Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Spa Μασάζ: 25€ για 45 λεπτά Full Body Massage με αιθέρια έλαια και 45 λεπτά Φυσικοθεραπεία για όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα, με αξιολόγηση και ανίχνευση φλεγμονών, για ένα άτομο και ΔΩΡΟ με την αγορά 2 κουπονιών ένα Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας, από το Πολυδύναμο Κέντρο Body and Health στους Αμπελόκηπους! Αρχική 100€

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€100
Έκπτωση
75%
Κερδίζεις
75.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε x λεπτά Full Body Massage με αιθέρια έλαια και x λεπτά Φυσικοθεραπεία για όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα, με αξιολόγηση και ανίχνευση φλεγμονών, για ένα άτομο.
 • ΔΩΡΟ με την αγορά x κουπονιών ένα Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή) - Για την εξαργύρωση των δώρων ενδέχεται να χρειαστεί να κλείσετε επιπλέον ραντεβού.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Απολαύστε 45 λεπτά Full Body Massage με αιθέρια έλαια για απόλυτη χαλάρωση και 45 λεπτά Φυσικοθεραπεία για όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα με αξιολόξηση και ανίχνευση φλεγμονών!
 • Συνολικά 90 λεπτά απόλυτης χαλάρωσης, ευεξίας, αναζωογόνησης και ανακούφισης από πόνους.
 • ΔΩΡΟ με την αγορά 2 κουπονιών ένα Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας.

Περιγραφή

- 45 λεπτά Full Body Massage με αιθέρια έλαια

- 45 λεπτά Φυσικοθεραπεία για όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα, με αξιολόγηση και ανίχνευση φλεγμονών

- ΔΩΡΟ με την αγορά 2 κουπονιών ένα Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας

Η εταιρία Body and Health ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.