Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Αδυνάτισμα: 28€ για ένα 4πλό τεστ Τροφικής Δυσανεξίας και Βοτάνων στο Χώρο σας, με έλεγχο τροφών που ευνοούν τον μεταβολισμό, ανίχνευση αλλεργιών σε τροφές, ανίχνευση παρασίτων, μικροοργανισμών και φλεγμονών, από την Body and Health! Αρχική 175€

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€175
Έκπτωση
84%
Κερδίζεις
147.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο και για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε ένα (x) Κατ οίκον τετραπλό τεστ Τροφικής Δυσανεξίας & Βοτάνων που περιλαμβάνει:
  • x.έλεγχο τροφών που ευνοούν τον μεταβολισμό,
  • x.ανίχνευση αλλεργιών σε τροφές,
  • x.ανίχνευση παρασίτων,
  • x.ανίχνευση μικροοργανισμών και φλεγμονών.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή).
 • Η προσφορά αφορά το λεκανοπέδιο της Αττικής (για μακρινές περιοχές επικοινωνήστε με την επιχείρηση για να ελέγξετε διαθεσιμότητα).
 • Για κάθε επιπλέον άτομο υπάρχει ελάχιστη συνδρομή x€.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Τετραπλό τεστ δυσανεξίας στο χώρο σας για να βρείτε τους συνδυασμούς τροφών που ευνοούν τον μεταβολισμό σας, αλλεργίες σε κάποιες τροφές ή φυσικά στοιχεία, παράσιτα, μικροοργανισμούς & φλεγμονές
 • Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο! Μάθετε ποιές τροφές σας προκαλούν αύξηση βάρους & ποιες βοηθούν στην καύση των λιπιδίων.
 • Η τηλεμετρική μέθοδος τροφικής δυσανεξίας βασίζεται στον προσδιορισμό διαφορετικών για κάθε οργανισμό επιβλαβών τροφών μετρώντας τη σχέση και τη συμβατότητά τους με τα μαγνητικά πεδία των ιστών, με στόχο τον εντοπισμό και περιορισμό των τροφών αυτών.
 • Η εφαρμογή & εκτίμηση γίνεται μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (ScannerBody) με ανίχνευση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του σώματος σας.

Περιγραφή

28€ για ένα 4πλό τεστ Τροφικής Δυσανεξίας και Βοτάνων στο Χώρο σας, με έλεγχο τροφών που ευνοούν τον μεταβολισμό, ανίχνευση αλλεργιών σε τροφές, ανίχνευση παρασίτων, μικροοργανισμών και φλεγμονών, από την Body and Health! Αρχική 175€

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Ανίχνευση συνδυασμού των τροφών που ευνοούν το μεταβολισμό  και την καύση των λιπιδίων, αρχικής αξίας 60€ σε συνδυασμό με ανίχνευση των ωφέλιμων βοτάνων.

Ανίχνευση δευτερογενών αλλεργιών σε τροφές ή φυσικά στοιχεία που συνεργούν αρνητικά στον οργανισμό, αρχικής αξίας 40€.

Ανίχνευση παρασίτων μικροοργανισμών (μύκητες – βακτήρια) δυσμενών στην πεπτική λειτουργία, αρχικής αξίας 30€, με δυνατότητα αποπαρασίτωσης με Ιονισμό extra  - αποτοξίνωση, με ελάχιστη συνδρομή 10€.

Ανίχνευση φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα (οσφυαλγία, αυχενικό σύνδρομο, θλάσεις κ.τ.λ)με εξειδικευμένη συσκευή ανίχνευσης φλεγμονών, αρχικής αξίας 45€.

Γενικότερες πληροφορίες για το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας

Το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας γίνεται με αισθητήρα καταγραφής των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου και των εντέρων και ηλεκτρονικό υπολογιστή όπου συνδεόμενος ο εξεταζόμενος μπορεί να στείλει με FEEDBACK τα πεδία του στομάχου και των εντέρων. Τα πεδία αυτά καταγράφονται αποκρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται στο λογισμικό σύστημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η εξέταση ολοκληρώνεται εργαστηριακά μετά την λήψη των πεδίων με την ανίχνευση συμβατότητας ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου – εντέρων με πεδία τροφών. Από την συμβατότητα του εύρους των πεδίων προκύπτει η θετική μεταβολίσιμη τροφή που βοηθάει την πεπτική λειτουργία ενζυμικά, την απορρόφηση και διάσπαση των λιπιδίων ως καταλύτης ή η αρνητική μη μεταβολίσιμη επαρκώς τροφή που μπλοκάρει τον μηχανισμό της πέψης, της καύσης και την καλή απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων και λιπιδίων. Το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορεί να ανιχνεύει 200 τροφές από το ελληνικό διατροφολόγιο, εξατομικευμένα για τον κάθε οργανισμό και για όλες τις κατηγορίες τροφίμων όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, όσπρια, κρέατα, ψάρια και συνήθη άλλα τρόφιμα.

Η μέθοδος είναι αξιόπιστη βάσει της πιστοποίησης ISO DIN EN ISO 13485 που προκύπτει από την επιστημονική μελέτη βάσει βιβλιογραφικής αναφοράς με 87,5% αξιοπιστία.

Η εξέταση επαναλαμβάνεται προαιρετικά μετά το πέρας του εξαμήνου για τον έλεγχο της διαβάθμισης και την ανίχνευση των ουδετέρων τροφών και των παραγώγων τους που προέκυψαν στην πρώτη φάση της εξέτασης. Η τηλεμετρική εξέταση δυσανεξίας τροφών αφορά στην αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών (δυσπεψία) στην ευκολότερη απώλεια βάρους σε συνδυασμό με εξατομικευμένο διαιτολόγιο και στη καλύτερη αφομοίωση της ζωτικής ενέργειας μέσω της καλύτερης πεπτικής λειτουργίας. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του τεστ μπορούν να ανιχνεύονται τροφικές αλλεργίες δηλαδή υπερευαίσθητες τροφές που όταν καταναλώνονται συνδυαστικά και ταυτοχρόνως συνεργούν και δημιουργούν πεπτικές διαταραχές και σύνδρομα όπως δυσπεψία, φουσκώματα, καούρες, δυσκοιλιότητα και άλλες αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.

Η γνησιότητα του τεστ τροφικής δυσανεξίας απαιτεί την εξαίρεση αλκοολούχων και αναψυκτικών ποτών καθότι ο οργανισμός αναγνωρίζει και διασπά μόνο φυσικά στοιχεία και όχι συντηρητικά συστατικά στοιχεία και καθαρή αλκοόλη που επηρεάζουν αρνητικά το νευρικό σύστημα που ελέγχει και το πεπτικό σύστημα και όλα τα συστήματα του οργανισμού.

Η εταιρία “Body and Health” ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Body and Health]
5 out of 5 (based on 1 ratings)