωμένη και εδραιωμένη εταιρεία στον χώρο των υπηρεσιών Μάλαξης, Μακιγιάζ, Eyelash, Rejuvance, Αποτρίχωσης κ.α., αλλά και στον χώρο των αντιπροσωπειών προϊόντων αισθητικής, μακιγιάζ, eyelash κ.α., έχει επεκταθεί επάξια και στον χώρο των σπουδών.
  • Στο Κέντρο διεξάγονται ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την Δερμοτριχολογία, Τεχνικών Μασάζ, Τεχνική Αποτρίχωσης, Μακιγιάζ, Rejuvance, Eyelash κ.α.

Περιγραφή

74€ για ένα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Τεχνική Αποτρίχωσης με Κερί (Ρευστό και Ρολέτα) (FullPractice) από την MasterTrainer Αθηνά Ψυλλάκη στο Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας Santé στο Ηράκλειο Κρήτης - Αρχική 372€

1. Τεχνική Αποτρίχωσης με Κερί (Ρευστό & Ρολέτα) (FullPractice) Από 372€ ΜΟΝΟ 74€ με Έκτωση 80%

Βασικός μαθησιακός σκοπός του σεμιναρίου είναι η τεχνική αποτρίχωσης με ρευστό  κερί και ρολέτα.

Θεματικές Ενότητες :

- Σε σώμα (Ανδρικό – Γυναικείο)

- Μπικίνι

- Brazilian

- Μουστάκι

Διδασκαλία:Ξεκινάμε με την εκμάθηση των κανόνων υγιεινής, το πότε απαγορεύεται η αποτρίχωση με κερί παίρνοντας ιατρικό ιστορικό, και συνεχίζουμε με την εκμάθηση της χρήσης αντισηπτικού προϊόντος για την απολύμανση των περιοχών αποτρίχωσης, τη χρήση ελαιώδους ουσίας για την απομάκρυνση υπολειμμάτων κεριών, αλλά και καταπραϋντικής – αντιφλογιστικής κρέμας. Συνεχίζουμε με πρακτική εξάσκηση, με εργαλεία και επαγγελματικά υλικά που παρέχονται από εμάς.

Διάρκεια: 1 Ημέρα

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Sante - Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας]

item has less then 1 vote

Ενημερώσου για προσφορές