Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Spa Μασάζ: 24€ για ένα Βιοενεργειακό Πρόγραμμα Ολιστικού Μασάζ και Φυσικοθεραπείας, συνολικής διάρκειας 120 λεπτών, για δύο άτομα στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα και Ρεφλεξολογία πέλματος με διαδερμικό ερεθισμό για χαλάρωση των μυών και των νεύρων, εξάλειψη μυοσκελετικών πόνων και φλεγμονών και ΔΩΡΟ ανίχνευση φλεγμονών με ειδική συσκευή ή ένα τεστ δυσανεξίας τροφών με τηλεμετρική μέθοδο, στο Body and Health! Αρχική 100€

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€100
Έκπτωση
76%
Κερδίζεις
76.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα (x) Βιοενεργειακό Πρόγραμμα Ολιστικού Μασάζ και Φυσικοθεραπείας, συνολικής διάρκειας x λεπτών, για δύο άτομα στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα & Ρεφλεξολογία πέλματος με διαδερμικό ερεθισμό για αντανακλαστική χαλάρωση μυών & νεύρων, εξάλειψη μυοσκελετικών πόνων και φλεγμονών, υγεία & ευεξία.
 • ΔΩΡΟ ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα με εξειδικευμένη ιατρική συσκευή ή ένα τεστ δυσανεξίας τροφών με τηλεμετρική μέθοδο.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή).
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Βιοενεργειακό Πρόγραμμα Ολιστικού Μασάζ και Φυσικοθεραπείας & Ρεφλεξολογία πέλματος με διαδερμικό ερεθισμό για χαλάρωση των μυών και των νεύρων, εξάλειψη μυοσκελετικών πόνων και φλεγμονών!
 • Για δύο άτομα στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα, συνολικής διάρκειας 120 λεπτών.
 • ΔΩΡΟ Ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα με εξειδικευμένη ιατρική συσκευή ή ένα τεστ δυσανεξίας τροφών με τηλεμετρική μέθοδο .

Περιγραφή

Βιοενεργειακό Πρόγραμμα Ολιστικού Μασάζ και Φυσικοθεραπείας και Ρεφλεξολογία πέλματος με διαδερμικό ερεθισμό.

ΔΩΡΟ: Ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα με εξειδικευμένη ιατρική συσκευή, εντελώς πρωτοποριακή ή ένα τεστ δυσανεξίας τροφών με τηλεμετρική μέθοδο.

Για δύο άτομα στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα, συνολικής διάρκειας 120 λεπτών.

Η εταιρία Body and Health ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Body and Health]

item has less then 1 vote