Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Αδυνάτισμα: 39€ για 3 συνεδρίες Ωτοβελονισμού μαζί με Μέτρηση Μεταβολισμού και Λιπομέτρηση, για να διώξετε τα περιττά κιλά χωρίς να πεινάτε, εύκολα, φυσικά και υγιεινά, χωρίς καμία παρενέργεια, στο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών Υγεία και Εναρμόνιση στο Νέο Ψυχικό! Αρχική αξία 160€, Έκπτωση 76%

Υγεία και Εναρμόνιση Γρηγορίου Ξενόπουλου 3Α, Νέο Ψυχικό

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€160.03
Έκπτωση
76%
Κερδίζεις
121.03

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η πρώτη συνεδρία μπορεί να ξεκινήσει μέχρι την ημερ/νία λήξης του κουπονιού.
 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού - εκτός Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια και να εξαργυρωθούν αυστηρά ένα (x) κουπόνι ανά χρήστη (δυνατότητα και για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε τρεις (x) συνεδρίες Ωτοβελονισμού μαζί με Μέτρηση Μεταβολισμού και Λιπομέτρηση, για να διώξετε τα περιττά κιλά χωρίς να πεινάτε, εύκολα, φυσικά και υγιεινά, χωρίς καμία παρενέργεια.
 • Οι συνεδρίες γίνονται μία κάθε εβδομάδα.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας επικοινωνήστε για ραντεβού στο x x (Τρίτη - Παρασκευή x:x-x:x & x:x-x:x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα.
 • Απαιτείται η επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Αδυνατίστε φυσικά, υγιεινά & εύκολα με τη δύναμη του ωτοβελονισμού.
 • Όλο και περισσότεροι διάσημοι χρησιμοποιούν τον ωτοβελονισμό σήμερα!
 • Ο ωτοβελονισμός είναι κατάλληλος για όσους επιθυμούν να χάσουν περιττά κιλά εύκολα, γρήγορα, φυσικά & πάνω από όλα υγιεινά.
 • Χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.
 • Με την τοποθέτηση ειδικών αυτοκόλλητων σε συγκεκριμένα σημεία του αυτιού ενεργοποιούνται αντίστοιχες λειτουργίες και όργανα στο σώμα.
 • Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Υγεία και Εναρμόνιση» στο Νέο Ψυχικό.

Περιγραφή

Ο Ωτοβελονισμός είναι μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί το πτερύγιο του αυτιού για τη διάγνωση, πρόληψη και τη θεραπεία διάφορων ασθενειών που αφορούν ολόκληρο τον οργανισμό. Στηρίζεται στις αρχές της παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής, μέρος της οποίας είναι και ο βελονισμός, αλλά και στις σύγχρονες νευροφυσιολογικές αρχές.

Όλο και περισσότεροι διάσημοι χρησιμοποιούν τον ωτοβελονισμό σήμερα.

Ο Ωτοβελονισμός έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε διάφορες παθήσεις όπως:

Τσιγάρο

Αλκοόλ

Βουλιμία

Παχυσαρκία

Εντερικά προβλήματα

Κατάθλιψη

Πονοκέφαλοι-Ημικρανίες

Αρθρίτιδα-Ισχιαλγία

Αυχενικό

Η λειτουργία του Ωτοβελονισμού

Στο αυτί, όπως και σε πολλά σημεία του σώματος (πόδια-Ρεφλεξολογία, χέρια-Sou-Jok, μάτια-Ιριδολογία) του ανθρώπου υπάρχει μια αντανακλαστική προβολή κάθε οργάνου, κάθε λειτουργίας και κάθε μέρους του ανθρώπινου σώματος. Τα αντανακλαστικά αυτά σημεία έχουν προσδιοριστεί με μεγάλη ακρίβεια.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Το Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό και διευθύνεται από τον Νικόλαο Στεργιόπουλο και τη Doris Hageneder, αποτελεί ένα πλήρες διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο εναλλακτικής θεραπευτικής, που στοχεύει στη διατήρηση της υγείας του ανθρώπου μέσα από φυσικές και ανώδυνες μεθόδους.

Απευθύνεται σε όλους όσους επιλέγουν την αποκατάσταση της υγείας τους με φυσικό και ανώδυνο τρόπο και σε όσους αναζητούν ένα ολιστικό στήριγμα στην ήδη υπάρχουσα θεραπευτική τους αγωγή. Στο Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης η διάγνωση παθήσεων βασίζεται στη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας, που εντοπίζουν τις δυσλειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού με σκοπό την πρόληψη και τη θεραπεία. Οι ολιστικές θεραπευτικές μέθοδοι που εφαρμόζονται στο Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης ακολουθούν την ολιστική θεραπευτική, που συνδυάζει την εξυγίανση του νου, σώματος και ψυχής. Για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παθήσεων, ομάδα καταξιωμένων θεραπευτών του Κέντρου συντάσσει και εφαρμόζει εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα που συνδυάζουν: ομοιοπαθητική, βελονισμό, βιοενέργεια, μαγνητοθεραπεία, ολιστική αισθητική κ.α., με σκοπό το άτομο να βρίσκει ξανά την ψυχική και σωματική του ισορροπία.

Το Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης προσφέρει στον άνθρωπο την φυσική του ισορροπία χάρη στην εναρμόνιση νου, σώματος και ψυχής, στοιχεία που συντελούν στη διατήρηση της υγείας, την επαναφορά στη φυσική ηρεμία, και τη διάθεση για δημιουργικότητα.