Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Αυτοκίνητο: 95€ για αγορά και τοποθέτηση επώνυμων αντηλιακών μεμβρανών MADICO σε όλο το αυτοκίνητο, επιλέγοντας ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις, με Γραπτή Εγγύηση εφ όρου ζωής και Πιστοποίηση Εγκατάστασης για ΚΤΕΟ, στο εξειδικευμένο κέντρο Stergiou Auto Films! Αρχική 160€

Stergiou Auto Films Λενορμαν 82

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€160.04
Έκπτωση
41%
Κερδίζεις
65.04

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα αυτοκίνητο και αντιστοιχεί σε αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών MADICO σε όλο το αυτοκίνητο.
 • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις αποχρώσεις.
 • Η προσφορά αφορά όλα τα αυτοκίνητα και τα jeep.
 • Η τοποθέτηση αφορά όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου (εκτός του εμπρόσθιου παρμπρίζ).
 • Δίνονται Γραπτή Εγγύηση εφ όρου ζωής και Πιστοποίηση Εγκατάστασης για ΚΤΕΟ.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στο x x για ραντεβού (Δευτέρα- Σάββατο x.x-x.x).
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε όλο το αυτοκίνητο!
 • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις αποχρώσεις.
 • Οι αντηλιακές μεμβράνες δίνουν στο αυτοκίνητό σας μια ασπίδα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία και την ενοχλητικά υψηλή θερμοκρασία τους καλοκαιρινούς μήνες.
 • Γραπτή Εγγύηση εφ’ όρου ζωής και Πιστοποίηση Εγκατάστασης για ΚΤΕΟ.
 • Η Stergiou Auto Films ασχολείται και ειδικεύεται τα τελευταία 10 χρόνια με την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών MADICO.

Περιγραφή

Οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν:

- Εξοικονόμηση καυσίμου: Ένα όχημα με αντηλιακές μεμβράνες MADICO χρησιμοποιεί 5 φορές λιγότερο τον κλιματισμό του, με αποτέλεσμα να καταφέρνει έως και 35% οικονομία στο καύσιμο.

- Διακριτικότητα: Όσο πιο σκουρόχρωμη ή πιο ανακλαστική είναι η μεμβράνη, τόσο μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής προσφέρει.

- Μείωση της αντηλιάς: Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.

- Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος: Οι μεμβράνες της MADICO λόγω της επαγγελματικής τους ποιότητας και απόδοσης, απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

- Απόρριψη θερμότητας: Οι μεμβράνες MADICO προσφέρουν μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι ανακλαστικές μεμβράνες και αυτές που περιέχουν και ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν ακόμα αποτελεσματικότερη απόρριψη της θερμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιμετάλλωση βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Σαν αποτέλεσμα το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο. Ακόμα, προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο. Τέλος προστατεύεται και η ίδια η μεμβράνη, αφού δεν απορροφά, κατακρατεί στο εσωτερικό της μεγάλη ποσότητα θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.

- Ασφάλεια: Βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων.

Stergiou Auto Films

Σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο η Stergiou Auto Films ασχολείται και ειδικεύεται τα τελευταία 10 χρόνια με την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών MADICO. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται αλλά και η πολυετής πείρα στο αντικείμενο, καθιστούν την εταιρία ως την ιδανική λύση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αποκλειστικός τους προμηθευτής είναι η Madico inc. USA.

H Madico inc.USA δραστηριοποιείται στον χώρο των μεμβρανών από το 1903 με έδρα, της ΗΠΑ. Γίνετε εύκολα κατανοητό ότι ο πήχης στην ποιότητα των υλικών είναι πολύ ψηλά, έτσι είναι σε θέση να παρέχουν Γραπτή Εγγύηση Εφ’ όρου ζωής σε όλες τις υπηρεσίες.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Stergiou Auto Films]
5 out of 5 (based on 3 ratings)