Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Προϊόντα Τεχνολογίας: 17,90€ για ένα Πλήρες Σετ 5 μέτρων με έγχρωμα ή λευκά LED Αδιάβροχης Αυτοκόλλητης Ταινίας, μαζί με τροφοδοτικό, τηλεχειριστήριο και controller, η πιο οικονομική λύση για οικιακό και επαγγελματικό φωτισμό, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 40€

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€40
Έκπτωση
55%
Κερδίζεις
22.10

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • Κουπόνι x,x€ (από x€) για ένα Πλήρες Σετ x μέτρων Αδιάβροχης Αυτοκόλλητης Ταινίας με έγχρωμα LED RGB, με παραλαβή από το κατάστημα.
  • Κουπόνι x,x€ (από x€) για ένα Πλήρες Σετ x μέτρων Αδιάβροχης Αυτοκόλλητης Ταινίας με έγχρωμα LED RGB, με αποστολή στο χώρο σας.
  • Κουπόνι x,x€ (από x€) για ένα Πλήρες Σετ x μέτρων Αδιάβροχης Αυτοκόλλητης Ταινίας με λευκά LED, με παραλαβή από το κατάστημα.
  • Κουπόνι x,x€ (από x€) για ένα Πλήρες Σετ x μέτρων Αδιάβροχης Αυτοκόλλητης Ταινίας με λευκά LED, με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Πλήρες σετ 5 μέτρων LED RGB ή Λευκής αδιάβροχης αυτοκόλλητης ταινία, η πιο οικονομική λύση για οικιακό ή επαγγελματικό φωτισμό!
 • Παρέχει μεγάλη οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα έως 90% και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Εύκολη τοποθέτηση.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

Πλήρες Σετ 5 μέτρων LED RGB Αδιάβροχης Αυτοκόλλητης Ταινίας

- Αλλάζει χρώματα με πολλά εφέ αλλά μπορεί να μείνει αναμμένη και σε ένα μόνο σταθερό χρώμα (μπλε, κόκκινο, πράσινο, όλα τα χρώματα μαζί).

- Είναι εύκαμπτη και μπορεί να κοπεί ανά 9 led η 15 εκατοστά, ενώ έχει και δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης (dimable).

- Με αυτοκόλλητη ταινία της 3Μ για εύκολη τοποθέτηση.

- Διάρκεια λειτουργίας: 40.000-50.000 ώρες.

- Ρολό: 5 Μέτρα.

- Χρώμα: RGB (με εναλλαγή χρωμάτων).

- 60SMD LED ανά μέτρο. 300 LED συνολικά.

- Ισχύς: 21W

- 12 V

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

- 1 αυτοκόλλητη αδιάβροχη led ταινία 5 μέτρων. 

- 1 τροφοδοτικό ρεύματος.

- 1 controller.

- 1 Τηλεχειριστήριο.

Πλήρες Σετ 5 μέτρων LED Λευκή Αδιάβροχης Αυτοκόλλητης Ταινίας

Είναι εύκαμπτη και μπορεί να κοπεί ανά 3 led η 5 εκατοστά, Με αυτοκόλλητη ταινία της 3Μ για εύκολη τοποθέτηση .Διάρκεια λειτουργίας: 40.000-50.000 ώρες.

- Ρολό: 5 Μέτρα.

- Χρώμα: Cool White (Λευκό).

- 60SMD LED ανά μέτρο. 300 LED συνολικά.

- Ισχύς: 21W.

- 12 V.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

- 1 αυτοκόλλητη αδιάβροχη led ταινία 5 μέτρων.

- 1 τροφοδοτικό ρεύματος.

Παρέχει μεγάλη οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα εως και 90 % & μεγάλη διάρκεια ζωής