Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Εργαλεία: 8.90€ για ένα Κατσαβίδι Bit360 με 6 μύτες που αλλάζουν με μια κίνηση και αλλάξτε το κατσαβίδι από επίπεδο σε σταυρό σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή! Αρχική 14.90€

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

8.90

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€14.9
Έκπτωση
40%
Κερδίζεις
6.00

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x,x€ (από x.x€) για ένα Κατσαβίδι Bit x, με x μύτες που αλλάζουν με μια κίνηση, με παραλαβή από το κατάστημα.
  • κουπόνι x,x€ (από x.x€) για ένα Κατσαβίδι Bit x, με x μύτες που αλλάζουν με μια κίνηση, με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Κατσαβίδι Bit 360 με 6 μύτες που αλλάζουν με μια κίνηση!
 • Με το Bit 360 μπορείτε να κάνετε τη δουλειά των έξι πιο κοινών κατσαβιδιών, όλα με ένα γρήγορο στρίψιμο του καρπού.
 • Το καινοτόμο εργαλείο 6 σε 1 περιλαμβάνει ένα περιστρεφόμενο θάλαμο που κρατά και τις έξι διαφορετικές μύτες και έτσι δεν έχετε να ανησυχείτε για το ποιά είναι η κατάλληλη ή αν την έχετε μαζί σας.
 • Σετ από 2 μαγνητικές ζώνες για τα γόνατα και μία μαγνητική ζώνη για τον καρπό!
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

8.90€ για ένα Κατσαβίδι Bit360 με 6 μύτες που αλλάζουν με μια κίνηση και αλλάξτε το κατσαβίδι από επίπεδο σε σταυρό σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή! Αρχική 14.90€


Κατσαβίδι με 6 Μύτες που Αλλάζουν με μία Κίνηση - Bit 360

Τώρα τα μαστορέματα στο σπίτι έγιναν εύκολη υπόθεση.

Με το Bit 360 μπορείτε να κάνετε τη δουλειά των έξι πιο κοινών κατσαβιδιών, όλα με ένα γρήγορο στρίψιμο του καρπού.

Το Bit 360 είναι το μόνο κατσαβίδι που θα χρειαστείτε ποτέ. Το καινοτόμο εργαλείο 6-σε-1 περιλαμβάνει ένα περιστρεφόμενο θάλαμο που κρατά και τις έξι διαφορετικές μύτες και έτσι δεν έχετε να ανησυχείτε για το ποιά είναι η κατάλληλη ή αν την έχετε μαζί σας.

Αλλάξτε το κατσαβίδι από επίπεδο σε σταυρό σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Απλά τραβήξτε για να αφαιρέσετε τη μύτη, στρίψτε το θάλαμο στην επιθυμητή μύτη και σπρώξτε μέχρι να φορτώσει και να κλειδώσει η νέα μύτη.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Magichole]
5 out of 5 (based on 3 ratings)