Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Υγεία: 29€ για ένα Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας στο Χώρο σας, με τηλεμετρική μέθοδο, για να μάθετε ποιές τροφές ευνοούν τον μεταβολισμό σας και δρουν ενάντια στην κυτταρίτιδα και τη γήρανση του δέρματος και ΔΩΡΟ μια Φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα και επιπλέον ΔΩΡΟ μία συνεδρία φυσικοθεραπείας στο χώρο σας διάρκειας 45 λεπτών! Αρχική 70€

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€70
Έκπτωση
59%
Κερδίζεις
41.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα (x) Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας στο χώρο σας με τηλεμετρική μέθοδο.
 • ΔΩΡΟ μία (x) Φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, κ.α) με ειδική συσκευή θερμικής ανίχνευσης φλεγμονών.
 • ΔΩΡΟ μία (x) Συνεδρία φυσικοθεραπείας στο χώρο σας, διάρκειας x λεπτών, με φορητό εξοπλισμό laser, υπερήχων, ηλεκτροθεραπείας, ηλεκτρομάλαξης & θεραπευτικής μάλαξης τοπικά.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Η προσφορά αφορά τους όμορους δήμους με την επιχείρηση. Για να ενημερωθείτε αν καλύπτεται η περιοχή σας καλέστε την επιχείρηση.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας επικοινωνήστε για ραντεβού στο x x (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή) - Για την εξαργύρωση των δώρων ενδέχεται να χρειαστεί να κλείσετε επιπλέον ραντεβού.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Τεστ τροφικής δυσανεξίας στο χώρο σας με πολλά ΔΩΡΑ!!
 • Μάθετε ποιες τροφές ευνοούν τον μεταβολισμό σας και δρουν ενάντια στην κυτταρίτιδα, στο πάχος και την γήρανση του δέρματος.
 • Με αυτό τον τρόπο ελαττώνεται η συσσώρευση λίπους και το δέρμα σας γίνεται πιο στιλπνό και φωτεινό.
 • ΔΩΡΟ Φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα.
 • ΔΩΡΟ Συνεδρία φυσικοθεραπείας στο χώρο σας, διάρκειας 45 λεπτών.

Περιγραφή

Γενικότερες πληροφορίες για το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας

Το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας γίνεται με αισθητήρα καταγραφής των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου και των εντέρων και ηλεκτρονικό υπολογιστή όπου συνδεόμενος ο εξεταζόμενος μπορεί να στείλει με FEEDBACK τα πεδία του στομάχου και των εντέρων. Τα πεδία αυτά καταγράφονται αποκρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται στο λογισμικό σύστημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η εξέταση ολοκληρώνεται εργαστηριακά μετά την λήψη των πεδίων με την ανίχνευση συμβατότητας ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου – εντέρων με πεδία τροφών. Από την συμβατότητα του εύρους των πεδίων προκύπτει η θετική μεταβολίσιμη τροφή που βοηθάει την πεπτική λειτουργία ενζυμικά, την απορρόφηση και διάσπαση των λιπιδίων ως καταλύτης ή η αρνητική μη μεταβολίσιμη επαρκώς τροφή που μπλοκάρει τον μηχανισμό της πέψης, της καύσης και την καλή απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων και λιπιδίων. Το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορεί να ανιχνεύει 200 τροφές από το ελληνικό διατροφολόγιο, εξατομικευμένα για τον κάθε οργανισμό και για όλες τις κατηγορίες τροφίμων όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, όσπρια, κρέατα, ψάρια και συνήθη άλλα τρόφιμα.

Η μέθοδος είναι αξιόπιστη βάσει της πιστοποίησης ISO DIN EN ISO 13485 που προκύπτει από την επιστημονική μελέτη βάσει βιβλιογραφικής αναφοράς με 87,5% αξιοπιστία.

Η εξέταση επαναλαμβάνεται προαιρετικά μετά το πέρας του εξαμήνου για τον έλεγχο της διαβάθμισης και την ανίχνευση των ουδετέρων τροφών και των παραγώγων τους που προέκυψαν στην πρώτη φάση της εξέτασης. Η τηλεμετρική εξέταση δυσανεξίας τροφών αφορά στην αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών (δυσπεψία) στην ευκολότερη απώλεια βάρους σε συνδυασμό με εξατομικευμένο διαιτολόγιο και στη καλύτερη αφομοίωση της ζωτικής ενέργειας μέσω της καλύτερης πεπτικής λειτουργίας. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του τεστ μπορούν να ανιχνεύονται τροφικές αλλεργίες δηλαδή υπερευαίσθητες τροφές που όταν καταναλώνονται συνδυαστικά και ταυτοχρόνως συνεργούν και δημιουργούν πεπτικές διαταραχές και σύνδρομα όπως δυσπεψία, φουσκώματα, καούρες, δυσκοιλιότητα και άλλες αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.

Η γνησιότητα του τεστ τροφικής δυσανεξίας απαιτεί την εξαίρεση αλκοολούχων και αναψυκτικών ποτών καθότι ο οργανισμός αναγνωρίζει και διασπά μόνο φυσικά στοιχεία και όχι συντηρητικά συστατικά στοιχεία και καθαρή αλκοόλη που επηρεάζουν αρνητικά το νευρικό σύστημα που ελέγχει και το πεπτικό σύστημα και όλα τα συστήματα του οργανισμού.

ΔΩΡΟ μία Φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, κ.α) με ειδική συσκευή θερμικής ανίχνευσης φλεγμονών.

ΔΩΡΟ μία Συνεδρία φυσικοθεραπείας στο χώρο σας, διάρκειας 45 λεπτών, με φορητό εξοπλισμό laser, υπερήχων, ηλεκτροθεραπείας, ηλεκτρομάλαξης & θεραπευτικής μάλαξης τοπικά.