Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Εκπαίδευση: 5€ για Παρακολούθηση μίας Ενότητας Βασικού Επιπέδου (Windows 7, Word 2010, Excel 2010, Powerpoint 2010, Access 2010, Internet-Outlook 2010), για την απόκτηση Διπλώματος Πιστοποίησης Η/Υ Basic Office, αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ, το Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, στο κέντρο εκπαίδευσης πληροφορικής Φ. Κουφόπουλου στην Παλλήνη! Αρχική 80€

Κουφόπουλος Πληροφορική Κύπρου 12, Παλλήνη

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€80
Έκπτωση
94%
Κερδίζεις
75.00

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (και για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό με τις εξής επιλογές:
  • Κουπόνι x€ (από x€) για x ώρες Παρακολούθησης μίας ενότητας Βασικού Επιπέδου επιλέγοντας ανάμεσα σε Windows x, Word x,Excel x, Powerpoint x, Access x, Internet-Outlook x.
  • Κουπόνι x€ (από x€) για απεριόριστες ώρες Παρακολούθησης μίας ενότητας Βασικού Επιπέδου επιλέγοντας ανάμεσα σε Windows x, Word x,Excel x, Powerpoint x, Access x, Internet-Outlook x.
 • Στην εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνονται, x ώρες e-learning μαθήματα, x ώρες τεστ προσομοίωσης, mock τεστ, υποστήριξη από καθηγητή και επαναληπτικές σημειώσεις.
 • Η εκπαιδευτική διαδικασία αποτελεί πλήρη προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης αναγνωρισμένες από δημοσίους οργανισμούς και τον ΑΣΕΠ.
 • Για την πιστοποίηση απαιτούνται εξετάσεις σε x - x ενότητες για το Basic Office.
 • Δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά τα έξοδα για τα κόστη πιστοποίησης.
 • Η προσφορά αφορά άτομα άνω των x ετών.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε με την επιχείρηση στο x (Δευτέρα- Παρασκευή x.x-x.x, Σάββατο x.x-x.x, Κυριακή x.x-x.x)  ,
 • Απαιτείται η αγορά του κουπονιού για να πάρετε την ειδική τιμή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Παρακολούθηση μίας Ενότητας Βασικού Επιπέδου (Windows 7, Word 2010,Excel 2010, Powerpoint 2010, Access 2010, Internet-Outlook 2010), για την απόκτηση Διπλώματος Πιστοποίησης Η/Υ Basic Office!
 • Αναγνωρισμένο δίπλωμα από τον ΑΣΕΠ, το Δημόσιο τομέα και τον Ιδιωτικό τομέα,
 • Στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
 • Το κέντρο Φ. Κουφόπουλος Πληροφορική συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης και έχει πάντα ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης 100%.

Περιγραφή

Το Κέντρο Πληροφορικής Φ. Κουφόπουλου βρίσκεται 36 χρόνια κοντά στις αγωνίες και στις ανάγκες των μαθητών-σπουδαστών όλων των ηλικιών. Είναι  22 χρόνια εκπαιδευτικό κέντρο και 15 χρόνια Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο των μεγαλύτερων και αξιόπιστων φορέων πιστοποίησης Η/Υ.

Διαθέτουν εμπειρία σε προγράμματα και έγκυρες μεθόδους διδασκαλίας από τμήματα μαθητών Δημοτικού μέχρι και σεμινάρια σε τμήματα ενηλίκων.
Διδάσκουν όλα τα περιζήτητα προγράμματα στην αγορά εργασίας.

Τα μαθήματα γίνονται ατομικά ή σε group, σε εισαγωγικό ή προχωρημένο επίπεδο, προσαρμοσμένα στις επαγγελματικές σας ανάγκες ή για την προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης.

Εξασφαλίζουν Διεθνώς Αναγνωρισμένα Πτυχία Πληροφορικής (χρήση Η/Υ) σε 3 επίπεδα για ηλικίες από 12 ετών.

Διαθέτουν ένα άρτια εξοπλισμένο και σύγχρονο δίκτυο Η/Υ και χώρους σεμιναρίων (με οθόνες, προβολείς).

Τους εμπιστεύονται σχολεία, σύλλογοι, φορείς, οργανισμοί, εταιρείες.

Η μεγάλη τους εμπειρία στις εξετάσεις πιστοποίησης Η/Υ, τα βιβλία που χρησιμοποιούν, τα προπαρασκευαστικά test, τα επαναληπτικά μαθήματα, τα βιντεομαθήματα, τα mock test, οι περιλήψεις και σημειώσεις τους  αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία στις εξετάσεις.

Οι σπουδαστές τους  μπορούν επίσης να καταρτιστούν και να πιστοποιηθούν σε WEB BASICS, HTML, AUTOCAD 2D/3D, PHOTOSHOP

Προσφορά Κουφόπουλος Πληροφορική - LiveDeal.gr

Προσφορά Κουφόπουλος Πληροφορική - LiveDeal.gr

Προσφορά Κουφόπουλος Πληροφορική - LiveDeal.gr