Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Ομορφιά: 20€ από 50€ για 10 συνεδρίες Solarium, διάρκειας έως 25 λεπτά η καθεμία, με ολοκαίνουριες λάμπες, στο Fitness Club στην Καλλιθέα (Νότια Προάστια), Έκπτωση 60%!

Fitness Club Σαπφούς 143, Καλλιθέα

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€50
Έκπτωση
60%
Κερδίζεις
30.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η πρώτη επίσκεψη για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την καταληκτική ημερ/νία εξαργύρωσης του κουπονιού.
 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε δέκα (x) συνεδρίες Solarium στο Fitness Club στην Καλλιθέα (Νότια Προάστια).
 • Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι έως x λεπτά με ολοκαίνουριες λάμπες!
 • Η προσφορά αφορά ξαπλωτό μηχάνημα solarium.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια είτε για προσωπική χρήση, είτε με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες νωρίτερα (ώρες επικοινωνίας για ραντεβού και ενημέρωση Δευτέρα με Παρασκευή: x:x-x:x, x:x-x:x) στο x x και για ακύρωση ραντεβού ενημέρωση μία ημέρα πριν.
 • Μέσος όρος εξυπηρέτησης x άτομα ημερησίως.
 • Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή x.x-x.x και Σάββατο x.x-x.x.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Αποκτήστε γρήγορα ένα ομοιόμορφο, υγιές και ασφαλές μαύρισμα!
 • Tροπικό μαύρισμα προτού αρχίσει η θερινή σεζόν.
 • Το σολάριουμ επίσης βοηθά στα εξής: Βελτίωση της ακμής και της ψωρίασης Αύξηση και παραγωγή της βιταμίνης D3 που είναι υπεύθυνη για την υγιή κατάσταση των οστών Ενδυνάμωση της ψυχικής ηρεμίας του ανθρώπου Μείωση καρδιακών και αγγειακών παθήσεων Μείωση της πίεσης του αίματος Μείωση της χοληστερόλης. Θεραπεία νευροδερματίτιδας Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Περιγραφή

20€ από 50€ για 10 συνεδρίες Solarium, διάρκειας έως 25 λεπτά η καθεμία, με ολοκαίνουριες λάμπες, στο Fitness Club στην Καλλιθέα (Νότια Προάστια), Έκπτωση 60%!

20€ από 50€ για 10 συνεδρίες Solarium, διάρκειας έως 25 λεπτά η καθεμία, με ολοκαίνουριες λάμπες, στο Fitness Club στην Καλλιθέα (Νότια Προάστια), Έκπτωση 60%!

Οδηγίες και προστασία:

Κατάλληλο πάνω από 18 ετών.

Φοράτε πάντα προστατευτικά γυαλιά.

Δεν χρησιμοποιείτε παράλληλα άρωμα, δεν φοράτε κοσμήματα.

Ξεκινήστε με μικρό χρόνο και αυξήστε σταδιακά, μην κάνετε πάνω από 3 την εβδομάδα.

Απολεπίστε με peeling το σώμα σας για καλύτερο αποτέλεσμα.

Αποφύγετε αν είστε αλλεργικός στον ήλιο, αν έχετε προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία σας, αποφύγετε σε γαλουχία και σε περίοδο εγκυμοσύνης, αποφύγετε αν είστε ήδη ηλιοκαμένη/ος και αν έχετε προβλήματα δέρματος.

Στο Fitness Club στην Καλλιθέα, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο, θα βρείτε κάθε λύση εκγύμνασης, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Εργομετρικά μηχανήματα, ομαδικά προγράμματα και εξειδικευμένοι γυμναστές, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε με ασφάλεια. Επιλέξτε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν, και αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τη γυμναστική, βελτιώνοντας την υγεία και την εμφάνισή σας.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Fitness Club]

item has less then 1 vote