Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Υγεία: 65€ για έναν Ολοκληρωμένο Προγεννητικό Έλεγχο, σειρά εξετάσεων που πρέπει να γίνονται στην αρχή της εγκυμοσύνης ή πριν το ζευγάρι ξεκινήσει προσπάθειες, στο σύγχρονο Εργαστήριο Βιοέρευνα Αμπελόκηποι!

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€200
Έκπτωση
68%
Κερδίζεις
135.00

Για γυναίκες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε έναν Ολοκληρωμένο Προγεννητικό Έλεγχο που περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:
  • Ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης,
  • Ομάδα αίματος & Rhesus,
  • Αντισώματα έναντι του Τοξοπλάσματος (ToxolgG/IgM),
  • Αντισώματα έναντι της Ερυθράς (Rubella IgM),
  • Αντισώματα έναντι Κυτταρομεγαλοϊού (CMV IgM),
  • VDRL,
  • Ηπατίτιδα Β, C & AIDS (HBsAg, anti-HCV, anti-HIV I/II).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο και για δώρο).
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα με το εργαστήριο στο νούμερο που εμφανίζεται στο κουπόνι σας μετά την αγορά (Καθημερινά το πρωί από x.x έως x.x. Για αιμοληψίες από x.x έως x.x (κατόπιν συνεννόησης). ΟΧΙ απογεύματα και ΟΧΙ Σάββατα).
 • Η διεύθυνση του εργαστηρίου και λοιπά στοιχεία θα εμφανιστούν στο κουπόνι σας.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ολοκληρωμένος Προγεννητικός Έλεγχος, με σκοπό να διαγνωστεί έγκαιρα οποιοδήποτε πρόβλημα στην υγεία της μέλλουσας μητέρας, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα! 
 • Ο προγεννητικός έλεγχος γίνεται στην αρχή της κύησης ή πριν το ζευγάρι ξεκινήσει τις προσπάθειες.
 • Για να είστε σίγουρες ότι όλα θα πάνε καλά στην εγκυμοσύνη σας.
 • Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
 • Σύγχρονο εργαστήριο "Βιοέρευνα" Αμπελόκηποι.

Περιγραφή

Με τον προγεννητικό έλεγχο αναλύονται αιματολογικές παράμετροι για πιθανές παθήσεις και λοιμώξεις στη μελλοντική μητέρα, οι οποίες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια ή την εγκυμοσύνη της, αλλά και την υγεία του παιδιού που θα γεννηθεί.Ο προγεννητικός έλεγχος αφορά ένα σύνολο εξετάσεων που είναι απαραίτητο να γίνουν στην αρχή της εγκυμοσύνης ή πριν το ζευγάρι ξεκινήσει προσπάθειες. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική σειρά εξετάσεων για την ασφάλεια της μητέρας, αλλά κυρίως για την ασφάλεια του παιδιού.

Στον έλεγχο αυτό περιλαμβάνονται εξετάσεις που δείχνουν τη γενική κατάσταση της υγείας της μητέρας και σκοπός είναι ο εντοπισμός προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν επιπλοκές κατά την κύηση ή τον τοκετό και η έγκαιρη αντιμετώπιση τους.Ο προγεννητικός έλεγχος γίνεται ανώδυνα με αιματολογικές εξετάσεις. Αυτό το στάδιο εξασφαλίζεται με τις παρεχόμενες αιματολογικές εξετάσεις του εν λόγω πακέτου.

Ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης: ελέγχει την ετεροζυγία για β-θαλασσαιμία (στίγμα μεσογειακής αναιμίας). Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, ο περαιτέρω έλεγχος του μελλοντικού πατέρα είναι απολύτως απαραίτητος.

