Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Προϊόντα: 9,90€ για μία Μαγική Βάση Κρασιού σε σχήμα αλυσίδας ή κόμπου που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το μπουκάλι αιωρείται, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 27,90€

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

9.90

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€27.9
Έκπτωση
65%
Κερδίζεις
18.00

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x,x€ (από x,x€) για μία (x) μαγική Βάση Κρασιού σε σχήμα αλυσίδας ή κόμπου, με παραλαβή από το κατάστημα.
  • κουπόνι x,x€ (από x,x€) για μία (x) μαγική Βάση Κρασιού σε σχήμα αλυσίδας ή κόμπου, με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής & το σχέδιο που επιθυμείτε (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτή τη βάση για μπουκάλια κρασιού & κάντε τους να αναρωτιούνται!
 • Δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το μπουκάλι αιωρείται!
 • Όλοι θα νομίζουν ότι θα πέσει το μπουκάλι & θα σπάσει!
 • Επιλογή ανάμεσα σε δύο σχέδια, σε σχήμα αλυσίδας ή σε σχήμα κόμπου.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

Η μαγική Βάση Κρασιού:

- Διατίθεται σε δύο σχέδια, σε σχήμα αλυσίδας ή κόμπου

- Διαστάσεις 20cm x 6cm

- Πρόκειται για μία ψευδαίσθηση που δημιουργείται. Στην πραγματικότητα το μπουκάλι στέκεται πάνω στο τραπέζι και αιωρείται ασφαλές πάνω στη βάση του.

9,90€ για μία Μαγική Βάση Κρασιού σε σχήμα αλυσίδας ή κόμπου που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το μπουκάλι αιωρείται, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 27,90€

9,90€ για μία Μαγική Βάση Κρασιού σε σχήμα αλυσίδας ή κόμπου που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το μπουκάλι αιωρείται, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 27,90€