Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Υγεία: 19€ για ένα τεστ Τροφικής Δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο, για έλεγχο των τροφών που ευνοούν τον μεταβολισμό, προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους, κυτταρίτιδα και πεπτικά προβλήματα, ΜΕ ΔΩΡΟ 30 λεπτά Full Body Massage ή 60 λεπτά Ηλεκτροσάουνα για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στο Body and Health! Αρχική 90€

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€90
Έκπτωση
79%
Κερδίζεις
71.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε ένα (x) Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας, μία νέα τηλεμετρική μέθοδος που εξετάζει όλες τις κατηγορίες τροφών, όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, φρούτα, λαχανικά και συνδυασμούς τροφών.
 • ΔΩΡΟ x λεπτά Full Body Massage ή x λεπτά Ηλεκτροσάουνα για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή).
 • Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία της Body & Health ή με αποστολή με ΕΛΤΑ, εντός x εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα πραγματοποιήσετε το τεστ.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Τεστ τροφικής δυσανεξίας για να βρείτε τους συνδυασμούς τροφών που ευνοούν τον μεταβολισμό σας και θα διώξουν τα περιττά κιλά.
 • Με τηλεμετρική μέθοδο!
 • Μάθετε ποιές τροφές σας προκαλούν αύξηση βάρους, κυτταρίτιδα και πεπτικές διαταραχές.
 • ΔΩΡΟ 30 λεπτά Full Body Massage ή 60 λεπτά Ηλεκτροσάουνα για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
 • Η τηλεμετρική μέθοδος τροφικής δυσανεξίας βασίζεται στον προσδιορισμό διαφορετικών για κάθε οργανισμό επιβλαβών τροφών μετρώντας τη σχέση και τη συμβατότητά τους με τα μαγνητικά πεδία των ιστών, με στόχο τον εντοπισμό και περιορισμό των τροφών αυτών.
 • Η εφαρμογή & εκτίμηση γίνεται μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (ScannerBody) με ανίχνευση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του σώματος σας.

Περιγραφή

Γενικότερες πληροφορίες για το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας

Το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας γίνεται με αισθητήρα καταγραφής των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου και των εντέρων και ηλεκτρονικό υπολογιστή όπου συνδεόμενος ο εξεταζόμενος μπορεί να στείλει με FEEDBACK τα πεδία του στομάχου και των εντέρων. Τα πεδία αυτά καταγράφονται αποκρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται στο λογισμικό σύστημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η εξέταση ολοκληρώνεται εργαστηριακά μετά την λήψη των πεδίων με την ανίχνευση συμβατότητας ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου – εντέρων με πεδία τροφών. Από την συμβατότητα του εύρους των πεδίων προκύπτει η θετική μεταβολίσιμη τροφή που βοηθάει την πεπτική λειτουργία ενζυμικά, την απορρόφηση και διάσπαση των λιπιδίων ως καταλύτης ή η αρνητική μη μεταβολίσιμη επαρκώς τροφή που μπλοκάρει τον μηχανισμό της πέψης, της καύσης και την καλή απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων και λιπιδίων. Το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορεί να ανιχνεύει 200 τροφές από το ελληνικό διατροφολόγιο, εξατομικευμένα για τον κάθε οργανισμό και για όλες τις κατηγορίες τροφίμων όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, όσπρια, κρέατα, ψάρια και συνήθη άλλα τρόφιμα.

Η μέθοδος είναι αξιόπιστη βάσει της πιστοποίησης ISO DIN EN ISO 13485 που προκύπτει από την επιστημονική μελέτη βάσει βιβλιογραφικής αναφοράς με 87,5% αξιοπιστία.

Η τηλεμετρική εξέταση δυσανεξίας τροφών αφορά στην αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών (δυσπεψία) στην ευκολότερη απώλεια βάρους σε συνδυασμό με εξατομικευμένο διαιτολόγιο και στη καλύτερη αφομοίωση της ζωτικής ενέργειας μέσω της καλύτερης πεπτικής λειτουργίας.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του τεστ μπορούν να ανιχνεύονται τροφικές αλλεργίες δηλαδή υπερευαίσθητες τροφές που όταν καταναλώνονται συνδυαστικά και ταυτοχρόνως συνεργούν και δημιουργούν πεπτικές διαταραχές και σύνδρομα όπως δυσπεψία, φουσκώματα, καούρες, δυσκοιλιότητα και άλλες αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.

Η γνησιότητα του τεστ τροφικής δυσανεξίας απαιτεί την εξαίρεση αλκοολούχων και αναψυκτικών ποτών καθότι ο οργανισμός αναγνωρίζει και διασπά μόνο φυσικά στοιχεία και όχι συντηρητικά συστατικά στοιχεία και καθαρή αλκοόλη που επηρεάζουν αρνητικά το νευρικό σύστημα που ελέγχει και το πεπτικό σύστημα και όλα τα συστήματα του οργανισμού.

Η εταιρία Body and Health ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Body and Health]
5 out of 5 (based on 1 ratings)