Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Υγεία: 55€ για έναν Έλεγχο Καρκινικών Δεικτών για γυναίκες, γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, στο σύγχρονο Εργαστήριο Βιοέρευνα Αμπελόκηποι! Αρχική αξία 180€

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€180.03
Έκπτωση
69%
Κερδίζεις
125.03

Για γυναίκες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε έναν Έλεγχο Καρκινικών Δεικτών, για γυναίκες, που περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:
  • Καρκινοεμβρυικό αντιγόνο (CEA),
  • CA-x,
  • CA-x-x,
  • aFP.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο και για δώρο).
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα με το εργαστήριο στο νούμερο που εμφανίζεται στο κουπόνι σας μετά την αγορά (Καθημερινά το πρωί από x.x έως x.x. Για αιμοληψίες από x.x έως x.x (κατόπιν συνεννόησης). ΟΧΙ απογεύματα και ΟΧΙ Σάββατα).
 • Η διεύθυνση του εργαστηρίου και λοιπά στοιχεία θα εμφανιστούν στο κουπόνι σας.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Έλεγχος καρκινικών δεικτών για γυναίκες, για άμεση και έγκαιρη διάγνωση.
 • Η παραμικρή ένδειξη πρέπει να οδηγεί το άτομο σε ιατρική βοήθεια, ώστε η θεραπεία να είναι βέβαιη και άμεση.
 • Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
 • Σύγχρονο εργαστήριο "Βιοέρευνα" Αμπελόκηποι.

Περιγραφή

Καρκινικοί δείκτες γυναικών

Σήμερα, ο καρκίνος μπορεί να αντιμετωπιστεί στις περισσότερες περιπτώσεις. Για να θεραπευτεί όμως, πρέπει η διάγνωση να γίνει σε πρώιμα στάδια της νόσου.

Η διάγνωση των διαφόρων ειδών του καρκίνου δεν είναι εύκολη, τουλάχιστο στα πρώτα στάδια. Η ασυμπτωματική περίοδος μπορεί να διαρκέσει μήνες ή χρόνια. Υπάρχει λοιπόν ο κίνδυνος, η διάγνωση της νόσου να γίνει όταν ο όγκος έχει επεκταθεί τοπικά ή και να έχει χορηγήσει μεταστάσεις. Κάθε ένδειξη (π.χ. επίμονος βήχας, αίμα στα κόπρανα) πρέπει να κινητοποιήσει το άτομο για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια. Η εξέταση των καρκινικών δεικτών γίνεται για να προλάβουμε να διαγνώσουμε τον καρκίνο (αν και όταν εμφανιστεί) σε πρώιμα στάδια. Οι εξετάσεις που προτείνουμε είναι:
Καρκινοεμβρυικό αντιγόνο (CEA):  Μέσω αυτού ανιχνεύουμε την ύπαρξη νεαρών κυττάρων στο έντερο, τα οποία παράγουν τις συγκεκριμένες ενώσεις σε αυξημένο ρυθμό (περιπτώσεις αναγέννησης λόγω κάποιας καταστροφής - φλεγμονής αλλά και περιπτώσεις σχηματισμού νέων παθολογικών κυττάρων).

CA-125: Η ανάλυση του CA-125 είναι η εξέταση εκλογής για την ανίχνευση του καρκίνου των ωοθηκών, αλλά μπορεί με αυτή να ανιχνευθεί και πιθανός καρκίνος στο ενδομήτριο ή στις σάλπιγγες. Η εξέταση δεν ανήκει στην κατηγορία CHECK up και είναι με συγκεκριμένη ευαισθησία ανίχνευσης. Θα πρέπει να εκτελείται κατόπιν συστάσεως ιατρού. Πέραν της χρησιμότητας της εξέτασης σαν καρκινικός δείκτης, το CA125 προτείνεται και για την ανίχνευση της ενδομητρίωσης, η οποία εάν δε θεραπευτεί, αποτελεί σημαντικό λόγο υπογονιμότητας για τις γυναίκες.

CA-19-9:  για την ειδικότερη ανίχνευση του πρωτογενούς γαστρικού καρκινώματος. Αν και η εξέταση του CA 19-9 προτείνεται για την εξέταση νεοπλασιών του εντέρου, μπορεί να φανεί χρήσιμη και στην ανίχνευση νεοπλασιών των ωοθηκών, οι οποίες σε περίπτωση νεοπλασίας μπορεί να μεταδώσουν την φλεγμονώδη αντίδραση στο έντερο και να δώσουν αυξημένες τιμές στον δείκτη.

aFP: H ΑFP αποτελεί πολύ σημαντικό δείκτη καρκίνου στην διάγνωση του πρωτοπαθούς ηπατοκυτταρικού καρκίνου, καθώς και του παιδικού ηπατοβλαστώματος, σε καρκίνους που οφείλονται σε όγκους γεννητικών κυττάρων (εμβρυϊκό καρκίνωμα, όγκοι λεκιθικού ασκού), στον καρκίνο των όρχεων και των ωοθηκών, του στομάχου, του παγκρέατος και των ηπατικών μεταστάσεων.

Το εργαστήριο Βιοέρευνα αποτελεί ένα διαγνωστικό εργαστήριο αναφοράς, για την πραγματοποίηση μικροβιολογικών, βιοχημικών, αιματολογικών, ανοσολογικών και ορμονολογικών εξετάσεων.Στο εργαστήριο επίσης εκτελούνται και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις όπως μοριακός έλεγχος με PCR (π.χ. για την μέτρηση ιικού φορτίου, έλεγχο θρομβοφιλίας κλπ), ανοσολογικός έλεγχος δυσανεξίας σε διατροφικούς παράγοντες και μέτρηση Τ-λεμφοκυτταρικής ανοσολογικής απάντησης. Τέλος, εκτελούνται ερευνητικά πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν ανάλυση βιολογικών δειγμάτων, στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων και ανάπτυξη "inhouse" διαγνωστικών μεθόδων, όπως ELISA με "custompeptides" κ.λπ.