Ομάδα αίματος και ρέζους (rhesus): πραγματοποιούνται για να καθοριστεί το εάν η μητέρα θα χρειασθεί ειδική αγωγή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αντισώματα έναντι του τοξοπλάσματος (ΤoxoIgG/IgM): με τη μέτρησή τους διαπιστώνουμε πιθανή παλαιά λοίμωξη (IgG) και πρόσφατη επαφή (IgM)με το τοξόπλασμα (το τοξόπλασμα μεταδίδεται κυρίως από μολυσμένες γάτες, μολυσμένα άψητα κρέατα, καθώς και μολυσμένα σκεύη κουζίνας από άψητα κρέατα και μολυσμένο νερό). Σε περίπτωση απουσίας αντισωμάτων (αρνητικό αποτέλεσμα), είναι απαραίτητος ο επανέλεγχος στην εξέταση αυτή κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αντισώματα έναντι της ερυθράς (RubellaIgM): με τη μέτρησή τους διαπιστώνουμε πιθανή πρόσφατη λοίμωξη με τον ιό της ερυθράς. Η ερυθρά είναι μία ήπια λοιμώδης εξανθηματική νόσος που προσβάλλει κυρίως παιδιά, τα οποία δεν έχουν εμβολιασθεί αλλά μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, αν συμβεί κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αντισώματα έναντι κυτταρομεγαλοϊού (CMV IgM): ο CMV είναι ερπητοϊός, ο οποίος μεταδίδεται κυρίως μέσω του αίματος και με τις εξετάσεις αυτές διαπιστώνουμε εάν υπάρχει πρόσφατη λοίμωξη στη μητέρα.

VDRL: τα τελευταία χρόνια με τη μετακίνηση πληθυσμών, έχει παρατηρηθεί αύξηση των κρουσμάτων της σεξουαλικά μεταδιδόμενης σύφιλης. Με την εξέταση αυτή ελέγχουμε εάν υπάρχει η βακτηριακή λοίμωξη, ώστε να δοθεί έγκαιρα για την ασφάλεια του μωρού, η κατάλληλη αγωγή στη μητέρα.

Ηπατίτιδα Β, C και AIDS, (HBsAg, anti-HCV, anti-HIV I/II) : ο έλεγχος για τους ιούς αυτούς είναι απαραίτητος, καθότι μπορεί ακόμη και σε προχωρημένο στάδιο λοίμωξης να είναι ασυμπτωματικοί. Κατάλληλα μέτρα μπορούν να διαφυλάξουν από μόλυνση το παιδί που θα γεννηθεί και να προστατέψουν έγκαιρα και αποτελεσματικά τη μητέρα. Συνιστάται πρόσθετος έλεγχος για μεταλλάξεις του DNA που προκαλούν την κυστική ίνωση, που αποτελεί την δεύτερη σε συχνότητα σοβαρή γενετική ασθένεια που μπορεί να μεταδοθεί στο παιδί που γεννιέται. Συγκεκριμένα μπορούν να ελεγχθούν η ΔΦ508 που αποτελεί και την πλέον συνηθισμένη μετάλλαξη που βρίσκεται βάσει βιβλιογραφίας στο 58% των περιπτώσεων κυστικής ίνωσης ή οι 50 μεταλλαγές (CF50) που είναι η πλέον σύγχρονη ανάλυση των γονιδίων για την κυστική ίνωση και αποτελεί το υπερπλήρες πακέτο. Το τελευταίο συνιστάται ιδιαίτερα όταν υπάρχει συγγενής στην οικογένεια με ενδείξεις φορέα μεταλλάξεων για κυστική ίνωση.

Προετοιμασία για την πρωινή αιμοληψία και εξέταση:

- το βραδινό γεύμα να έχει τα λιγότερα δυνατά ζωϊκά λιπαρά (κυρίως όσον αφορά τυριά, λιπαρά γαλακτοκομικά και κρέατα)

- το πρωί δεν θα πρέπει να πάρουμε πρωινό, παρά μόνο καφέ και μία φρυγανιά, με ελεύθερη κατανάλωση νερού.

Το εργαστήριο Βιοέρευνα αποτελεί ένα διαγνωστικό εργαστήριο αναφοράς, για την πραγματοποίηση μικροβιολογικών, βιοχημικών, αιματολογικών, ανοσολογικών και ορμονολογικών εξετάσεων.Στο εργαστήριο επίσης εκτελούνται και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις όπως μοριακός έλεγχος με PCR (π.χ. για την μέτρηση ιικού φορτίου, έλεγχο θρομβοφιλίας κλπ), ανοσολογικός έλεγχος δυσανεξίας σε διατροφικούς παράγοντες και μέτρηση Τ-λεμφοκυτταρικής ανοσολογικής απάντησης. Τέλος, εκτελούνται ερευνητικά πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν ανάλυση βιολογικών δειγμάτων, στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων και ανάπτυξη "inhouse" διαγνωστικών μεθόδων, όπως ELISA με "custompeptides" κ.λπ.