Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Εργαλεία: 16,90€ για ένα Ποιοτικό Σετ Κατσαβίδι Τ Καστάνιας με μύτες και καρυδάκια χρωμίου - βαναδίου, 36 τεμαχίων, σε πολυτελή θήκη που κλείνει και τα διατηρεί τακτοποιημένα! Αρχική 34€

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

16.90

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€34
Έκπτωση
50%
Κερδίζεις
17.10

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x,x€ (από x€) για ένα (x) Ποιοτικό Σετ Κατσαβίδι Τ Καστάνιας με μύτες και καρυδάκια χρωμίου - βαναδίου, x τεμαχίων, σε πολυτελή θήκη, με παραλαβή από το κατάστημα.
  • κουπόνι x,x€ (από x€) για ένα (x) Ποιοτικό Σετ Κατσαβίδι Τ Καστάνιας με μύτες και καρυδάκια χρωμίου - βαναδίου, x τεμαχίων, σε πολυτελή θήκη, με αποστολή στο χώρο σας..
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Υψηλής ποιότητας Σετ Κατσαβίδι Τ Καστάνιας με μύτες και καρυδάκια χρωμίου-βαναδίου, 36 τεμαχίων.
 • Σε πολυτελή θήκη που κλείνει και τα φυλάει τακτοποιημένα.
 • Με αντιολισθητική λαβή Τ και προέκταση. 
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

16,90€ για ένα Ποιοτικό Σετ Κατσαβίδι Τ Καστάνιας με μύτες και καρυδάκια χρωμίου - βαναδίου, 36 τεμαχίων, σε πολυτελή θήκη που κλείνει και τα διατηρεί τακτοποιημένα! Αρχική 34€

Υψηλής ποιότητας σετ κατσαβίδι καστάνιας με μύτες και καρυδάκια χρωμίου - βαναδίου, σε πολυτελή θήκη που κλείνει και τα φυλάει όλα τακτοποιημένα. Με αντιολισθητική λαβή Τ και προέκταση.

8 x Torx (T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40)
4 x Slotted (SL3, SL4, SL5, SL6)
4 x Phillips (PH0, PH1, PH2, PH3)
4 x Pozi (PZ0, PZ1, PZ2, 3)
4 x Hex (H2, H3, H4, H5)
1 x 1/4 ADP
9 x 1/4 Sockets (5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13)
1 x 60mm Extension Rod
1 x Ratchet screwdriver

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Magichole]

item has less then 1 vote