Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Μαλλιά: 24,90€ για ολόισια μαλλιά με τη νέα ισιωτική θεραπεία Φυτικής Κερατίνης, Βιολογικής Καλλιέργειας, η μοναδική που γίνεται χωρίς γάντια, στο Πράσινο Κομμωτήριο, Ζωγράφου! Αρχική 150€

Πράσινο Κομμωτήριο Μικράς Ασίας 71, Γουδή

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€150
Έκπτωση
83%
Κερδίζεις
125.10

Για γυναίκες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε μία (x) Εφαρμογή με τη νέα ισιωτική θεραπεία «Φυτικής Κερατίνης», Βιολογικής Καλλιέργειας, για ολόισια μαλλιά.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας (Δευτέρα – Σάββατο x.x-x.x).
 • Απαιτείται η επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ολόισια μαλλιά με τη νέα ισιωτική θεραπεία «Φυτικής Κερατίνης», Βιολογικής Καλλιέργειας!
 • Η μοναδική που γίνεται χωρίς γάντια, 100% ασφαλή προϊόντα.
 • Το αποτέλεσμα διαρκεί 12-16 εβδομάδες.
 • Το σύστημα εμποτίζει την κερατίνη σε βάθος στην τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια, λεία και εξαιρετικά λαμπερά.
 • Προοδευτική θεραπεία: όσο περισσότερο χρησιμοποιείται τόσο περισσότερο διαρκεί το αποτέλεσμα.
 • Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό!

Περιγραφή

24,90€ για ολόισια μαλλιά με τη νέα ισιωτική θεραπεία Φυτικής Κερατίνης, Βιολογικής Καλλιέργειας, η μοναδική που γίνεται χωρίς γάντια, στο Πράσινο Κομμωτήριο, Ζωγράφου! Αρχική 150€

Το Πράσινο Κομμωτήριο σας προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της διάγνωσης και της περιποίησης της τρίχας χαρίζοντάς σας πλούσια μαλλιά γεμάτα υγεία. Στο Πράσινο Κομμωτήριο χρησιμοποιούν μόνο επιλεγμένα προϊόντα για τις ανταύγεια ή την βαφή σας και όλες οι τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούνται έχουν εγγυημένα μοναδικά αποτελέσματα Οι φυτικές επαγγελματικές βαφές κερδίζουν συνεχώς έδαφος στα κομμωτήρια και έχουν αρχίσει να κάνουν συστηματικά εντονότερη την εμφάνισή τους στην αγορά. Σύμφωνα με τον Francois, ιδιοκτήτη κομμωτηρίου και καθηγητή σε σχολή κομμωτικής, περίπου το 40% των πελατισσών του έχουν αντικαταστήσει τη χημική βαφή με κάποια φυτική. «Κυρίως οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, που είναι αναγκασμένες να καλύπτουν τα λευκά κάθε 20 μέρες, προτιμούν τις φυτικές, για να μειώσουν τις επιπτώσεις στην υγεία τους», παρατηρεί.

Οι βαφές του Πράσινου Κομμωτηρίου έχουν 100% κάλυψη και λευκών μαλλιών. Επίσης είναι:

100% άοσμες.
Χωρίς παραφίνες.
Χωρίς αμμωνία.
Χωρίς parabens.
Χωρίς παράγωγα φορμαλδεΰδης.
Χωρίς οινόπνευμα.
Χωρίς τεχνικές χρωστικές

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Πράσινο Κομμωτήριο]
5 out of 5 (based on 1 ratings)