Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Υπηρεσίες: 25€ για απολύμανση χώρων έως 200τμ με σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας - Χορηγείται Πιστοποιητικό Απολύμανσης

Βάγιος Τερψιθέας 7, Γαλάτσι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€60
Έκπτωση
58%
Κερδίζεις
35.00

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε μία (x) απολύμανση κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας ή μία (x) απολύμανση σε μονοκατοικίες, γραφεία, εστιατόρια, αποθήκες έως xτμ
 • Με σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.
 • Χορηγείται και Πιστοποιητικό Απολύμανσης.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού x ημέρες νωρίτερα με την επιχείρηση (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας).
 • Για αλλαγή του ραντεβού επικοινωνήστε με την επιχείρηση τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα.
 • Εφόσον γίνει η Απολύμανση του Κοινόχρηστου Χώρου της Πολυκατοικίας το κόστος για κάθε επιπλέον διαμέρισμα που επιθυμεί κάποιος να κάνει απολύμανση θα ανέρχεται στα x€ τα οποία τα δίνετε απευθείας στην επιχείρηση.
 • Απαιτείται η επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Απολύμανση του χώρου σας στην καλύτερη τιμή!
 • Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης.
 • Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες, το ειδικό συνεργείο βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, ενδεδειγμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.
 • Χορηγείται και ειδικό Πιστοποιητικό Απολύμανσης για οποιαδήποτε υγειονομική και αστυνομική αρχή.

Περιγραφή

Απολύμανση Διαμερίσματος ή Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας με σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας μόνο με 25€ - Χορηγείται και Πιστοποιητικό Απολύμανσης! Αρχική 60€

Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους όπου συγχρωτίζονται πολλά άτομα (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης-μικροβιοκτονίας

Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου, ενώ επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, για τον σκοπό αυτό από τους έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας μας.

Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες, το ειδικό συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα,  ενδεδειγμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Με την πρόληψη και την άμεση επέμβαση, σας εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα και χορηγούμε Πιστοποιητικό Εντομοκτονιών και  Μυοκτονιών.

Ο ΒΑΓΙΟΣ με 30ετή εμπειρία στο χώρο τον αποχετεύσεων, καθαρίζει τις αποχετεύσεις και απολυμαίνει πολυκατοικίες χρησιμοποιώντας επαγγελματικά μέσα αποχέτευσης και απολύμανσης, εξυπηρετώντας όλη την περιοχή της Αττικής.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Βάγιος]

item has less then 1 vote