Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Διάφορα Προϊόντα: Star Shower Νυχτερινός φωτισμός με προβολέα διακοσμητικού laser φωτός! Φωτίστε εύκολα το σπίτι και το τοπίο σας με χιλιάδες εκθαμβωτικά, πράσινα και κόκκινα ολογραφικά αστέρια, από το MagicMarket

MagicMarket Χάνι Γραβιάς 40, Άνω Ηλιούπολη

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€39.5
Έκπτωση
42%
Κερδίζεις
16.75

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα (x) Star Shower Νυχτερινός φωτισμός με προβολέα διακοσμητικού laser φωτός, με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας επικοινωνήστε με την επιχείρηση στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας.
 • Ωράριο επικοινωνίας:  x:x -x:x καθημερινά.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Τώρα μπορείτε εύκολα να φωτίσετε το σπίτι και το τοπίο σας με χιλιάδες εκθαμβωτικά, πράσινα και κόκκινα ολογραφικά αστέρια.
 • Απλά στοιβάζετε το προβολέα Light Shower Laser Light στο έδαφος και συνδέστε το - αμέσως, θα προβάλλει χιλιάδες πολύχρωμα αστέρια όπου θέλετε.
 • Καλύπτει 600 τετραγωνικά πόδια.
 • Το Star Shower μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει ενθουσιασμό σε ένα πάρτι ή να δημιουργήσει έναν κόσμο φαντασίας στο υπνοδωμάτιο ενός μικρού.
 • Με αποστολή στο χώρο σας.

Περιγραφή

Star Shower Νυχτερινός φωτισμός με προβολέα διακοσμητικού laser φωτός! Φωτίστε εύκολα το σπίτι και το τοπίο σας με χιλιάδες εκθαμβωτικά, πράσινα και κόκκινα ολογραφικά αστέρια, από το MagicMarket

Τώρα μπορείτε εύκολα να φωτίσετε το σπίτι και το τοπίο σας με χιλιάδες εκθαμβωτικά, πράσινα και κόκκινα ολογραφικά αστέρια. Απλά στοιβάζετε το προβολέα Light Shower Laser Light στο έδαφος και συνδέστε το - αμέσως, θα προβάλλει χιλιάδες πολύχρωμα αστέρια όπου θέλετε. Καλύπτει 600 τετραγωνικά πόδια. Το Star Shower μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει ενθουσιασμό σε ένα πάρτι ή να δημιουργήσει έναν κόσμο φαντασίας στο υπνοδωμάτιο ενός μικρού

Χαρακτηριστικά

- Τάση 100-420v

- Μήκος καλωδίου 75 εκατοστά

- Συνολικό ύψως 37 εκατοστά

MagicMarket

Το Magicmarket.gr είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο να διεισδύσει στο χώρο της τεχνολογίας και ειδικότερα στον μαγικό κόσμο των gadgets!

Με πολύ όρεξη για γρήγορες και εύκολες συναλλαγές το magicmarket.gr σας  υπόσχεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες και την γνώμη που έχετε για τα gadget, παρουσιάζοντας στην ελληνική αγορά τα πιο περίεργα και έξυπνα αξεσουάρ & δώρα που θα καταπλήξουν και τους πιο ψαγμένους φίλους σας!

Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε περίπου 500 προϊόντα πληροφορικής, τηλεφωνίας, έξυπνων συσκευών και ειδών γραφείου.Το Magicmarket.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: MagicMarket]

item has less then 1 vote