Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς... δεν πρόλαβες αυτή την προσφορά του LiveDeal!

Γράψε το email σου για να μη χάσεις ξανά άλλη προσφορά του LiveDeal!

Προσφορά για Προϊόντα: 9€ για μία Εντομοαπωθητική Συσκευή με τεχνολογία υπερήχων που κρατάει μακριά τρωκτικά, κατσαρίδες και έντομα χωρίς χρήση χημικών, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 24€

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

9.00

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€24
Έκπτωση
63%
Κερδίζεις
15.00

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • Κουπόνι x€ (από x€) για μία (x) Ηλεκτρική Εντομοαπωθητική Συσκευή με παραλαβή από το κατάστημα.
  • Κουπόνι x,x€ (από x,x€) για μία (x) Ηλεκτρική Εντομοαπωθητική Συσκευή με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Κρατήστε μακριά από το σπίτι σας, τη βεράντα σας, τον κήπο ή τον χώρο εργασίας σας όλα τα τρωκτικά, τις κατσαρίδες & κάθε είδους ενοχλητικό έντομο!
 • Ηλεκτρική Εντομοαπωθητική Συσκευή που λειτουργεί με υπερήχους και ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
 • Χωρίς χημικές ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, χωρίς μυρωδιές.
 • Απόλυτα ασφαλής για εσάς & την οικογένειά σας.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά:

- Τοποθετήστε την απλά στην πρίζα, σε έναν κεντρικό χώρο του σπιτιού σας.

- Πατώντας το μπουτόν της συσκευής έχετε επιπλέον ένα λαμπάκι νυκτός.

- Το πράσινο λαμπάκι δείχνει την λειτουργία της συσκευής ενώ το κόκκινο αναβοσβήνει κατά διαστήματα όταν η συσκευή επενεργεί στο κύκλωμα της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σπιτιού.

- Στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ανάμεσα στους τοίχους όπου κατοικούν τα τρωκτικά και τα έντομα. Δεν τα σκοτώνει, αλλά τα διώχνει μακριά από το σπίτι σας.

- Η συσκευή είναι ασφαλής για εσας, τα παιδιά και τα κατοικίδια * γιατί δεν χρησιμοποιούνται χημικά.

- Δεν παρεμβάλλεται στη λειτουργία άλλων οικιακών συσκευών ενώ η ασήμαντη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (λιγότερο από 1 Watt!).

Σημείωση: Μην χρησιμοποιήσετε την συσκευή αν έχετε ως κατοικίδιο, Κουνελάκι, Χάμστερ ή οποιοδήποτε άλλο ζωάκι το οποίο ανήκει στην οικογένεια των Τρωκτικών. Η συσκευή είναι απολύτως ασφαλής σε οποιοδήποτε άλλο είδος κατοικίδιου.

9€ για μία Ηλεκτρική Εντομοαπωθητική Συσκευή με τεχνολογία υπερήχων που κρατάει μακριά από το χώρο σας όλα τα τρωκτικά, τις κατσαρίδες και τα έντομα, χωρίς χρήση χημικών, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 24€


Ενημερώσου για προσφορές