Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Ομορφιά: 150€ για άμεση αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και χαλάρωσης με 10 Συνεδρίες Χειρονακτικού Μασάζ διάρκειας 40 λεπτών η καθεμία, τοπικό ή ολικό, σε συνδυασμό με Λεμφοντρενάζ (ειδικό μηχάνημα) και 5 Θεραπείες σύσφιξης, στο Beauty Salon! Αρχική 250€

Hair Nails (πρώην Beauty Salon) Ανδρέα Παπανδρέου 60, Χαλάνδρι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€250
Έκπτωση
40%
Κερδίζεις
100.00

Για γυναίκες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε ένα πακέτο άμεσης αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης που περιλαμβάνει:
  • Δέκα (x) συνεδρίες χειρωνακτικού μασάζ, τοπικό ή ολικό, διάρκειας x λεπτών η καθεμία, σε συνδυασμό με Λεμφοντρενάζ (ειδικό μηχάνημα) για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας
  • και Πέντε (x) Θεραπείες σύσφιξης, για αποτελεσματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης.
 • Η προσφορά αφορά μόνο γυναίκες.
 • Συνολική διάρκεια κάθε συνεδρίας περίπου x – x λεπτά.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας).
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Πακέτο άμεσης & αποτελεσματικής καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, με συνδυασμό χειρονακτικού μασάζ, λεμφοντρενάζ και θεραπειών σύσφιξης σώματος!
 • Το Λεμφοντρενάζ είναι ένα ειδικό μηχάνημα που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος ώστε να ξυπνήσει τους λεμφαδένες του ανθρώπινου οργανισμού και να διευκολύνει την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού μέχρι να επιστρέψει στην κυκλοφορία του αίματος.
 • Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα!

Περιγραφή

Πακέτο άμεσης αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης με: - Δέκα (10) συνεδρίες χειρωνακτικού μασάζ, τοπικό ή ολικό, διάρκειας 40 λεπτών η καθεμία, σε συνδυασμό με Λεμφοντρενάζ (ειδικό μηχάνημα) για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και Πέντε (5) Θεραπείες σύσφιξης, για αποτελεσματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Το Λεμφοντρενάζ είναι ένα ειδικό μηχάνημα που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος ώστε να ξυπνήσει τους λεμφαδένες του ανθρώπινου οργανισμού και να διευκολύνει την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού μέχρι να επιστρέψει στην κυκλοφορία του αίματος.

Στο Beauty Salon απολαύστε ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης για τα μαλλιά σας, επαγγελματικό μανικιούρ ή πεντικιούρ, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αποτρίχωση θα σας απαλλάξουν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. Το Beauty Salon βρίσκεται στο κέντρο του Χαλανδρίου και η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη. Ένας χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος, για να καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας!