Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Spa Μασάζ: 19€ για ένα Χαλαρωτικό Πρόγραμμα Μασάζ, 2 ατόμων ταυτόχρονα, με Πρωτοποριακό, Χειρωνακτικό massage wave (με δονήσεις) και Θιβετιανό μασάζ με βεντούζα ατμού, μαζί με Θερμοσάουνα, διάρκειας 100 λεπτών, για απόλυτη χαλάρωση και ευεξία ΚΑΙ ΔΩΡΟ ένα τεστ Φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησηςκαι ανίχνευσης φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα, στο Body and Health! Αρχική 80€

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€80
Έκπτωση
76%
Κερδίζεις
61.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα Χαλαρωτικό Πρόγραμμα Μασάζ, δύο (x) ατόμων ταυτόχρονα, διάρκειας x λεπτών και περιλαμβάνει:
  • Πρωτοποριακό, Χειρωνακτικό massage wave (με δονήσεις),
  • Θιβετιανό μασάζ με βεντούζα ατμού,
  • Θερμοσάουνα.
 • ΔΩΡΟ ένα (x) τεστ φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης και ανίχνευσης φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ρευματισμοί κ.λπ.) με εξειδικευμένη συσκευή (τεσλόμετρο πόνου – φλεγμονής) από πτυχιούχο Φυσικοθεραπευτή.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Το πρόγραμμα για δύο άτομα ταυτόχρονα, πραγματοποιείται στην ίδια αίθουσα θεραπείας.
 • Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή).
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Σουηδικό μασάζ με δονήσεις και Θιβετιανό μασάζ με βεντούζα ατμού, μαζί με θερμοσάουνα, για δύο άτομα ταυτόχρονα!
 • Πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 100 λεπτών, για άνδρες και γυναίκες.
 • Απόλυτη χαλάρωση σε βάθος, αποτοξίνωση και μοναδική αίσθηση ευεξίας.
 • ΔΩΡΟ ένα τεστ φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης και ανίχνευσης φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ρευματισμοί κ.λπ.) με εξειδικευμένη συσκευή (τεσλόμετρο πόνου – φλεγμονής) από πτυχιούχο Φυσικοθεραπευτή.

Περιγραφή

Χαλαρωτικό Πρόγραμμα Μασάζ, δύο ατόμων ταυτόχρονα, που περιλαμβάνει:

- Massage Wave που συνδυάζει χειρισμούς σουηδικού μασάζ (θωπείες, ζυμώματα, ρολαρίσματα κ.λπ.) με δονήσεις για βαθύτερη επίδραση και αφύπνιση των αισθήσεων με τη συνδρομή αιθέριων ελαίων.

- Θιβετιανό μασάζ με βεντούζα ατμού που αποτελεί μια πρωτοποριακή εμπειρία, με βαθύτερη επίδραση στους ιστούς, καθώς ειδική βεντούζα καουτσούκ με εκπομπή ατμού «σαρώνει» με το χέρι του μασέρ τις μεγάλες μυϊκές ομάδες (πλάτη, μηρούς κ.λπ), χαρίζοντας την μοναδική αίσθηση θερμότητας με ατμό και την βαθύτερη χαλάρωση και υπεραιμία (αιμάτωση) των ιστών σε βάθος, μαζί με αποτοξίνωση και διάνοιξη των πόρων του δέρματος.

- Θερμοσάουνα από ειδική ιατρική συσκευή με ζώνες θερμότητας και την επίδραση Hot towel με θερμαινόμενες πετσέτες.

ΔΩΡΟ ένα τεστ φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης και ανίχνευσης φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ρευματισμοί κ.λπ.) με εξειδικευμένη συσκευή (τεσλόμετρο πόνου – φλεγμονής) από πτυχιούχο Φυσικοθεραπευτή του Κέντρου Body and Health.

Η εταιρία Body and Health ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Body and Health]

item has less then 1 vote