Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Gadgets: 6.90€ για έναν Επαναφορτιζόμενο οικολογικό Αναπτήρα - Μπρελόκ κλειδί αυτοκινήτου. Φορτίζεται με καλώδιο USB, απόλυτα ασφαλής, απαραίτητο αξεσουάρ κάθε καπνιστή, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή!

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

6.90

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€12
Έκπτωση
43%
Κερδίζεις
5.10

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x,x€ (από x€) για έναν (x) επαναφορτιζόμενο οικολογικό αναπτήρα-μπρελόκ «κλειδί αυτοκινήτου», με παραλαβή από το κατάστημα.
  • κουπόνι x,x€ (από x€) για έναν (x) επαναφορτιζόμενο οικολογικό αναπτήρα-μπρελόκ «κλειδί αυτοκινήτου», με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Επαναφορτιζόμενος οικολογικός αναπτήρας-μπρελόκ «κλειδί αυτοκινήτου»!
 • Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζεται με καλώδιο USB, το οποίο παρέχεται στη συσκευασία.
 • Απόλυτα ασφαλής, κομψός.
 • Απαλλαγείτε από αέρια και ανάψτε το τσιγάρο σας ακόμα και με τον πιο δυνατό αέρα.

Περιγραφή

6.90€ για έναν Επαναφορτιζόμενο οικολογικό Αναπτήρα - Μπρελόκ κλειδί αυτοκινήτου. Φορτίζεται με καλώδιο USB, απόλυτα ασφαλής, απαραίτητο αξεσουάρ κάθε καπνιστή, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή!

Ο επαναφορτιζόμενος οικολογικός αναπτήρας - μπρελόκ "κλειδί αυτοκινήτου" είναι το απόλυτο αξεσουάρ που πρέπει κάθε καπνιστής να αποκτήσει.

Απαλλαγείτε από αέρια και αποκτήστε αυτόν τον αναπτήρα που θα κρατήσετε για πάντα.

Είναι οικολογικός καθώς διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία φορτίζεται με καλώδιο USB το οποίο παρέχεται στη συσκευασία.

Είναι πρακτικός και μπαίνει στο μπρελόκ σας ώστε να μην σας τον κλέψει κανένας.

Είναι κομψός και προσθέτει στυλ στην παρουσία σας.

Μπορείτε να ανάψετε το τσιγάρο σας ακόμα και στον πιο δυνατό αέρα.

6.90€ για έναν Επαναφορτιζόμενο οικολογικό Αναπτήρα - Μπρελόκ κλειδί αυτοκινήτου. Φορτίζεται με καλώδιο USB, απόλυτα ασφαλής, απαραίτητο αξεσουάρ κάθε καπνιστή, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή!

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Magichole]
5 out of 5 (based on 1 ratings)