Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς... δεν πρόλαβες αυτή την προσφορά του LiveDeal!

Γράψε το email σου για να μη χάσεις ξανά άλλη προσφορά του LiveDeal!

Προσφορά για Προϊόντα Ομορφιάς: 9€ για ένα ζευγάρι Πατάκια Αύξησης Ύψους, για να δείχνετε έως 5 εκ. ψηλότεροι, ιδανικά για άντρες και γυναίκες, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 19,90€

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€19.9
Έκπτωση
55%
Κερδίζεις
10.90

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • Κουπόνι x€ (από x,x€) για ένα (x) ζευγάρι Πατάκια Αύξησης Ύψους, για να δείχνετε έως x εκ. ψηλότεροι με παραλαβή από το κατάστημα.
  • Κουπόνι x€ (από x,x€) για ένα (x) ζευγάρι Πατάκια Αύξησης Ύψους, για να δείχνετε έως x εκ. ψηλότεροι με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ένα (1) ζευγάρι πατάκια αύξησης ύψους, απλά, διακριτικά για να δείχνετε έως 5εκ ψηλότεροι στις καθημερινές σας εμφανίσεις!!
 • Ιδανικά για άντρες & γυναίκες.
 • Αποτελούνται από 5 επίπεδα εύκαμπτου gel, πάχους 1cm το καθένα που τοποθετούνται στα παπούτσια το ένα πάνω στο άλλο, ανάλογα με το ύψος που επιθυμείτε.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

Πατάκια αύξησης ύψους

- Αποτελούνται από 5 επίπεδα εύκαμπτου gel, πάχους 1cm το καθένα που τοποθετούνται στα παπούτσια το ένα πάνω στο άλλο, ανάλογα με τo ύψος που επιθυμείτε

- Εφαρμόζουν τέλεια μέσα στα παπούτσια

- Ιδανικά για άνδρες & γυναίκες

- Απλά & διακριτικά, κατάλληλα για όλες σας τις εμφανίσεις.

9€ για ένα ζευγάρι Πατάκια Αύξησης Ύψους, για να δείχνετε έως 5 εκ. ψηλότεροι, ιδανικά για άντρες και γυναίκες, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 19,90€

9€ για ένα ζευγάρι Πατάκια Αύξησης Ύψους, για να δείχνετε έως 5 εκ. ψηλότεροι, ιδανικά για άντρες και γυναίκες, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 19,90€

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Magichole]
5 out of 5 (based on 1 ratings)

Ενημερώσου για προσφορές