Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Προϊόντα: 69€ για ένα (1) Πλήρες Ψηφιακό Δορυφορικό Σύστημα που περιλαμβάνει Ψηφιακό Δορυφορικό Δέκτη FTA & Κάτοπτρο 80cm & Βάση & Καλώδιο & LNB, για να βλέπετε κανάλια από όλο τον πλανήτη στην τηλεορασή σας! Αρχικής Αξίας 119€. Έκπτωση 42%!!

TechMarket Κανάρη 7, Λυκόβρυση

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€119
Έκπτωση
42%
Κερδίζεις
49.98

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα πλήρες δορυφορικό πακέτο που περιλαμβάνει ένα (x) Ψηφιακό Δορυφορικό Δέκτη FTA, ένα (x) Κάτοπτρο xcm, μία (x) Βάση εδάφους-τοίχου, Καλώδιο xμ & ένα (x) LNB Single Monoblock HD για δύο δορυφόρους HotBird & Astra.
  • Δεν υπάρχει όριο στην αγορά των κουπονιών.
  • Μετά την αγορά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση στο x-x ή στο info@techmarket.gr για να παραλάβετε το δορυφορικό πακέτο από το κατάστημα.
  • Παρέχεται επίσημη εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας ενός (x) έτους.
  • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά του TechMarket.gr.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

  • Εκατοντάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα στη τηλεόρασή σας από τους δύο μεγαλύτερους δορυφόρους του πλανήτη HotBird & Astra.
  • Κρυστάλλινη εικόνα και ήχος.
  • Δεν έχει συνδρομή.

Περιγραφή

69€ για ένα (1) Πλήρες Ψηφιακό Δορυφορικό Σύστημα που περιλαμβάνει Ψηφιακό Δορυφορικό Δέκτη FTA & Κάτοπτρο 80cm & Βάση εδάφους-τοίχου & Καλώδιο 20μ & LNB, για να βλέπετε κανάλια από όλο τον πλανήτη στην τηλεορασή σας!!! Αρχικής Αξίας 119€ - Έπκπτωση 42%!!!

Με αυτό το ψηφιακό δορυφορικό πακέτο που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα TechMarket.gr μπορείτε να βλέπετε στην τηλεόραση σας δορυφορικα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια από όλο τον κόσμο.

Το κάτοπτρο είναι 80εκ. και μπορεί να στοχεύσει στον δορυφόρο HotBird 13 & Astra και να κατεβάσει στον ψηφιακό σας δέκτη έως και 2.500 δορυφορικά κανάλια (αθλητικά, ειδησεογραφικά, παιδικά, κινηματογραφικά κ.α.).

Ο δέκτης είναι FTA (free to air, μάρκας SATYCON F1 FTA + ή GLOBO) και μπορείτε να δείτε όλα τα ελεύθερα δορυφορικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα που υπάρχουν στους δορυφόρους.

Επίσης το πακέτο περιλαμβάνει βάση εδάφους - τοίχου για το δορυφορικό κάτοπτρο, LNB HD Single Monoblock (για 2 δορυφόρους) για το δορυφορικό κάτοπτρο και καλώδιο γερμανικής ποιότητας και κατασκευής 20 μέτρων για να συνδέσετε το κάτοπτρο με τον δορυφορικό δέκτη.

Παρέχεται επίσημη εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας ενός (1) έτους.

Η εγκατάσταση είναι απλή με το ειδικό μενού που υπάρχει στον δέκτη όπου σας βοηθάει για την σωστή στόχευση των δορυφόρων HotBird 13 & Astra 19,2.

Τεχνικοί του TechMarket.gr μπορούν να σας εγκαταστήσουν το δορυφορικό σύστημα στην οικία σας. (ισχύει μόνο για Αθήνα κατόπιν ραντεβού και η τιμή εγκατάστασης είναι κατόπιν συνεννόησης).