Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Προϊόντα Τεχνολογίας: 5,90€ για μία Ψευτοκάμερα Dome, με ειδικό λαμπάκι που αναβοσβήνει και δίνει την εντύπωση αληθινής κάμερας, προφυλάξτε την περιουσία σας οικονομικά και αποτελεσματικά!

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€8.9
Έκπτωση
34%
Κερδίζεις
3.00

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x,x€ (από x.x€) για μία (x) ψευτοκάμερα dome, με ειδικό λαμπάκι που αναβοσβήνει και δίνει την εντύπωση αληθινής κάμερας, με παραλαβή από το κατάστημα.
  • κουπόνι x,x€ (από x.x€) για μία (x) ψευτοκάμερα dome, με ειδικό λαμπάκι που αναβοσβήνει και δίνει την εντύπωση αληθινής κάμερας, με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Διαστάσεις: xxxmm
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Dummy Ψευτοκάμερα dome, με ειδικό λαμπάκι που αναβοσβήνει και δίνει την εντύπωση αληθινής κάμερας.
 • Αληθοφανές ομοίωμα κάμερας, μία ψεύτικη κάμερα που μοιάζει με πραγματική!
 • Εύκολη στήριξη στην οροφή ή στον τοίχο με αυτοκόλλητο ή βίδα.
 • Υλικό  κατασκευής: πλαστικό.
 • Διαστάσεις : 118x72mm
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

5,90€ για μία Ψευτοκάμερα Dome, με ειδικό λαμπάκι που αναβοσβήνει και δίνει την εντύπωση αληθινής κάμερας, προφυλάξτε την περιουσία σας οικονομικά και αποτελεσματικά!

Αυτό το ομοίωμα κάμερας, ψευδοκάμερα dome διαθέτει ειδικό λαμπάκι που αναβοσβήνει και δίνει την εντύπωση αληθινής κάμερας. Προστατέψτε την περιουσία σας με αυτό το ομοίωμα κάμερας - ψεύτικη κάμερα δώστε την εντύπωση στους επίδοξους κακοποιούς ότι ο χώρος σας παρακολουθείτε από κλειστό κύκλωμα και προφυλάξτε την περιουσία σας.

Ο σχεδιασμός της ψεύτικης κάμερας είναι σαν μία κάμερα ασφαλείας dome.

- Εύκολη στήριξη στην οροφή ή στον τοίχο με αυτοκόλλητο ή βίδα
- Υλικό κατασκευής : πλαστικό
- Διαστάσεις : 118x72mm
- Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ (Δεν περιλαμβάνονται)

4,90€ για μία Ψευτοκάμερα Dome, με ειδικό λαμπάκι που αναβοσβήνει και δίνει την εντύπωση αληθινής κάμερας, προφυλάξτε την περιουσία σας οικονομικά και αποτελεσματικά! Αρχική 14€

4,90€ για μία Ψευτοκάμερα Dome, με ειδικό λαμπάκι που αναβοσβήνει και δίνει την εντύπωση αληθινής κάμερας, προφυλάξτε την περιουσία σας οικονομικά και αποτελεσματικά! Αρχική 14€

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Magichole]
4.4 out of 5 (based on 3 ratings)