Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Ηράκλειο και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Εκπαίδευση: Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Μασάζ για 1. Μινωϊκή Μάλαξη Κεφαλής (FullPractice), 2. Αναλγητική - Θεραπευτική Μάλαξη (FullPractice), 3. Θεραπευτική Μάλαξη με Ζεστές Πέτρες (FullPractice), από την MasterTrainer Αθηνά Ψυλλάκη στο Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας Santé στο Ηράκλειο Κρήτης.

Sante - Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας Ατσιπάδων 24, Ηράκλειο

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

124.00

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€620
Έκπτωση
80%
Κερδίζεις
496.00

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν επικοινωνίας).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (και για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό με τις εξής επιλογές:
  • κουπόνι x€ (από x€) για ένα (x) Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μασάζ για Μινωϊκή Μάλαξη Κεφαλής (FullPractice) - δείτε περιγραφή
  • κουπόνι x€ (από x€) για ένα (x) Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μασάζ για Αναλγητική - Θεραπευτική Μάλαξη (FullPractice) - δείτε περιγραφή 
  • κουπόνι x€ (από x€) για ένα (x) Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μασάζ για Θεραπευτική Μάλαξη με Ζεστές Πέτρες (FullPractice) - δείτε περιγραφή
  • κουπόνι x€ (από x€) για συμμετοχή και στα τρία (x) Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Μασάζ
 • Μετά την αγορά του κουπονιού για πληροφορίες επικοινωνήστε στο x x ή στο x.
 • Απαιτείται η επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση κατά την άφιξη.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Μασάζ από την MasterTrainer Αθηνά Ψυλλάκη
 • Μινωϊκή Μάλαξη Κεφαλής (FullPractice), 
 • Αναλγητική - Θεραπευτική Μάλαξη (FullPractice), 
 • Θεραπευτική Μάλαξη με Ζεστές Πέτρες (FullPractice)
 • Το Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας με τον διακριτικό τίτλο Santé στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι μία καταξιωμένη και εδραιωμένη εταιρεία στον χώρο των υπηρεσιών Μάλαξης, Μακιγιάζ, Eyelash, Rejuvance, Αποτρίχωσης κ.α., αλλά και στον χώρο των αντιπροσωπειών προϊόντων αισθητικής, μακιγιάζ, eyelash κ.α., έχει επεκταθεί επάξια και στον χώρο των σπουδών.
 • Στο Κέντρο διεξάγονται ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την Δερμοτριχολογία, Τεχνικών Μασάζ, Τεχνική Αποτρίχωσης, Μακιγιάζ, Rejuvance, Eyelash κ.α.

Περιγραφή

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Μασάζ για 1. Μινωϊκή Μάλαξη Κεφαλής (FullPractice), 2. Αναλγητική - Θεραπευτική Μάλαξη (FullPractice), 3. Θεραπευτική Μάλαξη με Ζεστές Πέτρες (FullPractice), από την MasterTrainer Αθηνά Ψυλλάκη στο Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας Santé στο Ηράκλειο Κρήτης.

1. Μινωϊκή Μάλαξη Κεφαλής (FullPractice) Από 620€ ΜΟΝΟ 124€ με Έκτωση 80%

Aνακουφίζει την ένταση και τους πονοκέφαλους, καθώς και πόνους στο λαιμό και στην πλάτη. 
• Μειώνει το στρες, προωθεί τη χαλάρωση και γενικά είναι ένα δημοφιλές μασάζ που ζητείται συχνά για την γενική ευημερία. 
• Βοηθά στην αφαίρεση των τοξινών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. 
• Αποκαθιστά την κινητικότητα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία που ανυψώνει την ενέργεια και ενισχύει την συγκέντρωση.

Παρατηρείται σημαντική βελτίωση σε:
• Ημικρανία και πονοκεφάλους
• Ιγμορίτιδα
• Διαταραχές από στρες
• Αϋπνία και διαταραγμένο ύπνο
• Αύξηση του ανεφοδιασμού οξυγόνου και γλυκόζης στον εγκέφαλο
• Ηρεμεί το αναπνευστικό σύστημα ανακουφίζοντας από το άσθμα
• Ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα

Διδασκαλία: Ξεκινάμε με την εκμάθηση των κανόνων υγιεινής και συνεχίζουμε κάνοντας αναφορά στην ανατομία του κρανίου και της αυχενικής μοίρας, προχωράμε στα οφέλη του μασάζ καθώς επίσης μαθαίνουμε πότε απαγορεύεται το μασάς παίρνοντας ιατρικό ιστορικό. Συνεχίζουμε με την εκμάθηση της τεχνικής και ακολουθούν οι υπόλοιπες ώρες με πρακτική εξάσκηση μεταξύ των συμμετεχόντων για να μπορέσουν να μάθουν σωστά τις κινήσεις αλλά και να νιώσουν τις πιέσεις, με εξοπλισμό και υλικά που παρέχονται από εμάς.

