Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Υγεία: 155€ για έναν Μοριακό Έλεγχο Θρομβοφιλίας για ανίχνευση των γονιδιακών μεταλλάξεων που την προκαλούν, στο σύγχρονο Εργαστήριο Βιοέρευνα Αμπελόκηποι! Αρχική 390€

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€390.03
Έκπτωση
60%
Κερδίζεις
235.03

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε έναν Μοριακό Έλεγχο Θρομβοφιλίας που περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:
  • Ανίχνευση της κύριας μετάλλαξης του γονιδίου της ομοκυστεΐνηςMTHFR CxT,
  • Ανίχνευση της κύριας μετάλλαξης του παράγοντα πήξης του αίματος VFV-Leiden GxA,
  • Ανίχνευση της κύριας μετάλλαξης της προθρομβίνηςGxA.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο και για δώρο).
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα με το εργαστήριο στο νούμερο που εμφανίζεται στο κουπόνι σας μετά την αγορά (Καθημερινά το πρωί από x.x έως x.x. Για αιμοληψίες από x.x έως x.x (κατόπιν συνεννόησης). ΟΧΙ απογεύματα και ΟΧΙ Σάββατα).
 • Η διεύθυνση του εργαστηρίου και λοιπά στοιχεία θα εμφανιστούν στο κουπόνι σας.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ο μοριακός έλεγχος θρομβοφιλίας ανιχνεύει τις γονιδιακές μεταλλάξεις που την προκαλούν!
 • Προτείνεται σε περιπτώσεις υπογονιμότητας ή καθ΄έξιν αποβολών, σε άτομα με προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό καρδιαγγειακών νοσημάτων και ιστορικό θρομβώσεων, σε άτομα που θα προβούν σε λήψη αντισυλληπτικών.
 • Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
 • Σύγχρονο εργαστήριο "Βιοέρευνα" Αμπελόκηποι.

Περιγραφή

Μοριακός έλεγχος θρομβοφιλίας

Ανίχνευση της κύριας μετάλλαξης του γονιδίου της ομοκυστεΐνηςMTHFR C677T:

Η ομοκυστεΐνη είναι ένα σουλφυδρυλικό αμινοξύ, που σχηματίζεται από την ενδοκυττάρια απομεθυλίωση της μεθειονίνης της τροφής. Το ένζυμο MTHFR περιορίζει τη συγκέντρωση της ομοκυστεΐνης στο αίμα, εμποδίζοντας έτσι την τοξική της δράση προς το ενδοθηλιακό τοίχωμα των αγγείων. Η μεταλλαγμένη μορφή του ενζύμου, που προκύπτει από αντικατάσταση της θυμίνης από κυτοσίνη στη θέση 677, προκαλεί αύξηση της ομοκυστεΐνηςστο αίμα και αποτελεί προδιαθεσικό παράγοντα θρομβοφιλίας. Οι ομοζυγώτες έχουν αυξημένο κίνδυνο φλεβικής θρόμβωσης και σχηματισμού θρόμβων που περιορίζουν την αιμάτωση του πλακούντα.

Ανίχνευση της κύριας μετάλλαξης του παράγοντα πήξης του αίματος VFV-Leiden G1691A:

Περίπου 1 στους 7 Έλληνες πάσχει από θρομβοφιλία. Η σημειακή μετάλλαξη FV-Leiden (G1691Α ή R506Q) αποτελεί τον κυριότερο γενετικό παράγοντα θρομβοφιλίας στο γενικό πληθυσμό. Το μεταλλαγμένο γονίδιο ανακαλύφθηκε το 1994. Βρίσκεται στο 20% των ιδιοπαθών φλεβικών θρομβώσεων και στο 60% των φλεβικών θρομβώσεων στις έγκυες γυναίκες.

Η ανίχνευσή του ενδείκνυται στις παρακάτω περιπτώσεις:

• φλεβική θρόμβωση σε ηλικία <50 ετών.

• γυναίκες πριν πάρουν αντισυλληπτικά ή ορμονικά σκευάσματα.

• ασθενείς ανεξαρτήτου ηλικίας με ιστορικό θρόμβωσης.

• μέλη οικογένειας ατόμου με ανίχνευση FV-Leiden.

• γυναίκες με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αποβολών, αποκόλληση πλακούντα, ΔΕΠ, τοξιναιμία, ενδομήτριος θάνατος, ελλειποβαρή νεογνά, προωρότητα, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

Ανίχνευση της κύριας μετάλλαξης της προθρομβίνηςG20210A:

Η 20210Α  είναι μετάλλαξη στο γονίδιο της προθρομβίνης. Μελέτες οικογενειών με τη μετάλλαξη 20210Α έδειξαν ότι υπάρχει στενή σύνδεση μεταξύ ενός γονιδιακού τόπου που καθορίζει τα επίπεδα της προθρομβίνης και της μετάλλαξης 20210Α. Τα αυξημένα επίπεδα της προθρομβίνης στο πλάσμα έχουν σαν αποτέλεσμα σχηματισμό θρόμβων ανθεκτικών στην ινωδόλυση. Η ετεροζυγωτία στο αλληλόμορφο 20210Α αυξάνει τον κίνδυνο για φλεβική θρόμβωση, περίπου 3 φορές, ενώ αλληλεπιδρά και με άλλους παράγοντες (π.χ. κάπνισμα) και αυξάνει τον κίνδυνο για αρτηριακή θρόμβωση. Ο έλεγχος της μετάλλαξης κρίνεται απαραίτητος πριν δοθούν αντισυλληπτικά. Όσον αφορά στις καθ΄έξιν αποβολές, υπάρχουν δεδομένα από μελέτες που δείχνουν ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των καθ΄έξιν αποβολών πριν τη 13η εβδομάδα ή πριν την 25η εβδομάδα και της μετάλλαξης 20210Α. Η συσχέτιση είναι σημαντική όταν οι ασθενείς έχουν δυο ή περισσότερες αποβολές.

Για τις εξετάσεις δεν απαιτείται συγκεκριμένη προετοιμασία ή κάποια ιδιαίτερη δίαιτα, καθότι οι τροφές δεν επηρεάζουν την πηκτικότητα του οργανισμού. Η αιμοληψία μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Το εργαστήριο Βιοέρευνα αποτελεί ένα διαγνωστικό εργαστήριο αναφοράς, για την πραγματοποίηση μικροβιολογικών, βιοχημικών, αιματολογικών, ανοσολογικών και ορμονολογικών εξετάσεων.Στο εργαστήριο επίσης εκτελούνται και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις όπως μοριακός έλεγχος με PCR (π.χ. για την μέτρηση ιικού φορτίου, έλεγχο θρομβοφιλίας κλπ), ανοσολογικός έλεγχος δυσανεξίας σε διατροφικούς παράγοντες και μέτρηση Τ-λεμφοκυτταρικής ανοσολογικής απάντησης. Τέλος, εκτελούνται ερευνητικά πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν ανάλυση βιολογικών δειγμάτων, στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων και ανάπτυξη "inhouse" διαγνωστικών μεθόδων, όπως ELISA με "custompeptides" κ.λπ.