Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Υπηρεσίες: 29€ για Επαγγελματική Απόφραξη σε αποχετεύσεις, σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων, με σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, από την εταιρεία Απολυμαντική - Αποφρακτική Σ.Κ.! Αρχική αξία 70€

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ Σ.Κ. Αμισού 10, Νέα Ιωνία

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€70
Έκπτωση
59%
Κερδίζεις
41.00

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε μία (x) απόφραξη αποχέτευσης (για σιφώνια ή λεκάνες ή νιπτήρες, μπανιέρες ή νεροχύτες ή δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων, υδρορροή βεράντας) με σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε με την επιχείρηση για ραντεβού στο x, x (Δευτέρα – Παρασκευή x.x-x.x, Σάββατο x.x-x.x) - Για αλλαγή του ραντεβού επικοινωνήστε με την επιχείρηση τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα.
 • Το κουπόνι εξαργυρώνεται στο χώρο σας.
 • Εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής χωρίς επιπλέον χρέωση (Δυτικά - Βόρεια - Νότια - Ανατολικά Προάστια, Πειραιάς, Υπόλοιπο Πειραιά και Κέντρο Αθήνας) - Για πολύ απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής υπάρχει μικρή επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία (x€ έως x€).
 • Απαιτείται η επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Η Απολυμαντική - Αποφρακτική Σ.Κ. αναλαμβάνει πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια αποφράξεις και καθαρισμούς αποχέτευσης, όπως και κάθε είδους εργασία στο αποχετευτικό σύστημα, όσο δύσκολο κι αν είναι.
 • Απόφραξη της αποχέτευσης σας με σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας!
 • Για σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων, μπανιέρας, φρεατίου, συφωνιού μπάνιου, υδρορροής βεράντας, νεροχύτη κουζίνας, κάθετης τουαλετών, κάθετης κουζινών, κάθετης υδρορροών, λεκάνης νιπτήρα.

Περιγραφή

Απόφραξη αποχέτευσης για:

νιπτήρες

λεκάνες

νεροχύτες

μπανιέρες

σιφώνια

υδρορροή βεράντας

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ Σ.Κ.

Η εταιρεία με την πολυετή πείρα της στις υπηρεσίες απολυμάνσεων και αποφράξεων αποχετεύσεων είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε είδους εργασία στους αγωγούς και τους χώρους της πολυκατοικία σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της εποχής είναι σε θέση να παρέχουν κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Εμπιστευθείτε τους για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης και αν αντιμετωπίζετε καθώς μπορούμε να αναλάβουν:

Αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων

Καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων

Εγκατάσταση αγωγών και φρεατίων

Εκκενώσεις και καθαρισμούς βόθρων

Ξεβούλωμα σε νιπτήρες, λεκάνες, νεροχύτες

Καθαρισμοί δεξαμενών

Έλεγχος αγωγών αποχέτευσης με κάμερα

Επισκευές αποχετευτικών δικτύων

Συντήρηση αποχετεύσεων

Πληροφορίες Επιχείρησης


item has less then 1 vote