Διάρκεια: 1 Ημέρα

2. Αναλγητική –  Θεραπευτική Μάλαξη (FullPractice) Από 620€ ΜΟΝΟ 124€ με Έκτωση 80%

Ένα είδος θεραπείας που ανακουφίζει από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος κατά την διάρκεια φυσικής άσκησης, χειρονακτικής εργασίας ή έντονου έργου. Θεραπεία που υπάρχει σε κάθε Spa. Ένα είδος μασάζ που βοηθάει τόσο τον αθλητή, όσο και κάποιον που κάνει χειρονακτική εργασία να επανέλθει σε μία καλή σωματική κατάσταση μετά από κουραστική προπόνηση αλλά και τραυματισμούς. Μαλάζεται το πιο βαθύ στρώμα μυικών ιστών με σκοπό να αποβάλλουν το γαλακτικό οξύ που έχει συσσωρευτεί ώστε  να θεραπευτούν τραυματισμοί μαλακών μορίων.

Διδασκαλία: Ξεκινάμε με την εκμάθηση των κανόνων υγιεινής, την χρήση αντισηπτικού προϊόντος για την απολύμανση των πατουσών και συνεχίζουμε κάνοντας αναφορά στην ανατομία, στο μυικό, σκελετικό και νευρικό σύστημα, στα οφέλη του μασάζ καθώς επίσης μαθαίνουμε πότε απαγορεύεται το μασάς παίρνοντας ιατρικό ιστορικό. Συνεχίζουμε με την εκμάθηση της τεχνικής και ακολουθούν οι υπόλοιπες ώρες με πρακτική εξάσκηση μεταξύ των συμμετεχόντων για να μπορέσουν να μάθουν σωστά τις κινήσεις αλλά και να νιώσουν τις πιέσεις, με εξοπλισμό και υλικά που παρέχονται από εμάς.

Διάρκεια: 1 Ημέρα

3. Θεραπευτική Μάλαξη με Ζεστές Πέτρες (FullPractice) Από 620€ ΜΟΝΟ 124€ με Έκτωση 80%

Η ιδιαιτερότητα του συνδυασμού αυτών των δύο τεχνικών μασάζ, είναι η ταχύτερη και λιγότερο επίπονη θεραπεία για τον δέκτη, αλλά και λιγότερο κουραστική για τον θεραπευτή, εφόσον δεν ασκεί τις ίδιες πιέσεις για να φτάσει στο βαθύτερο στρώμα του μυικού ιστού, διότι αυτό το κάνει η θερμότητα από μόνη της.

Η Αναλγητική –  Θεραπευτική Μάλαξη, ένα είδος θεραπείας που ανακουφίζει από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος κατά την διάρκεια φυσικής άσκησης, χειρονακτικής εργασίας ή έντονου έργου. Βοηθάει επίσης τον αθλητή να επανέλθει σε μία καλή σωματική κατάσταση μετά από κουραστική προπόνηση αλλά και τραυματισμούς.

Hot Stone, μασάζ με αιθέρια έλαια και πέτρες από βασάλτη με σκοπό να αφαιρέσει την κακή – αρνητική ενέργεια από τον δέκτη, αλλά και να φτάσει μέσω της θερμότητας στο βαθύτερο στρώμα του μυικού ιστού, ώστε να ‘’λύσει’’  κόμπους και πιασίματα.

Διδασκαλία:  Ξεκινάμε με την εκμάθηση των κανόνων υγιεινής, την χρήση αντισηπτικού προϊόντος για την απολύμανση των πατουσών και συνεχίζουμε κάνοντας αναφορά στην ανατομία, στο μυικό, σκελετικό και νευρικό σύστημα, στα οφέλη του μασάζ καθώς επίσης μαθαίνουμε πότε απαγορεύεται το μασάς παίρνοντας ιατρικό ιστορικό. Συνεχίζουμε με την εκμάθηση της τεχνικής και ακολουθούν οι υπόλοιπες ώρες με πρακτική εξάσκηση μεταξύ των συμμετεχόντων για να μπορέσουν να μάθουν σωστά τις κινήσεις αλλά και να νιώσουν τις πιέσεις, με εξοπλισμό και υλικά που παρέχονται από εμάς.

Διάρκεια: 1 Ημέρα

Για Εγγραφές και στις τρεις ενότητες Επιπλέον Έκπτωση -20% (Από 372€ ΜΟΝΟ 297€ με Επιπλέον Έκπτωση 20%)


Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Sante - Κέντρο Εναλλακτικής Αγωγής Υγείας & Ευεξίας]

item has less then 1 vote