Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Υπηρεσίες: 20€ για Απολύμανση Διαμερίσματος ή Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας με ειδικά σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από Υπουργείο Γεωργίας, χορηγείται και Πιστοποιητικό Απολύμανσης, από την εταιρεία Απολυμαντική - Αποφρακτική Σ.Κ.! Αρχική 60€

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ Σ.Κ. Αμισού 10, Νέα Ιωνία

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€60
Έκπτωση
67%
Κερδίζεις
40.00

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε μία (x) Απολύμανση ενός Διαμερίσματος ή του Κοινόχρηστου Χώρου μίας Πολυκατοικίας με σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.
 • Η προσφορά αφορά τον ψεκασμό απεντόμωσης, απολύμανσης, έως x τμ.
 • Χορηγείται Πιστοποιητικό Απολύμανσης.
 • Εφόσον υπάρχει πρόβλημα με ψιλή κατσαρίδα και κριθεί απαραίτητο από τον ειδικό, στην περιοχή της κουζίνας γίνεται και εφαρμογή με ειδικό GEL για τον περιορισμό του προβλήματος.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε με την επιχείρηση για ραντεβού στο x, x (Δευτέρα – Παρασκευή x.x-x.x, Σάββατο x.x-x.x) - Για αλλαγή του ραντεβού επικοινωνήστε με την επιχείρηση τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα.
 • Εφόσον γίνει η απολύμανση του κοινόχρηστου χώρου της πολυκατοικίας το κόστος για κάθε επιπλέον διαμέρισμα που επιθυμεί κάποιος να κάνει απολύμανση θα ανέρχεται στα x€ τα οποία τα δίνετε απευθείας στην επιχείρηση.
 • Το κουπόνι εξαργυρώνεται στο χώρο σας.
 • Εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής χωρίς επιπλέον χρέωση (Δυτικά - Βόρεια - Νότια - Ανατολικά Προάστια, Πειραιάς, Υπόλοιπο Πειραιά και Κέντρο Αθήνας) - Για πολύ απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής υπάρχει μικρή επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία (x€ έως x€).
 • Απαιτείται η επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης.
 • Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες, το ειδικό συνεργείο βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, ενδεδειγμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.
 • Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας Απολυμαντική-Αποφρακτική εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα.
 • Χορηγείται Πιστοποιητικό Απολύμανσης για  οποιαδήποτε υγειονομική και αστυνομική αρχή.

Περιγραφή

Ο ψεκασμός απεντόμωσης, απολύμανσης,  έως και 200 τμ καλύπτει τις περιοχές:

- Μπαλκόνια (εξωτερικούς τοίχους, δάπεδα και υδρορροές).

- Μπάνιο (σιφώνια, νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, πίσω και κάτω από συσκευές). 

- Κουζίνα (νιπτήρες, πίσω και κάτω από συσκευές).

- Παράθυρα και σήτες

- Μπαλκονόπορτες

- Αποθήκη - πατάρια εντός και εκτός του σπιτιού και όπου κριθεί απαραίτητο σύμφωνα με τον υπεύθυνο εφαρμογής.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ Σ.Κ.

Η εταιρεία με την πολυετή πείρα της στις υπηρεσίες απολυμάνσεων και αποφράξεων αποχετεύσεων είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε είδους εργασία στους αγωγούς και τους χώρους της πολυκατοικία σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της εποχής είναι σε θέση να παρέχουν κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Εμπιστευθείτε τους για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης και αν αντιμετωπίζετε καθώς μπορούμε να αναλάβουν:

Αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων

Καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων

Εγκατάσταση αγωγών και φρεατίων

Εκκενώσεις και καθαρισμούς βόθρων

Ξεβούλωμα σε νιπτήρες, λεκάνες, νεροχύτες

Καθαρισμοί δεξαμενών

Έλεγχος αγωγών αποχέτευσης με κάμερα

Επισκευές αποχετευτικών δικτύων

Συντήρηση αποχετεύσεων

Πληροφορίες Επιχείρησης


item has less then 1 vote