Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Διάφορα Προϊόντα: 17,90€ για ένα Σετ Αυτοκόλλητη Ταινία Led, RGB ή Λευκή, 5 μέτρα, με τηλεχειριστήριο. H πιο οικονομική λύση για οικιακό ή επαγγελματικό φωτισμό! Αρχική 28€

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€28
Έκπτωση
36%
Κερδίζεις
10.10

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x,x€ (αρχική x€) για ένα (x) Σετ Αυτοκόλλητη Ταινία Led, RGB ή Λευκή, x μέτρα, με τηλεχειριστήριο, με παραλαβή από το κατάστημα.
  • κουπόνι x,x€ (αρχική x€) για ένα (x) Σετ Αυτοκόλλητη Ταινία Led, RGB ή Λευκή, x μέτρα, με τηλεχειριστήριο, με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής και την ταινία που επιθυμείτε (RGB ή Λευκή), (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Σετ Αυτοκόλλητης Ταινίας LED, RGB ή Λευκή, 5 μέτρων.
 • Αλλάζει χρώματα με πολλά εφέ, αλλά μπορεί να παραμείνει σταθερή και σε ένα μόνο χρώμα (μπλε, κόκκινο, πράσινο, όλα τα χρώματα μαζί).
 • Είναι εύκαμπτη και μπορεί να κοπεί ανά 9 led η 15 εκατοστά, ενώ έχει και δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης ( dimable ).
 • Χρώμα: RGB (με εναλλαγή χρωμάτων) ή Λευκό ( Cool White).
 • 60SMD LED ανά μέτρο, 300 LED συνολικά.
 • Ισχύς: 24W, 12 V , 4,8W/m

Περιγραφή

17,90€ για ένα Σετ Αυτοκόλλητη Ταινία Led, RGB ή Λευκή, 5 μέτρα, με τηλεχειριστήριο. H πιο οικονομική λύση για οικιακό ή επαγγελματικό φωτισμό! Αρχική 28€


- Αλλάζει χρώματα με πολλά εφέ αλλά μπορεί να μείνει αναμμένη και σε ένα μόνο σταθερό χρώμα ( μπλε, κόκκινο, πράσινο, όλα τα χρώματα μαζί ).

- Είναι εύκαμπτη και μπορεί να κοπεί ανά 9 led η 15 εκατοστά, ενώ έχει και δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης ( dimable )

- Με αυτοκόλλητη ταινία της 3Μ για εύκολη τοποθέτηση

- Παρέχει μεγάλη οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα έως και 90% με μεγάλη διάρκεια ζωής

- Διάρκεια λειτουργίας: 40.000-50.000 ώρες

- Ρολό: 5 Μέτρα

- Χρώμα: RGB (με εναλλαγή χρωμάτων) ή Λευκό ( Cool White)

- 60SMD LED ανά μέτρο, 300 LED συνολικά

- Ισχύς: 24W, 12 V , 4,8W/m

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Magichole]
5 out of 5 (based on 1 ratings)