Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Υγεία: 29€ για ένα Vegeto Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας, μία Νέα τηλεμετρική μέθοδος που εξετάζει όλες τις κατηγορίες τροφών, όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, φρούτα, λαχανικά, συνδυασμούς τροφών και το έτοιμο ή γρήγορο φαγητό (fast food), για να γνωρίζετε ποιες τροφές μπορεί να αφομοιώσει ο οργανισμός σας, για καλύτερο μεταβολισμό και αποφυγή πεπτικών διαταραχών!

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€110
Έκπτωση
74%
Κερδίζεις
81.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε ένα (x) Vegeto Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας, μία νέα τηλεμετρική μέθοδος που εξετάζει  όλες τις κατηγορίες τροφών, όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, φρούτα, λαχανικά, συνδυασμούς τροφών και το έτοιμο ή γρήγορο φαγητό (fast food).
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή).
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ένα διαχρονικό τεστ τροφικής δυσανεξίας που εξετάζει μεμονωμένες τροφές, συνδυασμούς τροφών και το έτοιμο, γρήγορο φαγητό (fast food) για ολοκληρωμένα αποτελέσματα!
 • Γνωρίστε τις τροφές που μπορεί να αφομοιώσει εύκολα ο οργανισμός σας και αποφύγετε τη δυσπεψία και τις πεπτικές διαταραχές.
 • Η επαναστατική μέθοδος που καθορίζει τους ωφέλιμους συνδυασμούς χωρίς να απορρίπτει καμία τροφή, αλλά συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση ακόμα και στο γρήγορο φαγητό.

Περιγραφή

Η μέθοδος Vegeto test τροφικής δυσανεξίας είναι η πλέον εκσυγχρονισμένη επιστημονική μέθοδος που μπορεί να ανιχνεύει θετικούς (+) ή αρνητικούς (-) για τον οργανισμό συνδυασμούς τροφών και φαγητά fast food, μετρώντας τα επαγωγικά τους πεδία με αισθητήρα καταγραφής σε σχέση με τα πεδία του στομάχου και του εντέρου (ανίχνευση συμβατότητας πεδίων).

Η Vegeto Test μέθοδος τροφικής δυσανεξίας ως εξελιγμένη της κλασικής τηλεμετρικής μεθόδου, έχει διαχρονική ισχύ (δεν ζητείται να επαναλαμβάνεται) καθότι τα πεδία που μετρώνται είναι σταθερά, άρα η μέτρηση είναι σταθερή με διάρκεια και αναφέρεται σε συνδυασμούς τροφών που ευνοούν ή όχι την πεπτική λειτουργία (ζυμώσεις, διηθήσεις κ.λπ.) και τον καλύτερο περισταλτισμό του εντέρου, δίνοντας την πληροφορία μέσω υπολογιστή για τις τροφές που μεταβολίζονται – πέπτονται πιο εύκολα σε συνδυασμό, για αποτελεσματική καύση του λίπους, ζωτικότητα, ενέργεια, και αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών ή και κυτταρίτιδας.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ καθορίζει τους ωφέλιμους συνδυασμούς χωρίς να απορρίπτει καμία τροφή, αλλά συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση ακόμα και στο γρήγορο φαγητό.

Η εταιρία “Body and Health” ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.