Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Ομορφιά: 50€ για Τέσσερις (4) Συνεδρίες Ολοκληρωμένης Θεραπείας Κατά της Κυτταρίτιδας με την Πρωτοποριακή Συσκευή LPG Endermologie, Αρχικής Αξίας 244€. Έκπτωση 80%!!!

Beauty Bliss Εθνικής Αντιστάσεως 13, Γέρακας

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€244
Έκπτωση
80%
Κερδίζεις
195.20

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει x επισκέψεις για ολοκληρωμένη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας με την πρωτοποριακή συσκευή LPG Endermologie.
 • Η κάθε συνεδρία διαρκεί x'.
 • Μπορούν να αγοραστούν ένα κουπόνι ανά χρήστη (είτε για τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου για συγγενικά ή φιλικά του πρόσωπα).
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά του Beauty Bliss.
 • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο x-x.
  • Για ακύρωση ραντεβού μία ημέρα πριν.
  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης: x άτομα ημερησίως.
  • Ώρες εξυπηρέτησης Δευτέρα-Παρασκευή x.x-x.x και Σάββατο x.x-x.x.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Δίνετε μόνο 50€ αντί για 244€ για Τέσσερις (4) Συνεδρίες Ολοκληρωμένης Θεραπείας Κατά της Κυτταρίτιδας με την Πρωτοποριακή Συσκευή LPG Endermologie!
 • Απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Θεαματικά και ορατά αποτελέσματα με τη γνωστή θεραπεία παγκοσμίως Endermologie LPG.
 • Ανώδυνη θεραπεία που εφαρμόζεται από τους ειδικά εκπαιδευμένους χειριστές του Beauty Bliss.

Περιγραφή

50€ αντί 244€ για Τέσσερις (4) Συνεδρίες Ολοκληρωμένης Θεραπείας Κατά της Κυτταρίτιδας με την Πρωτοποριακή Συσκευή LPG Endermologie, Έκπτωση 80%!!!

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για τους άνδρες είναι ιδανική μέθοδος απαλλαγής από τη συσσώρευση τοπικού λίπους στην περιοχή της μέσης.

Η θεραπεία Endermologie είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ενάντια στο χρόνο.

Κάθε θεραπεία Endermologie διαρκεί περίπου 30 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Τα πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπείας επιτρέπουν την αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων όπως λιπώδη κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, οιδηματώδη κυτταρίτιδα, ινώδης κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση και δεν είναι καθόλου επίπονη.

Είναι η πιο ολοκληρωμένη και άμεσα αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, επιδερμικής χαλάρωσης και τοπικού πάχους. Το LPG είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που μέσω μικροϋπολογιστή θέτει σε λειτουργία δυο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους οι οποίοι με συμπίεση εφαρμόζονται στις περιοχές που υπάρχει το πρόβλημα δημιουργώντας βελτίωση του κυκλοφορικού και αύξηση της λεμφικής δραστηριότητας.

Με τη βελτιωμένη οξυγόνωση των λιποκυττάρων αποβάλλονται τα περιττά υγρά και οι τοξίνες, το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται και το δέρμα δείχνει ελαστικό και πιο σφριγηλό. Παράλληλα, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την άμεση λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.