Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Σου δίνουμε €5 όταν 3 φίλοι σου που θα φέρεις σε εμάς αγοράσουν το πρώτο τους LiveDeal! Δεν υπάρχει όριο για το πόσα μπορείς να κερδίσεις! Τι περιμένεις;

Συστάσεις - Τι είναι αυτό;

Μόλις καλέσεις 3 φίλους σου να αγοράσουν από εμάς την προσφορά που θέλουν, θα σου δώσουμε €5 ! Είναι ένας τρόπος να σου πούμε "ευχαριστώ" που μας διαδίδεις και που βοηθάς να μεγαλώσει η συλλογική αγοραστική δύναμη! Τα ποσά σύστασης που θα λαμβάνεις, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε αγορά σου από εμάς και δεν έχουν ημερομηνία λήξης!

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Μοιράσου το προσωπικό σου link σύστασης χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που βλέπεις πιο πάνω (πρέπει να είσαι μέλος για να εμφανιστούν). Όταν κάποιος κάνει κλικ σε αυτό το link, θα ξέρουμε ότι ήρθε από εσένα.

Ποιοί είναι οι κανόνες χρήσης;

Μόλις οι 3 φίλοι σου λάβουν μέρος στο LiveDeal μέσα σε 24 ώρες - αφού κάνουν κλίκ στο προσωπικό σου link, εμείς θα σε ενημερώσουμε μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη τους αγορά και θα προσθέσουμε αυτόματα στο λογαριασμό σου €5 ! Μπορείς να μας προτείνεις σε όσους θέλεις. Ισχύει μόνο για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω κάρτας ή paypal!