Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Υγεία: 34€ για ένα Πακέτο Υγείας και Ευεξίας, για 2 άτομα που περιλαμβάνει Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας και Πρόγραμμα Βοτανοθεραπείας, σε συνδυασμό με τρεις από τις υπηρεσίες επιλογής Ρεφλεξολογία, Πρεσσοθεραπεία, Μασάζ Power Wave σε όλο το σώμα, Φυσικοθεραπεία, Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας KAI ΔΩΡΟ με την αγορά 2 κουπονιών μία Εφαρμογή Ηλεκτροσάουνας με Hot Towel Πετσέτες, στο Body and Health! Αρχική αξία 175€

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€175
Έκπτωση
81%
Κερδίζεις
141.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού) - Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο και για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα (x) Πακέτο Υγείας και Ευεξίας, για δύο (x) άτομα που περιλαμβάνει ένα (x) Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας και ένα (x) Πρόγραμμα Βοτανοθεραπείας σε συνδυασμό με τρεις από τις υπηρεσίες παρακάτω:
  • x λεπτά Ρεφλεξολογία με διαδερμικό ερεθισμό,
  • x λεπτά Πρεσσοθεραπεία σε γάμπες & μηρούς,
  • x λεπτά ολόσωμο μασάζ Power Wave,
  • Μία (x) Συνεδρία Φυσικοθεραπείας, διάρκειας x λεπτών,
  • Μία (x) Συνεδρία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, διάρκειας x λεπτών.
 • ΔΩΡΟ με την αγορά x κουπονιών μία (x) Εφαρμογή Ηλεκτροσάουνας με Hot Towel Πετσέτες με αποτοξινωτική, μυοχαλαρωτική δράση, διάρκειας  x λεπτών.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Για ραντεβού επικοινωνήστε στο x x (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή).
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Πακέτο Υγείας & Ευεξίας με πέντε (5) μοναδικές Υπηρεσίες για 2 άτομα!!
 • Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας & Πρόγραμμα Βοτανοθεραπείας συνδυαστικά με τρεις από τις υπηρεσίες επιλογής (Ρεφλεξολογία, Πρεσσοθεραπεία, Μασάζ Power Wave σε όλο το σώμα, Φυσικοθεραπεία, Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας).
 • Με την αγορά 2 κουπονιών θα πάρετε ΔΩΡΟ μία εφαρμογή ηλεκτροσάουνας με Hot Towel Πετσέτες, με αποτοξινωτική, μυοχαλαρωτική δράση, διάρκειας  50 λεπτών!

Περιγραφή

Η προσφορά αφορά 2 άτομα.

Περιλαμβάνει Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας και πρόγραμμα Βοτανοθεραπείας, σε συνδυασμό με 3 από τις εξής υπηρεσίες: - 25 λεπτά Ρεφλεξολογία με διαδερμικό ερεθισμό - 20 λεπτά Πρεσσοθεραπεία σε γάμπες & μηρούς - 30 λεπτά ολόσωμο μασάζ Power Wave - Μία (1) Συνεδρία Φυσικοθεραπείας, διάρκειας 45 λεπτών - Μία (1) Συνεδρία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, διάρκειας 45 λεπτών.

Όσοι αγοράσετε 2 κουπόνια μαζί θα πάρετε ένα μοναδικό ΔΩΡΟ που περιλαμβάνει μία Εφαρμογή Ηλεκτροσάουνας με Hot Towel Πετσέτες με αποτοξινωτική, μυοχαλαρωτική δράση, διάρκειας 50 λεπτών!

Η εταιρία “Body and Health” ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.