Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Υγεία: 20€ από 50€ για μία Ατομική Συνεδρία Ψυχοθεραπείας επικεντρωμένη στο θέμα που σας απασχολεί, για να καταπολεμήσετε φόβους, άγχος, κρίσεις πανικού, ψυχοσωματικές ενοχλήσεις, διαπροσωπικά προβλήματα ή 150€ από 500€ για δέκα Συνεδρίες, στο Εργαστήρι Προσωπικής και Οικογενειακής Ανάπτυξης και Θεραπείας Exelisomai! Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν στο χώρο της επιχείρησης ή μέσω Skype

Εργαστήρι Προσωπικής και Οικογενειακής Ανάπτυξης και Θεραπείας Exelisomai Ζαΐμη 34, Μουσείο

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

20.00

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€50
Έκπτωση
60%
Κερδίζεις
30.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ταντεβού).
 • Επιλογές κουπονιών:
  • Κουπόνι x€ (από x€) για μία (x) Ατομική Συνεδρία Ψυχοθεραπείας επικεντρωμένη στο θέμα που σας απασχολεί, στο Εργαστήρι Προσωπικής & Οικογενειακής Ανάπτυξης και Θεραπείας ή μέσω Skype.
  • Κουπόνι x€ (από x€) για δέκα (x) Ατομικές Συνεδρίες Ψυχοθεραπείας επικεντρωμένες στο θέμα που σας απασχολεί, στο Εργαστήρι Προσωπικής & Οικογενειακής Ανάπτυξης και Θεραπείας ή μέσω Skype.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (και για δώρο).
 • Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια x λεπτά.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες & άνδρες.
 • Ο κάτοχος του κουπονιού οφείλει να προσέλθει x λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίας.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα στο x (Δευτέρα- Παρασκευή x.x-x.x) και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Νιώθετε μια συνεχή κούραση και πίεση, ενώ τα καθημερινά προβλήματα σας καταβάλλουν; Έφτασε η ώρα να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας!!
 • Ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας για να μάθετε να διαχειρίζεστε το άγχος σας απέναντι στις κρίσιμες στιγμές που βιώνετε, να περιορίζετε τις έντονες συγκρούσεις και τους καβγάδες με τους ανθρώπους γύρω σας.
 • Δυνατότητα ατομικής ψυχοθεραπείας μέσω skype.
 • Αναζητήστε και δοκιμάστε νέες λύσεις αντιμετωπίζοντας τα προβλήματά σας.
 • Κάντε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας σε καταπληκτική τιμή!

Περιγραφή

Πολύ συχνά οι άνθρωποι εύχονται να μπορούσαν να αλλάξουν τις δύσκολες συνθήκες της ζωής τους, αλλά δεν γνωρίζουν τον τρόπο.

Μερικά από τα συνηθέστερα προβλήματα για τα οποία μπορεί κάποιος να αναζητήσει βοήθεια είναι:

- Προβλήματα σχέσεων (προσωπικών, επαγγελματικών)

- Συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός μας

- Προβλήματα Γάμου

- Προσωπική Ανάπτυξη-Αυτογνωσία-Εξέλιξη - Αυτοεκτίμηση -Αυτοβελτίωση -Προγραμματισμός και Στόχος

- Αισθήματα απαισιοδοξίας, μοναξιάς και έλλειψη νοήματος

- Διαταραχές Διάθεσης

- Διαχείριση θυμού

- Άγχος-Στρες

- Κατάθλιψη, Μελαγχολία

- Κρίσεις Πανικού

- Απεξάρτηση ουσιών & αλκοόλ

- Διατροφικές Διαταραχές, Βουλιμία, Ανορεξία

- Εθισμός στο διαδίκτυο

- Διαζύγιο

- Επιλόχεια κατάθλιψη

- Ενδοοικογενειακή βία

- Παραβατικότητα εφήβων και επιθετικότητα

- Δυσκολίες που προκύπτουν από τους διάφορους ρόλους που καλείται κανείς να αναλάβει καθημερινά (ως γονιός, σύντροφος, φίλος, παιδί, εργαζόμενος, κ.λπ.)

Μέσα από τη συμβουλευτική διαδικασία και  τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή ξεκινάει η πολύ προσωπική διαδρομή του κάθε ανθρώπου προς την αυτοέκφραση, την αυτογνωσία, την προσωπική εξέλιξη. Το άτομο έρχεται σε επαφή με τον εαυτό του, αποκτά την επίγνωση των συναισθηματικών του αναγκών και θέτει στόχους που θα το βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματός του, την προσωπική του ωρίμανση και αυτοπραγμάτωση.

Λίγα λόγια για το Εργαστήρι:

Το Εργαστήρι Προσωπικής και Οικογενειακής Ανάπτυξης και Θεραπείας έχει στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και οικογενειών. Για το σκοπό αυτό διοργανώνει σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, και διαλέξεις. Το Εργαστήρι επίσης δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας, σύμφωνα με τις αρχές της Ομαδικής Ανάλυσης. Απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό προσφέροντας δυνατότητες για βιωματική μάθηση, αυτογνωσία, προσωπική ανάπτυξη, ψυχοκοινωνική υποστήριξη και θεραπεία.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

- Ατομική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων

- Ομαδική Ψυχοθεραπεία

- Συμβουλευτική Ζεύγους και Οικογένειας

- Ψυχοθεραπεία Ζεύγους-Οικογένειας

- Ομάδες Σχολών Γονέων

- Βιωματικές Ομάδες Αυτογνωσίας-Προσωπικής Ανάπτυξης

- Ομάδες αυτογνωσίας

- Εξ' αποστάσεως Συμβουλευτική

- Βιωματικά σεμινάρια: (έχουν στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την διερεύνηση, την επαφή, την αλληλεπίδραση σε σχέση με το θέμα)