Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Δραστηριότητες: 5€ για ένα ιδιαίτερο Μάθημα Φωνητικής στο Σύγχρονο Τραγούδι, διάρκειας 60 λεπτών, κατάλληλο για αρχάριους και επαγγελματίες, για να μάθετε να χειρίζεστε σωστά την αναπνοή και τη φωνή σας ή να βελτιωθείτε στο τραγούδι, στο Χώρο Τέχνης 92 Art! Αρχική αξία 49€

Χώρος Τέχνης 92 Art Αρτέμωνος 77, Δάφνη

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€49
Έκπτωση
90%
Κερδίζεις
44.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και ισχύει για ένα (x) Μάθημα Φωνητικής στο Σύγχρονο Τραγούδι, στο Χώρο Τέχνης xART.
 • Μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο τέσσερα (x) κουπόνια ανά χρήστη.
 • Η προσφορά αφορά μόνο νέες εγγραφές.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε στο x x ή x x ή στο email xartplace@gmail.com γράφοντας στο θέμα «Μάθημα Φωνητικής στο Σύγχρονο Τραγούδι» μη ξεχάσετε να αναφέρετε τον κωδικό του κουπονιού σας.
 • Οι μέρες και οι ώρες θα οριστούν με τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.
 • Δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή κατά την άφιξη.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ιδιαίτερο Μάθημα Φωνητικής στο Σύγχρονο Τραγούδι, διάρκειας 60 λεπτών!!
 • Κατάλληλο για αρχάριους & επαγγελματίες.
 • Ιδανικό για να γνωρίσετε την τέχνη της φωνής!!
 • Δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Περιγραφή

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

- Ασκήσεις Σωστής αναπνοής

- Ζέσταμα φωνής

- Ασκήσεις αποβολής άγχους

- Τραγούδι (η επιλογή είναι των συμμετεχόντων)

- Φωνητικά παιχνίδια

Σύγχρονο Τραγούδι με τον Σπύρο Παζιώτη.

Το σεμινάριο έχει σαν σκοπό να μας δείξει τη σωστή χρήση της αναπνοής, της μάσκας του προσώπου και να μας φέρει πιο κοντά στις φωνητικές μας δυνατότητες στο σύγχρονο τραγούδι, έτσι ώστε να χειριζόμαστε τη φωνή μας σωστά και χωρίς να καταπονούμαστε ανάλογα την κάθε περίσταση. Μας μαθαίνει να αντιμετωπίζουμε τις ανασφάλειες που έχουμε και τους φόβους, όπως επίσης μας αποδεσμεύει από κάποιες αντιλήψεις παλαιότερων εποχών που μετά το πέρας των χρόνων έχουν μείνει ίδιες ενώ οι εξελίξεις και οι συνθήκες στο χώρο αυτόν συνεχώς αλλάζουν.

Τα μαθήματα θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε ως τραγουδιστές-ερμηνευτές και ως ηθοποιοί , να ανακαλύψουμε αιτίες και προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη στο να αφεθούμε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε και να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας, καθώς επίσης να φιλτράρουμε και να αξιολογούμε την πληθώρα των πληροφοριών που μας εμβολιάζουν καθημερινά με ημιμάθεια. Θα μάθουμε να στήνουμε από την αρχή τον εαυτό μας σωστά προβάλλοντας τα καλύτερα και πιο δυνατά του σημεία.

Είναι ένας καλός λόγος να γνωριστούμε και να μπορέσουμε να διευρύνουμε τις γνώσεις μας , μπαίνοντας στο δημιουργικό μέρος μιας εμφάνισης. Απώτερος σκοπός μια μελλοντική συνεργασία μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Χώρος Τέχνης 92 Art]

item has less then 1 vote