Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Εκπαίδευση: 15€ για ένα μήνα Μαθήματα Ζωγραφικής (συνολικά 8 ώρες διδασκαλίας) για παιδιά αλλά και ενήλικες, από έγκριτο - εικαστικό ζωγράφο, απόφοιτο Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία, στο εργαστήρι ζωγραφικής ΗΡΑ! Αρχική 67€

Εργαστήρι Ζωγραφικής ΗΡΑ Αγίας Μαύρας 34

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€67
Έκπτωση
78%
Κερδίζεις
52.00

Για γυναίκες Για άνδρες Για παιδιά

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η πρώτη επίσκεψη πρέπει να πραγματοποιηθεί έως την λήξη ημερομηνίας του κουπονιού σας.
 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (και για δώρο) και να χρησιμοποιηθούν ένα (x) ανά χρήστη.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε ένα (x) μήνα Μαθημάτων Ζωγραφικής - συνολικά οκτώ (x) ώρες διδασκαλίας, δύο (x) ώρες την εβδομάδα, στο εργαστήρι ζωγραφικής ΗΡΑ.
 • Η προσφορά αφορά παιδιά (άνω των x ετών), άτομα νεαρής ηλικίας, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας.
 • Το κουπόνι ισχύει για τα νέα τμήματα που ξεκινούν και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη ή Πέμπτη x:x-x:x ή κάθε Κυριακή x:x-x:x. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας και άλλου τμήματος σε διαφορετική ημέρα και ώρα ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε για δήλωση συμμετοχής στο x.
 • Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι των κουπονιών θα έχουν Έκπτωση x% για ένα έτος μαθημάτων (μηνιαίο κόστος: x€ αντί για x€).
 • Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός μαθητών στο τμήμα που θα δηλώσετε, δύναται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση να ξεκινήσει το συγκεκριμένο τμήμα, μέχρι τη πλήρωση των θέσεων (θυμίζουμε όμως ότι τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, οπότε το χρονικό αυτό περιθώριο δεν θα είναι μεγάλο).
 • Απαιτείται η επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση κατά την άφιξη.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ένας μήνας μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά και ενήλικες!
 • Ολιγομελή τμήματα ζωγραφικής (max: 6 άτομα) για παιδιά, άτομα νεαρής ηλικίας, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας!
 • Διδάσκεται ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική με χρώμα από έγκριτο εικαστικό - ζωγράφο, απόφοιτο Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και με πολυετή εμπειρία και στη διδασκαλία (ενεργός ζωγράφος).
 • Ένας ολόκληρος μήνας μαθημάτων ζωγραφικής (συνολικά 8 ώρες) για να γνωρίσετε την τέχνη της ζωγραφικής.
 • Στο εργαστήρι ζωγραφικής ΗΡΑ, στις Αχαρνές.

Περιγραφή

Οι Εικαστικές Τέχνες είναι ενσωματωμένες στην καθημερινή μας ζωή και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τοπικού και παγκόσμιου πολιτισμού. Συνιστούν εκφραστικά μέσα με τα οποία αναπαριστούμε εμπειρίες, ιδέες, συναισθήματα και ταυτόχρονα απαιτούν διανοητικές λειτουργίες όπως αντίληψη, μνήμη και σχηματισμό εννοιών προάγοντας έτσι την ολόπλευρη ανάπτυξη.

Μέσα από τις Εικαστικές Τέχνες ο άνθρωπος επικοινωνεί, δημιουργεί και διατηρεί τον πολιτισμό και το περιβάλλον του, και ταυτόχρονα καλλιεργεί το σεβασμό και κατανόηση ανάμεσα στους ανθρώπους. Η εικαστική αγωγή είναι διαδικασία που διαμορφώνει μια αισθητική ταυτότητα στον άνθρωπο, αλλά και μια διεργασία που συνεισφέρει σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και σε όλους τους μαθησιακούς στόχους (γνώσεις, δεξιότητες, τάσεις και συναισθήματα).

Σταδιακά, ενισχύονται οι εικαστικές εμπειρίες, γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες, στοχεύοντας στην ανάπτυξη κριτικά σκεπτόμενων, συνειδητοποιημένων δημιουργών-θεατών, που συμβάλλουν ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Αποδεχόμαστε έτσι τις Εικαστικές Τέχνες στην ευρύτερη τους έννοια, ως ανθρώπινη δημιουργία, με χαρακτήρα διεπιστημονικό και πολυδιάστατο, οι οποίες συνδέονται άμεσα με κοινωνικά, πολιτισμικά, πολιτικά και οικονομικά ζητήματα και τις δυναμικές που χαρακτηρίζουν το πολιτισμικό και προσωπικό υπόβαθρο του θεατή – δημιουργού.

Εργαστήρι Ζωγραφικής ΗΡΑ

Στόχος εργαστηρίου:

Η δημιουργική απασχόληση ατόμων όλων των ηλικιών με σκοπό την έκφραση μέσα από την τέχνη, την επαγγελματική αναπαράσταση έργων τέχνης και την δημιουργία γερών βάσεων για την καλλιέργεια και ανάδειξη νέων καλλιτεχνών-εικαστικών.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Ήρα - Αγάλματα και Τουριστικά είδη, τμήμα της οποίας αποτελεί και το Ήρα - Εργαστήρι Ζωγραφικής, ξεκίνησε την ενασχόληση με τη ζωγραφική σε ηλικία 9 χρονών, παρακολουθώντας μαθήματα ζωγραφικής από έγκριτους καθηγητές. Τα μαθήματα αυτά συνεχίστηκαν μέχρι και την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών, απ' όπου αποφοίτησε με Βαθμό 10/10 (αυτή ήταν και η επίδοσή του στη διπλωματική). Μετά την αποφοίτησή του ξεκίνησε τη διδασκαλία της τέχνης της ζωγραφικής σε παιδιά Λυκείου για την προετοιμασία τους για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών.

Παράλληλα με την ενασχόληση του αυτή, δραστηριοποιήθηκε και σε άλλους κλάδους που σχετίζονται με τη ζωγραφική και τις καλές τέχνες. Η αγάπη του για τη ζωγραφική, η εφευρετικότητα, η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η προσπάθειά του ώστε πάντα να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναγνωρίστηκαν και τον οδήγησαν σε υψηλόβαθμες θέσεις κατά τη πορεία της καριέρας του, ενώ επέφεραν και τιμητικές διακρίσεις.

Τα τελευταία 20 χρόνια περίπου, ασχολείται με τον χώρο της αγαλματοποιίας, με έμφαση κυρίως στον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, ενώ παράλληλα συνεχίζει τα μαθήματα Ζωγραφικής (κυρίως ιδιαίτερα μαθήματα πλέον, ενω το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκε και το εργαστήρι με σκοπό να κάνει προσιτή την εκπαίδευση σε όσους αγαπούν τη ζωγραφική).

Πληροφορίες Επιχείρησης


item has less then 1 vote